- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kolko chesto kazvate ili vi kazvat "Obicham te"?
Никога!!!!!
през ден...понякога всеки ден![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
emi prez den dva
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ami obi4am te kazvam po4ti vseki den no na hora koito go zaslujavat estestveno![]()
=D> =D> =D> po temata az go kazvam vseki den na maika mi kato se 4uem po tela na ba6ta mi na brat mi za leka nosht ( kolkoto i da me qdosva) na baba mi (pra baba mi zashtoto e mnogo dobra jena)Първоначално написано от doctordre
NA karti4ki vinagi go pi6a. No nikoga ne sam go kazvala v o4ite. Kakto i na6te mi go kazvat 1-2 puti v godinata v o4ite. Ako e za karti4ka moga da go napi6a ... no m i e trudno v prqk razgovor da go izkaja.Ne 4e ne e vqrno prosto mi e trudno. Apak ina4e na sestra si[tq se rodi skoro] i go poftarqm postoqnno ... ne 4e mnogo 6te me razbere... no mi e kef
Apak za gadjeta... sam go kazvala na mnogo mom4eta... makar 4e v pove4eto slu4ai izbqgvam i se skatavam... kato zamestq dumite s celufki... za6toto dumite Obi4am te sa naistina mnogo silni i vajni ine trqbva da se habqt za nqkakvi avantiurki.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
kazvam go po4ti nikoga,zashtoto go kazvam samo na horata koito naistina obicham mnogo silno,a te sa malko
Ами доста често казвам Обичам те на майка ми...на баща ми..май никога не съм казвала (не защото не го обичам просто...и аз нз защо). А пък на мама всяка вечер![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
като бях малка редовно си го казвахме, ама ся...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Всеки ден казвам "Обичам те " на родителите си ,брат ми ,баба ми , гаджето ми ,най-най- близките приятели и котката ми![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ami ne mnogo 4esto![]()
kazvam obi4am te samo kogato go 4uvstvam
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
i az taka kazvam obicham te edinstveno i samo kogato naisitna e taka i kogato ima zashto....
Обичам ги и те го виждат. Няма нужда да им казвам някаквви си думички за да го разберат!
еми...много рядко,ама те си знаят,че аз ги обичам въпреки че не го казвам много често и аз съответно си знам че те ме обичат...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Аз го казвам само на приятеля си и само от него съм го чувала.
Абсолютно всеки ден го казвам на приятелят ми!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
pokrai koleda za podaruk
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Adski adski chestichko i go kazvam i mi go kazvat![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На момче никога не съм го казвала,на родителите ми също,те са на принципа че трябва да се доказва обичта и не си спомням да сам ми казвали "обичам те".А на приятелки съм казвала,но в повечето случаи "обичкам те"абе накратко почти никога не го казвам.
![]()
![]()
Mi ako ne e vseki den e prez den![]()
Everything happens for a reason..
Ммм... почти никога. Спомням си, че майка ми е казвала, че ме обича, но не мога да кажа кога е било за последно.. преди години...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.