.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Guest

Moderated:Осъзнавате ли опастността от секса без презерватив

от известно време чета писанията в този раздел,искам да ви попитам съзнавате ли каква отговорност поемате, като започвате да водите полов живот толкова рано? замисляте ли се въобще преди да направите нещо ? /въпросът е към онези,който правят секс без презерватив/ Давате ли си реална сметка на какъв риск се излагате?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Фен
    Град
    plovdiv
    dam i az mnogo se nervq kat polu4avam saveti da go pravq bez i samo da kaja na priqtelq mi da nesvar6va v men i az mnogo mi se iska da gi pitam dali naistina razbirat opastnosta ?
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    mmmm razbirat te...dryjki... .te ako razbiraha spored vas dali shtqha da go pravqt ???
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Edva li, ako go razbiraha foruma 6te6e da e full max s temi ot roda na "izprazni mi se v ustata.Bremenna li sam?" ili "kato mi doide za prav pat trqbva li da polzvam prevrazki?", "moje li da praq sex po vreme na cikal" i o6te bezbrooooooiiiiii takiva

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хъх.. как ще я осъзнават,бе
    ако имаха поне малко акъл в главата нямаше да правят такива глупости(секс без предпазни средства)...какво да ги правиш.. деца ...секс тръгнали да правят...божкееее....
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Po tozi v1pros ima dosta pisano.. ima knijki, dori i filmcheta.. V1v vsqko uchilishte se iznasqt lekcii kak da se predpazvame. I vse pak, neka ne zabravqme, che prezervativite predpazvat ne samo ot bremennost, a i ot mnogo opasni bolesti, predavani po polov p1t.
    Xora, pomislete za b1deshteto si! Ne se pogubvaite! Izpolzvaite predpazni merki
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    да, прави сте, наистина има доста необразувани сексуално хора,но повечето са гости....
    а от редовните посетители доста момичета са и на хапчета,а аз пък съм на вагинални таблетки,ама пак не му давам да свършва в мен ,то и той не иска....

Мега фен
    Момиче, от забременяване не се умира!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Момиче, от забременяване не се умира!
    ахам.. по-лошо.. съсипва ти се живота

Град
    София
    Секса без презерватив не е кой знае какво,само ако си наясно какво правиш:да можеш да се контролираш и познаваш,да познаваш перфектно партниора и супер хигиена.

Супер фен
    Да
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Разбире се, че осъзнавам какво правя........ А вие осъзнавате ли опасността от скъсан презерватив, от шофиране без предпазен колан, от пресичане на голяма улица (дори да се огледате), от вървене близо до строеж, от консумиране на гъби, от ползване на обществени тоалетни, от градския транспорт (където нивото на чистота е доста принизено и кой знае на какви бацили може да се натъкнем)?
    Ако говорим в този ред на мисли................ посочете м и едно 100% безопастно нещо на този свят.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    mmmm razbirat te...dryjki... .te ako razbiraha spored vas dali shtqha da go pravqt ???
    Хахахахахахахахахахаха

С бившата ми приятелка го правихме без презерватив година и половина.През това време нямаше проблем.Не се изказвай неподготвена.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Разбире се, че осъзнавам какво правя........ А вие осъзнавате ли опасността от скъсан презерватив, от шофиране без предпазен колан, от пресичане на голяма улица (дори да се огледате), от вървене близо до строеж, от консумиране на гъби, от ползване на обществени тоалетни, от градския транспорт (където нивото на чистота е доста принизено и кой знае на какви бацили може да се натъкнем)?
    Ако говорим в този ред на мисли................ посочете м и едно 100% безопастно нещо на този свят.
    mila tva piqn da te blasne e edno a da zastane6 nasred magistralata si e savsem drugo !!! i kato pravi6 sex bez prezervativ moje i da znae6 kakvo pravi6 NO NEUSAZNAVA6 KAKAVO MOJE DA STANE predstavi si abort na 15 ili 16 ili s dete na 17 18 tva sa ne6ta koito 6te te srutqt psihi4eski !!! tva koeto moje da stane ne go pojelavam i na nai golemiq si vrag !!!

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Хахахахахахахахахахаха

С бившата ми приятелка го правихме без презерватив година и половина.През това време нямаше проблем.Не се изказвай неподготвена.
    spokoino pi4 to ponqkoga i ot edno izprazvane 6te stane belqta posle da nqma PRIQTELKATA MI MAI E BREMENNA!!! no ti si znae6 6tom si takav liubitel na extremnite sportove juli si bez prezervati6 a nqkoq fenka moje i nqkoq bolest da ti podari v znak na liubovta si!!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Всеки си прави преценка за себе си. Който има инстинкт за самосъхранение, ще си направи разчет какво прави! Аз съм си преценила например, че презервативите не са за мен и затова съм на хапчета. Също така съм си и преценила, че при добра лична хигиена и при сексуални контакти само с един партньор, който познаваш и обичаш, риска от инфекции е сведен до минимум. А риска от скъсване на презерватив е много по-голям. И ако ти се случи два поредни месеца да скъсате презерватив повреме на овулация и какво?! Първия месец пиеш незаменимия Постинор, а втория какво? Дудук! Защото това не са ти бонбонки, ами хапчета, бъкани с ударна доза хормони! Така че не слагай всички, правещи секс без презерватив под общ знаменател. Пък и какви такива паники сте всички... Сякаш тия сперматозоиди летят с хиликоптер... Правили го на 27-мия ден от цикъла без презерватив, той не свършил в нея и тя вече готова да се натъпчи с постинор... Егати паниките...
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Всеки си прави преценка за себе си. Който има инстинкт за самосъхранение, ще си направи разчет какво прави! Аз съм си преценила например, че презервативите не са за мен и затова съм на хапчета. Също така съм си и преценила, че при добра лична хигиена и при сексуални контакти само с един партньор, който познаваш и обичаш, риска от инфекции е сведен до минимум. А риска от скъсване на презерватив е много по-голям. И ако ти се случи два поредни месеца да скъсате презерватив повреме на овулация и какво?! Първия месец пиеш незаменимия Постинор, а втория какво? Дудук! Защото това не са ти бонбонки, ами хапчета, бъкани с ударна доза хормони! Така че не слагай всички, правещи секс без презерватив под общ знаменател. Пък и какви такива паники сте всички... Сякаш тия сперматозоиди летят с хиликоптер... Правили го на 27-мия ден от цикъла без презерватив, той не свършил в нея и тя вече готова да се натъпчи с постинор... Егати паниките...
    napalno te podkrepqm za bez prezervativ pri edinstven i postoqnen partnior ama ne i pri vsqkakvi slu4aini partniori !!!

Мега фен
    Да...доверието в единствения партньор моментално значи, че няма да хванеш болест. Това, че се обичате, не означава, че той няма инфекция например. Напълно безотговорно е да се прави секс без презерватив без предпазване от бременност и без да сте се прегледали.

Град
    София
    Не знам защо всички смятате,че хората които правят секс без презерватив,го правят само защото имат сериозен патниор-без изследвания,без да са нясно какво правят и т.н. Хубаво е,че сте заклети фенове на презерватива,но ми е интересно колко от вас след като късат презерватив отиват на изследвания?Защото презерватива предпазва само и единствено докато е цял

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да...доверието в единствения партньор моментално значи, че няма да хванеш болест. Това, че се обичате, не означава, че той няма инфекция например. Напълно безотговорно е да се прави секс без презерватив без предпазване от бременност и без да сте се прегледали.
    Ами, ако и родителите разсъждаваха така? Нямаше да те има теб да си вечното анти, нямаше да ме има и мен да те коригирам, когато е необходимо. В крайна сметка много се панирате, прекалено много. То не бяха луди крави, птичи грипове, СПИН-ове и т.н. Съвземете се, бе! Ако правиш секс с един и същ човек продължително време няма какво толкова да се филмирате! Пийте си хапчета и няма да забременявате! Спазвайте някаква нормална хигиена и не се филмирайте чак толкова! А дали е безотговорно, или не - ами, не мога да попитам мама и тате, щото в момента ги няма, ако вашите са си у вас - попитайте ги!
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Абсолютно съм съгласна!

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

abe kato 4eta vuprosi tuka ot sorta naaa...svur6i mi v ustata moga li da zabremeneq i sqkakvi takiva,stigam do izvoda,4e ne osuznavat kakvo to4no e sexa i 4e sa adski negramotni v tova otno6enie,a ti iska6 i opasnost ot pravene bez prezervativ da osuznavat.Ne q osuznavat i posle pi6tqt i revat,kato im zakusnee cikala,ama to vednuj stava belqta.
    I sum napulno suglasna `Death`Whore` po oto6enie na bolestite i sexa bez prezervativ s postoqnniq partnior.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Moderated:Осъзнавате ли опастността от секса без презерв

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    от известно време чета писанията в този раздел,искам да ви попитам съзнавате ли каква отговорност поемате, като започвате да водите полов живот толкова рано? замисляте ли се въобще преди да направите нещо ? /въпросът е към онези,който правят секс без презерватив/ Давате ли си реална сметка на какъв риск се излагате?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Да татенце

Като ги задаваш тия риторични въпроси, па да беше написал по-добре нещо за предпазването? Кво точно са да се осъзнава? По принцип без презерватив риска е най-вече от забременяване останалото са относителни работи с болестите и пр. Щот сифилисаа мое го фанеш и от не добре омита чаша в некое заведение.
    А па като прайте такива теми, па с нещо ги обосновавайте.

тея дето го правите без гума сте болни мозъци

Guest
    Ами щом обичаш този човек и той те обича,значи си имате доверие.И той едва ли ще скрие от теб,ако е болен от нещо...Тай че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си