- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразите ли вашите
Мразите ли вашите ...? Вупреки всичко има моменти които направо не ги понасям ... и им казвам че не искам да ги виждам повече ! Даже веднаж избягах от кущи нормално ли е ? Интерсно ми при вас как е ?![]()
What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..
Kolkoto i lo6i roditeli da ima6 ne trqbva da gi mrazi6,za6toto te sa ti dali jivota vse pak![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
определено не![]()
![]()
![]()
може на моменти да ме дразнят(предимно майка ми),ноооо не ги мразя, разбира се![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз съм на абсолютно същото мнениеПървоначално написано от miloto_girl-4e
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
prisuedinqvam seПървоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
![]()
не
"Целувка за лека нощ"
На моменти ми идва да ги застрелям, но като се замисля - правят го за мое добро![]()
Ne mnoy qsno 4e ne gi mrazq ... makar 4e mn 4esto se karame s mama ama za po 5min xaxaxamn si gi obi4amm makar 4e ponqkoga mn se trevojat za men .. no kfo da se praiii .. RODITELI
xaxax
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Хаха тая дума е леко силничка, не мислиш ли?
Аз никой не мога да кажа, че мразя, а още повече родителите ми![]()
Не мразя родителите си. Обожавам и уважавам безкрайно много майка ми, вярно е, че не обичам баща ми така както би трябвало, но въпреки това не мога да кажа, че ги мразя.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ami kolkoto i da me qdosvat ponqkoga nemoga da gi mrazq,za6toto te sa mi dali jivot...pak i nie nemojeme d aizbirame roditelite si...seki roditel misli po razli4en na4in za svoeto dete i vsi4kite zabrani...karanici sa samo za da ni predpazqt,za6toto te sa minali po na6iqt pat i sa zgre6ili(moje bi)i sega iskat da ni predpazqt \/ na6te sega ako vidat kakvo sam pisala tuka naistina mn 6te se zaradvat,....daje nqma da povqrvat 4e sam go pisala az
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
не ги мразя,но понякога просто не ги издържам
...но понякога страшно много ме дразнят.Първоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
Мразя само баща ми ненавиждам го.Може би е единствения човек който мразя.Иначе с майка ми се разбирам е и с нея се карам понякога,но какво да се прави.
МРАЗЯ БАЩА СИ!!!
Az ne mrazq absolutno nikoi i moga da kaja 4e dori obi4am roditelite si![]()
Както казаха по-горе мразя е доста силно казано.В повечето случаи мн ме дразни баща ми,но се опитвам да не му обръщам внимание и да не се самонастройвам,че става лошо.
Успокоявам се с това,че ще дойде и мойто време \/
Не ги мразя опрделено. Дори, когато се караме нямам това чуство. По-скоро тогава имам чуството, че те ме мразят, но аз тях НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'If It's lovin'
That you want'
!! Su6tata istoriq.......Първоначално написано от p4elata_brumze
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
ponqkoga da za6toto ve4e sam na 18 a o6te gi e strah da me puskat do kysno imam ponqkoga ve4er 4as 10
не ги мразя, ама направо ми изкарват нервичките от всякъде като кажат в 21:30 да съм в къщи (абе хора на 18 станах вече! стига де!)![]()