.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Мoderated:Много ли вредат БЕНАБОЛИТЕ?

Некои може ли да ми каже дали БЕНАБОЛИТЕ ще ми навредат много ... щото зимам хапове но нямат голям ефект и искам нещо по така ако може некои да ми предложи да каже

Moderated by Tiffany
    по точка 7 от правилника.
    What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..

Guest
    бИанаболи.Вредят и то много!Особено ако ги приема млад организъм,развиващ се все още! Скапват всичко - като се почне от черния дроб, мине се през сърцето и се стигне до половите органи и тяхната функция.

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    ти името правилно не можеш да напишеш, тръгнал да зобиш... влез във форума който ти е дал rusnaka, в раздел "забранени медикаменти", там е пълно с такива смешковци

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Guest
    bIOnabolite shmatkiiiii

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    http://steroidite.com/index.php?opti...id=5&Itemid=29

Я прочетете това ... за да не говорите глупости.НЯМА ВРЕДНИ НЕЩА ИМА ВРЕДНИ КОЛИЧЕСТВА !!!!!!!!!!! Всичко в големи количества е опасно.Някой написа,че скапвал организма,ще го скапе като повечето в България са малоумници и не знаят как да ги взимат.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    еми извинявай ама оправдавам взимането на такива препарати само от професионални спортисти... добра фигура се постига с ядене и постоянство, ама вие не-искате да се напомпате набързо за да си показвате големите мускули по плажа например

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    еми извинявай ама оправдавам взимането на такива препарати само от професионални спортисти... добра фигура се постига с ядене и постоянство, ама вие не-искате да се напомпате набързо за да си показвате големите мускули по плажа например
    Не знам кой какво иска,но ги изкарахте все едно от едно взимане и си труп.Но съм съгласен,че от деца не трябва да се взимат.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Хах бенаболите. Зимай братле, то кат гледам и без туй немаш мозък, няма да ти навреди.
    Освен това bb-team не се занимава вече със стероиди --> www.gohard.org

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си