- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Как да уверя баба ми, че не пуша?
o boje...nz kakvo i stava na baba mi..horaa...
taq sutrin stavam i mi e ostavila zakuska...i qm az...i kam 11:30 izlizam ot vkashti i baba mii i tq...pribiram se po kasno ot neq i tq po4va da mi vika 4e sam pushila i nai takiva..zashtoto namerila fas na zemqta na plat4eto posle do kosha i edin varhu masata ..varhu torbi4kata ot zakuskata....ne moa da razbera za kvo obvini men...hora naistina az vidqh ediniq fas ama misleh 4e e nein 6toto samo tq pushi v kashtata..???
no qvno ne e bila tq zashtoto tq pushi samo na terasata..i nz sega kakvo da pravq?imam priqtelki koito sashto pushat bql tunak prestij kato baba mi i ne vednuj sa vlizali v kushti bez da zvanqt i dori i v banqta sa vlizali dokato sam se kapala
kajete mi kak da i dokaja 4e ne sam az......az naistina ne pusha;( a se poznavam s edno mom4e i trqbva ad izlizam s nego kam 19:30 taq ve4er i se 4udq dali 6te me pusne da izlezna...
ne sam bila az....ne sam pushila...qdoh i izleznah;( i posle fr-to mi znaqt kade si darja kliu4a sigurno sa te..ama baba mi ne mi vqrva...jiveem samo az tq i dqdo mi...
i vse men obvinqvat..kajete mi kvo da pravq..
kak da q nakaram da mi povqrva...kalnah i se...zaklevah se...revnah dori i q gledah v o4ite i i kazvah 4e ne sam az..no ne i ne
![]()
![]()
help..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!