.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Няма вечна любов, има вечни интереси

Има една фраза "няма вечни приятели, но има вечни интереси" дали е така и в любовта?

Супер фен
    Да няма вечна любов,но под вечни интереси какво имаш в предвид?!

е не мога да кажа нещо конкретно, но винаги ще се намери нещо било то секс, било то пари, било то нещо друго.......според зависи от човека

[/url]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    е не мога да кажа нещо конкретно, но винаги ще се намери нещо било то секс, било то пари, било то нещо друго.......според зависи от човека

[/url]
    ДА права си

Бих казала че няма нищо вечно - било то любов, интереси или приятели

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86

[/url]
    ДА права си
    господ ми е дал нещшо между краката, което стърчи навънка, а не е вдлъбнато навътре

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    Бих казала че няма нищо вечно - било то любов, интереси или приятели
    и аз съм на това мнеие!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Думата "вечно" я зачеркнете от речниците си!
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Taka e,no....zavisi ot interesite,interesite v liubovta sa,da se 4uvstva6 dobre,da si 6tastliv,da ima6 4ovek do sebe si koito da te uvajava i da durji na teb,rano ili kusno vseki 4ovek stiga do tozi moment v jivota si,v koito tursi vuprosniq 4ovek koito da zadovoli tezi mu interesi.I ako razglejdame tova koeto si napisal ot tazi gledna to4ka e taka...

Голям фен
    Град
    sofia
    e kogato svur6i lubovta tam zapo4vat interesite taka 4e naistina nqma ve4na lubov
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

има вечна любов ако има интереси няма любов а секса не е най важното в една вразка мога и без него защото до мен има един прекрасен мъж който ем дарява с тонове любов и ме прави най щастливата жена на света

ad

Цитирай Първоначално написано от milanistkata
    има вечна любов ако има интереси няма любов а секса не е най важното в една вразка мога и без него защото до мен има един прекрасен мъж който ем дарява с тонове любов и ме прави най щастливата жена на света
    Da taka e SEXA ne e nai vajen v 1 vruzka e razbirase ako nqma sex nqma i budeshte za 1 vruzka no sex-a e do vreme No LUBOVTA NE!!!
    ObichaM te Viki!!!

Не съм напълно съгласна. Според мен няма нищо вечно, всяко нещо има своя край...Дори интересите - интересуваш се от нещо за известно време, но после откриваш нещо по-красиво и по-интересно(в доста случай може новият интерес да е към по-изгодно ), и изоставяш по някое време старото...Аз съм на мнението: "Любовта не е вечна, а човекът е изменчив..."
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

ax

Em moje seki ima pravo na mnenie
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    Taka e,no....zavisi ot interesite,interesite v liubovta sa,da se 4uvstva6 dobre,da si 6tastliv,da ima6 4ovek do sebe si koito da te uvajava i da durji na teb,rano ili kusno vseki 4ovek stiga do tozi moment v jivota si,v koito tursi vuprosniq 4ovek koito da zadovoli tezi mu interesi.I ako razglejdame tova koeto si napisal ot tazi gledna to4ka e taka...

NAistina sam saglasna s tova mnenie
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

DA NAPULNO SI PRAVA
    ObichaM te Viki!!!

spored men lubovta e samo v na4aloto,posle namalqva na privli4ane i posle samo zaradi sexa...ne moje da si vluben v nqkoi cql jivot...spored men..i posle horata jiveqt zaedno,za6toto sa sviknali edin s drug...ako ima razbiratelstvo nqma problemi...prosto e obvurzanost tova...svikva6 s nqkoi....no 4uvstvata ne sa su6tite kato v na4aloto...tva e 100% taka...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Цитирай Първоначално написано от hamsterka
    spored men lubovta e samo v na4aloto,posle namalqva na privli4ane i posle samo zaradi sexa...ne moje da si vluben v nqkoi cql jivot...spored men..i posle horata jiveqt zaedno,za6toto sa sviknali edin s drug...ako ima razbiratelstvo nqma problemi...prosto e obvurzanost tova...svikva6 s nqkoi....no 4uvstvata ne sa su6tite kato v na4aloto...tva e 100% taka...

Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Opredeleno i kategorichno DA v mnogo malko sluchei horata naistina se obichat zarad samite tqh a ne zarad parite ili kolite na drugiq
    PRIMER: momichetata obiknovenno sa s momchetata zarad parite ili kolite
    PRIMER:A momchetata zaradi SEX obiknovenno e TAKA
    ObichaM te Viki!!!

Повече от фен
    Zavisi za kakva liubov stava duma.Ima ve4na liubov-tova e libovta na maikata kam deteto si .A 6to se otnasq do liubovta v aspektat ,kooito se razglejda qvno v temata az sam na mnenie ,4e ima.Moje da ne e spodelena ,no ima ve4na liubov.

Suglasen!
    ObichaM te Viki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си