- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Програма,с която говориш с дом.тел и то напълно безплатно
gia_bs
Не погубвай живота дете, не мисли че си само и неразбрано...
Все някъде и за тебе бие сърце и чака да се слеете в едно цяло..
Не си бях пуснала Speaker-рите
taq programa ve4e q imam ot 2-3 sed i nesam vidql nikuv credit ..... dori nemoga da zvunq ve4e na dom tel... imam kum 30 abunata![]()
![]()
![]()
![]()
Са ще ви обясна на кратко каква е далаверата.Така требва некои като си направи регистрация да адне първо теб и до 1 час ти дава 1 еуро.
пример : Иван вижда за програмата инсталира си я и адва Пешо сле 1 час пешо получава 1 евро и така .
всеки който си направи регистрация нка я пише в форума и секи следващ да добавя предишния така ще се получи вартелешка и за секи ше има изгода
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
moqt e BlueRolleR pls nekoi da me addne 4e nemam kredit![]()
tova ne e taka.... pulni gluposti kato add-ni6 vednaga sled reg..
sno6ti si napraih regestraciq druga ve4e sam s 2 ednata mi e vampir_stz a druggata fitnesa_stz i na nito edna ot 2-te ne polu4ih credit !!![]()
![]()
![]()
Nz za6to no ne moga da se registriram.Parolata mi ne6to li ne e pravilna ne razbiram,za6to vse mi pi6e ne6to?
ELLFFI
az puk ve4e govorih ot taq programa s dom tel i stanaheehe
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
toni4ka_91
Ама за 1 мин. нали?Първоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
tedi4ka_91
eskey88m
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
DevilMayCryy
SmileEeEe![]()
Правилно ли разбрах,да не ме накара да плащам на края на месеца?И кога се получава кредитът?Тряабва мене да ме добавят,нали?И за кво ми е еврото?Аз си плащам за тия разговори с кредита,така ли?Сори за непросветеността...
Daqnchenceto
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Пробвал съм няколко такива програми.Всички работят, но ако искаш да говориш повече от няколко минути трябва да плащаш.
Силният намира решения, слабият оправдание.
Има 2 програмки едната е VoipCheapCom, a другата-VoipDiscount 2.09 build 312....коя ми трябва? или и двете стават? Свалих ги и двете...
...add pls...никове: S-Bird
KlamEr4e
Unable to start the call.
Error: The call was ended due to a criptographic error
Това излиза винаги като искам да се обадя от ViopCheapCom, a VoipDiscount действа за стационарен, но до 1 минута...защо?
lilito_92 :P :P :P .dano se nqkoi me addne
Май аз съм единственият,които ни6то не разбра от тая тема![]()
iveto_90