- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- трябва ли? а по възбъждащо ли е...
Всичко това може и да не се взима предвид, ако в момента преди изпразване извадите пениса от влагалището й, махнете презерватива и се изпразните пред очите на партньорката си. Така, освен предпазването от нежелана бременност и болести, хем ще покажете с какъв обем сперма разполагате, хем ще й доставите удоволствие да усети и размаже горещата, ароматна течност върху тялото си.
е да ама на мен не ми е приятно и съм сигурна че 40% от жените също не им се харесва! ама трябва ли да е така?
Мухахах баси смешната тема ама невиждам защо да е задължително аз не го правя.Имам си презерватив и си се празня в него.Мразя да цапам навсякъде тъй де чисник съм мухахахах.
Нз пък аз обичам да се изпразни в/у тялото ми и след това да го размаже. След това отиваме и се изкъпваме.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Еее ми че тва зависи от единия и другия .. ако тя иска тои ше го направи .. ако не иска - няма![]()
И аз така обичамПървоначално написано от Chiana
![]()
И понеже това мие първия пост, кажете ми добре дошла![]()
А аз си мечтая едно момче което много харесвам да се
изпразва върху мен всеки ден,обаче е невъзможно защото
и аз съм момче и незнам кво да правя![]()
Предполагам е хубаво![]()
AAA AMA TI PEDERAST LI SI BE?Първоначално написано от цацко_14 сф
AAA AMA TI PEDERAST LI SI BE?Първоначално написано от цацко_14 сф
Не сам гей и не ме обиждай ако обичаш,простоПървоначално написано от Анонимко
си харесвам едно момче и това е![]()
Така е.Първоначално написано от HeDa
![]()
абе гей като си момче и харесваш момче значи че си П-е-д-а-л
Мен пък ме кефи...на корема...или в устата![]()
и аз сам чисник...мраза да цапам![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
хаха аре бегайПървоначално написано от цацко_14 сф
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
да....и някой кара колело
A 6TO PA DA NE GO IZVADI OT VLAGALI6TETO I I DA I GO PUHNE V UHOTO-TA DA I NALEE MALKO MOZUK
muhahahaha![]()
N'TARO A'DUN
awe pi4ove 6to ste tolkova tesnoskroeni neka vseki si haresva koit si iska kvi ste vii da mu darjite smetka nqkoi e razli4en ot vas i vednaga go otpisvate tva e SUPER TAPO!!!Първоначално написано от doctordre
po temata : kat ne te kefi si svar6vai v prezervativa pri seks
a pri svirka varhu neq taka i dvamata dovolni![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
аз пък обичам да го извадя и да свърша на стената. Така отпада нуждата от смяна на тапети. Всичко е искрящо бяло!![]()
![]()
![]()
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!