- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ох, как се възбуждам от мишници
Хора аз сигурно съм повреден, но много ме кефат мишниците е женските де .........
Мен коремчетата![]()
Ами май е нормално и аз им се кефя...
И ФОРЦА МИЛАН![]()
mi du6kaisi gi
ХахахахаххаПървоначално написано от CaSsPeR
!
Ахахахаха аз пък се възбуждам от миризмата на крака... леле как ме възбуждат такива мъже направо цялата се разтичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахаах О,Боже мой!ХАХахХАХАХаха к'фи сте Вие бе...как може..?Не Ви ли е гнус бе хора...![]()
![]()
![]()
Вие праите ли разлика между мишници и подмишници?
Баси спамерите.
Истината са краката(най-вече бедрата)
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Аз също много им се кефя. Страшно се възбуждам, когато видя красиво момиче по потник, особено когато си вдигне ръката по някакъв повод /например за да се хване за дръжката в автобуса/ и се открие идеална гледка към гладко избръснатата й подмишница. За мен има нещо много еротично в това. Обичам по време на любовната игра да прокарам език по това място и да усетя аромата на хубав парфюм, примесен с лека миризма на естествените флуиди...мммм
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
oh da kato mi edu6at nqkoi hora i stavam kato du6 kabina otdolo e tova v kraga na ne6tata normalno e vseki go vazbujda opredelena 4ast ot tqloto na protivopolojniq pol bez zna4eniq koq az naprimer se vazbujdam ot ustnite na moq priqtel i kato mi govori i se smee
да праваПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
бати спамърката
Спааааам. И още нямам 1000 мнения баси.Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
iha!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
maiko mila...boje priberi si versiite be! abe 4vek... v red li si be? q kaji sega ako vidi6 dupeto na nqkoq macka-malko stegnato,sladi4ko i nqkvi mi6nici tam... koe 6te iska6 da celune6 i pipne6?
ne si v red
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
no comment!!!
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Първоначално написано от fasta4eto
![]()