- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Учителят ни в училище е педофил.......
Имам необходимото възпитание .Никои никого не е изнасил просто дадох пример .Явно няма да успея да променя вашето мнение или поне да ви накарам да не гледате само от едната страна на нещата ,така че спирам до тука.Моето мнение е че хора ,заглеждащи се по задниците на свой ученички в час ,нямат място в една така уважавана институция.
Е моето мнение,че също трябва да се уважава въпросната институция,а не само да очакваш от нея.
Аз съм против униформите, но не трябва да се разхождат момичета с ултра къси полички в училищата. То това си е институция и въпреки спорния въпрос - учителите са хора. Човешко е мъж да се загледа (под) късата поличка на някое симпатично момиче. Те не трябва да се заглеждат, но те са хора. За това, че я е обарал - кажи му както искаш импулс, тормоз, моментна слабост....както и да го наречеш това е нещо моментно, предизвикано от поличката. А пък тоя учител виновен ли е че в училищата се срещат все повече к*рвички. Заради такива ще въведат униформи ми се струва.Първоначално написано от exploitedteen
ПП В моето училище на една приятелка са и "чели лекция" 15 минути, че е с накъсани дънки(който са доре-долу прилични, не и се виждат атрибутите) и чорапогащник отдолу...
Първоначално написано от FikyScHetOo
nii sme edinstvenoto daskalo v BG v koeto ima deistva6ti uniformisram sram sram i pak sram
samo deto nikoi ne gi nosi i nikoi nemoje naistina da ni nakara da gi nosim zatva vsi4ki si hodqt s kasite poli pak i nqkoi si skasiha uniformenite poli taka4e ti kat iska6 kasa pola nikoi nemoje te spre
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Така е, но ако се облечеш по ултракъса пола и потниче с деколте, после с какво право ще се оплакваш че са те шляпнали бо задника, че някой те зяпа или ти вдигне полата...
da gledat no da nepipatПървоначално написано от FikyScHetOo
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
кво да правиш ли даи ми снимка и адрес![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
еми аз мисля че не можеш нищо да направиш освен да не се държиш и обличаш предизвикателно пред него и да не ходиш с "ултра къси полички" щото както казаха и учителите са хора все пак. Въпреки това аз не мисля че трябва да ходиме облечени с някви дълги дрехи, забулени и т. н., защото да ходиш с пола било курвенско. Според мен няма нищо лошо да ходиш с пола на училище, само че да не е "ултра" къса и да не си с някво потниче с голямо деклоте, понеже ако е така - как очакваш да се отнасят към теб момчетата/мъжете?
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Към авторката - обличай се по-прилично(както някои биха се изразили) и при подобен случай ->към инстанциите. При родители, класна, директор...ако и това не помогне караш нагоре -> полиция, съдПървоначално написано от Kam4eto
ИменноПървоначално написано от fasta4eto
![]()
![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ми то някои учители понякога се държат много селски, и дребнаво...мислиш ли че такъв човек би се съобразил...никой не би я опазил по-добре от тея неща, освен самата нея.
ПП: Не казвам да се облича като монахиня, нито с ултра мега къси безполички
По закон над 14г. не е педофилия, водят се непълнолетни, което значи, че могат да отговарят за постъпките и ршенията сиПървоначално написано от air_J
![]()
А иначе да ходиш с къси поли на училищеАбе вие на училище ли сте тръгнали или в публичен дом. Ако сте над 14 не той е педофил а вие сте курви и то от тъпите. Не обвинявайте човека за собственото си курвенско поведение
В такъв случай му биеш шамар и не му даваш да се обяснява. Опипването си е опипване. Нека да се засрами пред целия клас. Вярно, че училището не е Околовръстното, но той е учител.
Нямаш си на представа колко си праваПървоначално написано от i'm so excited!
!
e 4akai de ti shto mu bqgash ot 4asove4e kfo si mislish 4e shte fane i shte iz4uka na biroto pred vs li (s izvinenie) nqma smisal da bqgash a kolkoto do poli4kata mi kfo iskash da mu se nadupish s takava poli4ka a i ti samata si iskala da go provokirash .....
Аааааааааааааааапфффффффф фффффф!Гоооляма проблемация имаш...направо си задай екзестенциалния въпрос: "Как ще живея?"
Аре не се излагай....
fasta4eto не сте едиственото училище в което има униформи. във варна са няколко, мисля че 4
Точно! =D>Първоначално написано от FikyScHetOo
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mi malko e kofti no ne e vapros na jivot i smyrt![]()
после що зачестили изнасилванията....вий продължавайте да се обличате като долнопробни курви от края на 19 век (само с някви парцалки),а после хората ви виновни...
ти да си чувала, че предизвикателното облекло е покана към "нещо" или просто се обличаш така без да знаеш![]()
P.S. адресирано е до авторката на темата
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ей нали знае6 че и учителите са хора и те сърца носят(колото и да са малки понякога). нормално е да те загледа. Ама според мен ти сама си търсиш проблем, щом си облякла такава пола явно си искала да те заглеждат, просто учителя явно не е бил подходящия човек
ама ти си си поела риска[/b]
хора незнам ама аз тук не виждам никакъв проблем просто момичето иска да ни каже че има ултра каса мини пола.Аз си мисля че това е било повода да побликува тая тема
И май резултатът е надминал очакваниятаПървоначално написано от LOLY
![]()