.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Повече от фен
    Имам необходимото възпитание .Никои никого не е изнасил просто дадох пример .Явно няма да успея да променя вашето мнение или поне да ви накарам да не гледате само от едната страна на нещата ,така че спирам до тука.Моето мнение е че хора ,заглеждащи се по задниците на свой ученички в час ,нямат място в една така уважавана институция.

Град
    София
    Е моето мнение,че също трябва да се уважава въпросната институция,а не само да очакваш от нея.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Според мен това си е доста сериозен проблем и изказвания от рода на "Кой те е карал да ходиш на училище с къса пола"звучат някак си не на място.Той е учител и е там ,за да преподава а не да заглежда учениците по задниците и да ги обарва!!!!!Може и по сутиен да си се разхождаш това не дава право на някакъв си да те обарва и заглежда !!!Потърси помощ от по-висока изтанция.
    дам, а те са там за да учат, а не да се разкарват полуголи и да си показват срамните устни...
    Аз не знам в тяхното училище да са наложени униформи .Това си е вид сексуален тормоз ,който може да прерастне в нещо по -лошо.
    ахам и понеже няма униформи трябва да ходят голи??
    това е УЧИЛИЩЕ и има изискване за ПРИЛИЧНО облекло...
    а сексуалния тормоз- трудно доказуем, а и момичетата са били предизвикателно облечени- лесно се оборва обвинението..
    Аз съм против униформите, но не трябва да се разхождат момичета с ултра къси полички в училищата. То това си е институция и въпреки спорния въпрос - учителите са хора. Човешко е мъж да се загледа (под) късата поличка на някое симпатично момиче. Те не трябва да се заглеждат, но те са хора. За това, че я е обарал - кажи му както искаш импулс, тормоз, моментна слабост....както и да го наречеш това е нещо моментно, предизвикано от поличката. А пък тоя учител виновен ли е че в училищата се срещат все повече к*рвички. Заради такива ще въведат униформи ми се струва.
    ПП В моето училище на една приятелка са и "чели лекция" 15 минути, че е с накъсани дънки(който са доре-долу прилични, не и се виждат атрибутите) и чорапогащник отдолу...

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Според мен това си е доста сериозен проблем и изказвания от рода на "Кой те е карал да ходиш на училище с къса пола"звучат някак си не на място.Той е учител и е там ,за да преподава а не да заглежда учениците по задниците и да ги обарва!!!!!Може и по сутиен да си се разхождаш това не дава право на някакъв си да те обарва и заглежда !!!Потърси помощ от по-висока изтанция.
    дам, а те са там за да учат, а не да се разкарват полуголи и да си показват срамните устни...
    Аз не знам в тяхното училище да са наложени униформи .Това си е вид сексуален тормоз ,който може да прерастне в нещо по -лошо.
    ахам и понеже няма униформи трябва да ходят голи??
    това е УЧИЛИЩЕ и има изискване за ПРИЛИЧНО облекло...
    а сексуалния тормоз- трудно доказуем, а и момичетата са били предизвикателно облечени- лесно се оборва обвинението..
    Аз съм против униформите, но не трябва да се разхождат момичета с ултра къси полички в училищата. То това си е институция и въпреки спорния въпрос - учителите са хора. Човешко е мъж да се загледа (под) късата поличка на някое симпатично момиче. Те не трябва да се заглеждат, но те са хора. За това, че я е обарал - кажи му както искаш импулс, тормоз, моментна слабост....както и да го наречеш това е нещо моментно, предизвикано от поличката. А пък тоя учител виновен ли е че в училищата се срещат все повече к*рвички. Заради такива ще въведат униформи ми се струва.
    ПП В моето училище на една приятелка са и "чели лекция" 15 минути, че е с накъсани дънки(който са доре-долу прилични, не и се виждат атрибутите) и чорапогащник отдолу...

nii sme edinstvenoto daskalo v BG v koeto ima deistva6ti uniformi sram sram sram i pak sram samo deto nikoi ne gi nosi i nikoi nemoje naistina da ni nakara da gi nosim zatva vsi4ki si hodqt s kasite poli pak i nqkoi si skasiha uniformenite poli taka4e ti kat iska6 kasa pola nikoi nemoje te spre
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Голям фен
    Град
    Така е, но ако се облечеш по ултракъса пола и потниче с деколте, после с какво право ще се оплакваш че са те шляпнали бо задника, че някой те зяпа или ти вдигне полата...

Фен
    Град
    plovdiv
    Така е, но ако се облечеш по ултракъса пола и потниче с деколте, после с какво право ще се оплакваш че са те шляпнали бо задника, че някой те зяпа или ти вдигне полата...
    da gledat no da nepipat
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    кво да правиш ли даи ми снимка и адрес
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

еми аз мисля че не можеш нищо да направиш освен да не се държиш и обличаш предизвикателно пред него и да не ходиш с "ултра къси полички" щото както казаха и учителите са хора все пак. Въпреки това аз не мисля че трябва да ходиме облечени с някви дълги дрехи, забулени и т. н., защото да ходиш с пола било курвенско. Според мен няма нищо лошо да ходиш с пола на училище, само че да не е "ултра" къса и да не си с някво потниче с голямо деклоте, понеже ако е така - как очакваш да се отнасят към теб момчетата/мъжете?

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    еми аз мисля че не можеш нищо да направиш освен да не се държиш и обличаш предизвикателно пред него и да не ходиш с "ултра къси полички" щото както казаха и учителите са хора все пак. Въпреки това аз не мисля че трябва да ходиме облечени с някви дълги дрехи, забулени и т. н., защото да ходиш с пола било курвенско. Според мен няма нищо лошо да ходиш с пола на училище, само че да не е "ултра" къса и да не си с някво потниче с голямо деклоте, понеже ако е така - как очакваш да се отнасят към теб момчетата/мъжете?
    Към авторката - обличай се по-прилично(както някои биха се изразили) и при подобен случай ->към инстанциите. При родители, класна, директор...ако и това не помогне караш нагоре -> полиция, съд

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    da gledat no da nepipat
    Именно
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен
    Град
    ми то някои учители понякога се държат много селски, и дребнаво...мислиш ли че такъв човек би се съобразил...никой не би я опазил по-добре от тея неща, освен самата нея.
    ПП: Не казвам да се облича като монахиня, нито с ултра мега къси безполички

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ти ако си на 16-17 хич и не ми говори за педофилия! Да не говорим, че по мое мнение понятието еволюира и в днешни дни педофилия е да си на каквато и да е възраст над 18 и да се занимаваш с под 14 годишни. Така че, дори и на 60 години да ти е даскала по еволюиралите разбирания за педофилия - той не е такъв. А по старите, ако си на 16 май пак не се води педофил (тук не съм 100% сигурен).
    По закон над 14г. не е педофилия, водят се непълнолетни, което значи, че могат да отговарят за постъпките и ршенията си

А иначе да ходиш с къси поли на училище Абе вие на училище ли сте тръгнали или в публичен дом. Ако сте над 14 не той е педофил а вие сте курви и то от тъпите. Не обвинявайте човека за собственото си курвенско поведение

Мега фен
    В такъв случай му биеш шамар и не му даваш да се обяснява. Опипването си е опипване. Нека да се засрами пред целия клас. Вярно, че училището не е Околовръстното, но той е учител.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    не, даскала ти не е педофил, а мъж.
    а ти си курве.
    Нямаш си на представа колко си права !

e 4akai de ti shto mu bqgash ot 4asove4e kfo si mislish 4e shte fane i shte iz4uka na biroto pred vs li (s izvinenie) nqma smisal da bqgash a kolkoto do poli4kata mi kfo iskash da mu se nadupish s takava poli4ka a i ti samata si iskala da go provokirash .....

Аааааааааааааааапфффффффф фффффф!Гоооляма проблемация имаш...направо си задай екзестенциалния въпрос: "Как ще живея?"
    Аре не се излагай....

Guest
    fasta4eto не сте едиственото училище в което има униформи. във варна са няколко, мисля че 4

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Тва с униформите май е голема глупост

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Към авторката - обличай се по-прилично(както някои биха се изразили) и при подобен случай ->към инстанциите. При родители, класна, директор...ако и това не помогне караш нагоре -> полиция, съд
    Точно! =D>
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    mi malko e kofti no ne e vapros na jivot i smyrt

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    после що зачестили изнасилванията....вий продължавайте да се обличате като долнопробни курви от края на 19 век (само с някви парцалки),а после хората ви виновни...
    ти да си чувала, че предизвикателното облекло е покана към "нещо" или просто се обличаш така без да знаеш

P.S. адресирано е до авторката на темата
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Мама и тате как ли я пускат така на училище?

Ей нали знае6 че и учителите са хора и те сърца носят(колото и да са малки понякога ). нормално е да те загледа. Ама според мен ти сама си търсиш проблем, щом си облякла такава пола явно си искала да те заглеждат, просто учителя явно не е бил подходящия човек ама ти си си поела риска[/b]

хора незнам ама аз тук не виждам никакъв проблем просто момичето иска да ни каже че има ултра каса мини пола.Аз си мисля че това е било повода да побликува тая тема

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LOLY
    хора незнам ама аз тук не виждам никакъв проблем просто момичето иска да ни каже че има ултра каса мини пола.Аз си мисля че това е било повода да побликува тая тема
    И май резултатът е надминал очакванията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си