- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Учителят ни в училище е педофил.......
ТакааамПървоначално написано от {sladurka}
аз не искам да се заяждам,но според мен тезата от миналото мнение е права
![]()
4astnite u4ili6ta sa ama nesam 4uvala za drugi darjavni ama mojeПървоначално написано от Анонимко
az ve4e se ottarvah hahahaha
![]()
![]()
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Учителя е човек извън училище.В училището той е...учител!
[quote="NsG"]mila v na6to daskalo nikoi nespazva tva s oniformite opitaha se da pi6et otsastviq na teq koito ne gi nosqt ama stana taka 4e trqbva6e da izgonqt polovinata daskalo i sq samo malkite si gi nosqtПървоначално написано от {sladurka}
a i stana gaf s dostavkite na zimnite pantaloni doidoha po malki golqm smqh be6e momi4etata si pora4ali nai malkiq nomer v koito se pobirat i posle na nikoq ne i stanaha pantalonite awe mizeriq
i taka pri nas ne e taka stegnato za 6tastie
![]()
fasta4eto,идеята ми беше,че това е авторката на тази тема(която цитирах преди това) и това беше нейно мнение в друга категория,но както и да е![]()
sorry malko sam razseqna i ne4eta vsi4ko i neznaeh 4e mnenieto ne e ot tukПървоначално написано от NsG
sorry sasredoto4ila sam se v ma4a i nesam mnogo v 4as no kakto i da e
![]()
Хах разконспирираха ил те или ще ми обясниш как те е обарал учител, когато си била с ултракъса пола, като не те пускат и с 7/8 дънкиПървоначално написано от NsG
Абсолютно това беше идеятаБлагодаря FikyScHetOo
![]()
dam i az zagrqh ve4eami be6e mi vreme da zacepa
![]()
Няма нищо...пак заповядай...интересно ми е какво е сънувала авторката тази вечер...Първоначално написано от NsG
hich ne se uchidvam, che imate takuv uchitel. v moite uchenicheski godini sushto imashe takuv subekt, no vsichki se bqhme razbrali (momichetata + momchetata) da spazvame distanciq. i vsichko beshe \/
![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Нито учителя няма право да те опипва,нито ти имаш право да ходиш с къса поличка!Тъй,че и двамата сте си виновни!!!!
navsqkude po u4ili6tata ima u4iteli koito se zadqvat s u4eni4ki
Първоначално написано от Анонимко
toi e u4itel
pak nikade ne e zapisano 4e az nemoga da hodq s kasi poli
![]()
Късите поли се носят за провокация.Първоначално написано от fasta4eto
Учителят е бил провокиран и е отговорил подобаващо.
Не виждам никакъв проблем.
Направи му две свирки и ще имаш шес за годината![]()
ama az s taq pola sam i v nas ba6ta mi 6to ne me 6lqpva q negovorete gluposti toi e u4itel trqbva da se saobrazqva s tovaПървоначално написано от Анонимко
![]()
vas momi4etata s kasi poli ne vi li kefqt i ako va6ta priqtelka hodi s kasa pola i nqkoi na ulicata q 6lqpne ti kvo na oniq 6te mu kaje6 BRAVO pi4 tq si go prosi ili 6te mu zabar6e6 edinu4itelq bil predizvikan kak pak ne da si e dignala polata da ama ina4e nesam saglasna
момичето се опитва да ви каже че даскала й е педофил или ако не педофил, че прави работи които не трябва да ги прави в случая обарването.Подай оплакване към директора.В никой правилник не пише че е забранено носенето ан къси поли и че е разрешено обарването на ученици.бтв кажи и на ваще