.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {sladurka}
    Оф............. направо не ми се говори за това. Вчера като отивах на училище ме върнаха, защото съм била с маратонки и дънки 7/8. После ме върнаха, защото нямам вратоврзка (ние имаме униформи ) Вече на 3 път бях в "прилежен" вид. Четвъртия час имахме при класната. Тя като се развика.... После естествено каза, че не трябва да сме с маратонки, с 7/8 дънки, с поли над коляното и някви такива други глупости. Накрая аз и казах, че това е дискриминация и тя ме изгони от часа. Е, какво да направя? Да си стоя и да мълча и да ходя като лелка, пардон като бабичка. Ама това наистина е дискриминация! В вашто училище има ли униформи и има ли такива....... как да кажа ... лишения направо! Директорката ви толкова ли е гадна каъо нашата? Абе, въобще какво е положението в вашето училище?
    Такааам аз не искам да се заяждам,но според мен тезата от миналото мнение е права

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    fasta4eto не сте едиственото училище в което има униформи. във варна са няколко, мисля че 4
    4astnite u4ili6ta sa ama nesam 4uvala za drugi darjavni ama moje az ve4e se ottarvah hahahaha
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Guest
    Учителя е човек извън училище.В училището той е...учител!

Фен
    Град
    plovdiv
    [quote="NsG"]
    Оф............. направо не ми се говори за това. Вчера като отивах на училище ме върнаха, защото съм била с маратонки и дънки 7/8. После ме върнаха, защото нямам вратоврзка (ние имаме униформи ) Вече на 3 път бях в "прилежен" вид. Четвъртия час имахме при класната. Тя като се развика.... После естествено каза, че не трябва да сме с маратонки, с 7/8 дънки, с поли над коляното и някви такива други глупости. Накрая аз и казах, че това е дискриминация и тя ме изгони от часа. Е, какво да направя? Да си стоя и да мълча и да ходя като лелка, пардон като бабичка. Ама това наистина е дискриминация! В вашто училище има ли униформи и има ли такива....... как да кажа ... лишения направо! Директорката ви толкова ли е гадна каъо нашата? Абе, въобще какво е положението в вашето училище?
    mila v na6to daskalo nikoi nespazva tva s oniformite opitaha se da pi6et otsastviq na teq koito ne gi nosqt ama stana taka 4e trqbva6e da izgonqt polovinata daskalo i sq samo malkite si gi nosqt a i stana gaf s dostavkite na zimnite pantaloni doidoha po malki golqm smqh be6e momi4etata si pora4ali nai malkiq nomer v koito se pobirat i posle na nikoq ne i stanaha pantalonite awe mizeriq i taka pri nas ne e taka stegnato za 6tastie

Град
    София
    fasta4eto,идеята ми беше,че това е авторката на тази тема(която цитирах преди това) и това беше нейно мнение в друга категория,но както и да е

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от NsG
    fasta4eto,идеята ми беше,че това е авторката на тази тема(която цитирах преди това) и това беше нейно мнение в друга категория,но както и да е
    sorry malko sam razseqna i ne4eta vsi4ko i neznaeh 4e mnenieto ne e ot tuk sorry sasredoto4ila sam se v ma4a i nesam mnogo v 4as no kakto i da e

Голям фен
    Град
    :)
    Такааам аз не искам да се заяждам,но според мен тезата от миналото мнение е права
    Хах разконспирираха ил те или ще ми обясниш как те е обарал учител, когато си била с ултракъса пола, като не те пускат и с 7/8 дънки

Град
    София
    Абсолютно това беше идеята Благодаря FikyScHetOo

Фен
    Град
    plovdiv
    dam i az zagrqh ve4e ami be6e mi vreme da zacepa

Голям фен
    Град
    :)
    Абсолютно това беше идеята Благодаря FikyScHetOo
    Няма нищо...пак заповядай...интересно ми е какво е сънувала авторката тази вечер...

Фен
    Град
    anywhere but here
    hich ne se uchidvam, che imate takuv uchitel. v moite uchenicheski godini sushto imashe takuv subekt, no vsichki se bqhme razbrali (momichetata + momchetata) da spazvame distanciq. i vsichko beshe \/
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Guest
    Нито учителя няма право да те опипва,нито ти имаш право да ходиш с къса поличка!Тъй,че и двамата сте си виновни!!!!

Голям фен
    Град
    SF
    navsqkude po u4ili6tata ima u4iteli koito se zadqvat s u4eni4ki

Фен
    Град
    plovdiv
    Нито учителя няма право да те опипва,нито ти имаш право да ходиш с къса поличка!Тъй,че и двамата сте си виновни!!!!
    toi e u4itel pak nikade ne e zapisano 4e az nemoga da hodq s kasi poli

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    Късите поли се носят за провокация.
    Учителят е бил провокиран и е отговорил подобаващо.

Не виждам никакъв проблем.

SpeedLink
    Guest
    Направи му две свирки и ще имаш шес за годината

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    Късите поли се носят за провокация.
    Учителят е бил провокиран и е отговорил подобаващо.

Не виждам никакъв проблем.
    ama az s taq pola sam i v nas ba6ta mi 6to ne me 6lqpva q negovorete gluposti toi e u4itel trqbva da se saobrazqva s tova

Фен
    Град
    plovdiv
    vas momi4etata s kasi poli ne vi li kefqt i ako va6ta priqtelka hodi s kasa pola i nqkoi na ulicata q 6lqpne ti kvo na oniq 6te mu kaje6 BRAVO pi4 tq si go prosi ili 6te mu zabar6e6 edin u4itelq bil predizvikan kak pak ne da si e dignala polata da ama ina4e nesam saglasna

момичето се опитва да ви каже че даскала й е педофил или ако не педофил, че прави работи които не трябва да ги прави в случая обарването.Подай оплакване към директора.В никой правилник не пише че е забранено носенето ан къси поли и че е разрешено обарването на ученици.бтв кажи и на ваще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си