- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by W.I.M.:Бихте ли спали с друг/а тайно от гаджето
Bihte li spali samo za edna ve4er s drugo mom4e/momi4e dokato si imate priqtel/ka![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1,7 ! §§
Az NE za dr. ne znam no az opredeleno sum protiv sex-a za 1 vecher vqrno che e hubavo no sum Tvurdo protiv!
ObichaM te Viki!!!
зависи.....при мен случая е приателка.....ми ако момичето с което хода наистина ме цени и ме обича и не би го напраила с момче и аз няма да я прецакам....но ако ми варти номера....с удоволствие бих и направил и аз същия номер..
NE tvardo ne...kolkoto i da mi se iska ili da imam nujda s nqkoi drug,no ne kazvam![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Защо тр да се говори за прецакване чрез изневяра?!Аз лично деля изневярата на 2 вида .1вата е физическата (според мен тя дори помага на една връзка .Ако някой от двата изневери и др прости връзката се засилва.Пък и всеки в даден етап от връзката се нуждае от разнообразие .)2рата е духовната изневяра (в нея няма чукане или секс .Там има любов.И връзката няма смисъл да продължава ,ако единия от двамата е изневерил по този начин)Та аз съм за изневярата ,но не ежедневната разбира се,
Еми аз съм го правила и след тва скъсах с гаджето сишот ми беше по-готино с другото момче и тая 1 вечер още продължава.
Сега незнам дали бих го повторила.
![]()
Ya ya. Ich bin sex MASCHINE!
Ur not a sex machine?!?! Плюя на хора, които не искат да са sex machines!Първоначално написано от lovebaby`
ami da si priznaq pravih sex za edna ve4er .. no togava s priqtelkata mi bqhme se razdelili ... no mislq 4e be6e glupavo ot moq strana da postypvam taka![]()
Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...
moje bi da no misleno postoqno 6e sum s postoqniq mi priqtel
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Направих го веднъж, не съжалявам, но пък и не мисля да повтарям
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
ми не, това вече се казва "сериозна изневяра"....никога не бих го направила....
![]()
Kogato e dylga vryzka ,ednoobrazieto ubiva chustvataAko e sex za edna vecher s chovek kym koito nqma chuvstva za men ne e iznevqra i bih go napravila
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Мне нямам зор да се праскам с друг. Обичам си приятеля!!!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Не, определено не бих,особено ако държа на приятеля си наистина!
мнее никога с мойто гадже си ми е супер и не ми трябва друг![]()
мне
nikoga...tva e predatelstvo..pone spored men
Първоначално написано от slunceto86
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
ХАха ми точно пък за една вечер не смятам.Но мисля че зависи от мн обстоятелства![]()