.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мне! Ако искам да си спя с някой друг ще скъсам с гаджето и ще бъда с който си поискам.Но докато обичам този човек смятам че трябва да съм му вярна.Пък и такива истории за по една нощ...просто не е в стила ми

Re: bihte li legnali......

Цитирай Първоначално написано от pechomuh_f4e_
    Bihte li spali samo za edna ve4er s drugo mom4e/momi4e dokato si imate priqtel/ka
    mai se nari4a iznevqra
    mi mislq 4e ako hodq s nqkoi nqma takava veroiqtnost no s nikoi ne hodq(:

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Хах ако тая е неква ултра яка и засукана мадама ше изневеря.Така поне дори и да скъсаме ше знам че си е заслужавалоАко е неква не мн яка не бих си рискувал връзката :P

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Bihte li spali samo za edna ve4er s drugo mom4e/momi4e dokato si imate priqtel/ka
    НЕ

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Против изневярата съм, тъй че за една нощ или за един час не бих го направила...

Фен
    Град
    sofia
    az li4no sum o6te malka za da mislq da spq s nqkoi no dori i da vodeh polov jivot ne bih go napravial sled kato hodq s nqko za6toto po tozi na4in moje da ne sum vlagala nikakvi 4uvstva no 6te naranq mn 4oveka do men taka 4e opredeleno ne
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

tvyrdo ne!!!
    no pyk ponqkoga jivota te postavq v situacii koito ne si o4akval...
    A SMILE MAKES LIFE BETTER

НЕ,просто никога не бих го направила...точно на него-НИКОГА!Когато има любов,изневярата за мен е НЕВЪЗМОЖНА!Нали има и една такава приказка:"Никога не причинявай това на някого,което не искаш той да ти причини на теб" или нещо от сорта..

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София

NE
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Разбира се...Та това е една от физиологичните нужди на 1 момче...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

категорично не.. най вче щом ходия с момче значи го обичам
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Аз не бих го направил.

Супер фен
    Nikoga ne bih go napravila
    Puk i posle nqma da imam suvestta da go pogledna i da go luja...ujasno 6te e

Голям фен
    Ami chestno kazano bih , nikoga ne kazvam nikoga , no zavisi s koi sym

Да, и съм го правила (но не само веднъж и не със случаен човек).
    И не мисля, че има някаква зависимост между любовта и изневярата

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мисля, че не бих го направила, но нищо не се знае. По принцип съм твърдо против изневярата.
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Но попринцип щом ходиш с някого,логиката показва,че искаш да си с него,а не с някой друг...
    S1glasna s1m s tova tv1rdenie! Az nikoga ne bix predala priqtelq si kato my izneverq. Vse pak toi za kakvo mi e sled kato shte mu izneverqvam s dryg. Iznevqrata e znak , che v edna vr1zka neshto kyca- ili v sex-a ili v otnosheniqta... No ako se obichame, nie shte iskame da sme si samo dvamata. Nqma da ima mqsto za drygo momche nito v legloto, nito v s1rceto mi ...
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Psyxodelia
    НЕ,просто никога не бих го направила...точно на него-НИКОГА!Когато има любов,изневярата за мен е НЕВЪЗМОЖНА!Нали има и една такава приказка:"Никога не причинявай това на някого,което не искаш той да ти причини на теб" или нещо от сорта..
    Съгласна съм.

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Против изневярата съм, тъй че за една нощ или за един час не бих го направила...
    saglasna i az sam tvardo protiv iznevqrata dosega nesam i nesmqtam
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Град
    In tH3 GrAvEyArD
    Не, нямам зор!

Za men fizi4eskata iznevqra ne e iznevqra.Mn po-lo6o e kogato ti izneverqvat na um ot kolkoto kogato partniorat ti pravi sex s drug.Az li4no nqmam ni6to protif sexsa za edna no6t

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    и аз не бих изневерила,поне на сегашния ми приятел-никога.дори и приятелят ми да не е в България 2 месеца пак не бих го направила, не бих го наранила така!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    не...аз сам некф супер консервативен на тая тема...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Цитирай Първоначално написано от the^one
    Защо тр да се говори за прецакване чрез изневяра?!Аз лично деля изневярата на 2 вида .1вата е физическата (според мен тя дори помага на една връзка .Ако някой от двата изневери и др прости връзката се засилва.Пък и всеки в даден етап от връзката се нуждае от разнообразие .)2рата е духовната изневяра (в нея няма чукане или секс .Там има любов.И връзката няма смисъл да продължава ,ако единия от двамата е изневерил по този начин)Та аз съм за изневярата ,но не ежедневната разбира се,
    kvo napraihte be hora vie dobre li ste? edinstveno tva mnenie ot absolutno vsi4ki mi haresa... nikoi ne moje da se 4uka samo s edin 4ovek prez celiq si jivot. nai ve4e pak na teq godini ... TOVA NE E IZNEVQRA!!! TOVA PROSTO E FIZI4ESKA NUJDA!!! posledniq pat kato go napravih pravih nai-qkiq sex v jivota si, zarqzah priqtelq si i ostanah s tozi s koito spah okolo polovin godina. i vse o6te poddarjame vrazka i se vijdame za po edin sex. \/
    I believe I can touch the sky!

Повече от фен
    sex-a za edna ve4er po princip e s kurva 99% ako ne i 100% nqma smisal za nqkva mar6a da riskuvam da si razvalq vrazkata a i ako e stabilna nqma i da mi mine prez akala
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си