- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by W.I.M.:Бихте ли спали с друг/а тайно от гаджето
Мне! Ако искам да си спя с някой друг ще скъсам с гаджето и ще бъда с който си поискам.Но докато обичам този човек смятам че трябва да съм му вярна.Пък и такива истории за по една нощ...просто не е в стила ми![]()
mai se nari4a iznevqraПървоначално написано от pechomuh_f4e_
![]()
mi mislq 4e ako hodq s nqkoi nqma takava veroiqtnost no s nikoi ne hodq(:
Хах ако тая е неква ултра яка и засукана мадама ше изневеря.Така поне дори и да скъсаме ше знам че си е заслужавалоАко е неква не мн яка не бих си рискувал връзката :P
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
НЕПървоначално написано от pechomuh_f4e_
Против изневярата съм, тъй че за една нощ или за един час не бих го направила...
az li4no sum o6te malka za da mislq da spq s nqkoi no dori i da vodeh polov jivot ne bih go napravial sled kato hodq s nqko za6toto po tozi na4in moje da ne sum vlagala nikakvi 4uvstva no 6te naranq mn 4oveka do men taka 4e opredeleno ne![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
tvyrdo ne!!!
no pyk ponqkoga jivota te postavq v situacii koito ne si o4akval...
A SMILE MAKES LIFE BETTER
НЕ,просто никога не бих го направила...точно на него-НИКОГА!Когато има любов,изневярата за мен е НЕВЪЗМОЖНА!Нали има и една такава приказка:"Никога не причинявай това на някого,което не искаш той да ти причини на теб" или нещо от сорта..
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
Първоначално написано от pechomuh_f4e_
![]()
NE
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Разбира се...Та това е една от физиологичните нужди на 1 момче...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
категорично не.. най вче щом ходия с момче значи го обичам
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
Аз не бих го направил.Първоначално написано от pechomuh_f4e_
![]()
Nikoga ne bih go napravila![]()
![]()
Puk i posle nqma da imam suvestta da go pogledna i da go luja...ujasno 6te e![]()
Ami chestno kazano bih , nikoga ne kazvam nikoga , no zavisi s koi sym![]()
Мисля, че не бих го направила, но нищо не се знае. По принцип съм твърдо против изневярата.
I`m trying to make your dreams come true...
S1glasna s1m s tova tv1rdenie! Az nikoga ne bix predala priqtelq si kato my izneverq. Vse pak toi za kakvo mi e sled kato shte mu izneverqvam s dryg. Iznevqrata e znak , che v edna vr1zka neshto kyca- ili v sex-a ili v otnosheniqta... No ako se obichame, nie shte iskame da sme si samo dvamata. Nqma da ima mqsto za drygo momche nito v legloto, nito v s1rceto mi ...Първоначално написано от e_l_i_z_a
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Съгласна съм.Първоначално написано от Psyxodelia
![]()
saglasna i az sam tvardo protiv iznevqrata dosega nesam i nesmqtamПървоначално написано от xOtkiSsSs
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Не, нямам зор!
Za men fizi4eskata iznevqra ne e iznevqra.Mn po-lo6o e kogato ti izneverqvat na um ot kolkoto kogato partniorat ti pravi sex s drug.Az li4no nqmam ni6to protif sexsa za edna no6t
и аз не бих изневерила,поне на сегашния ми приятел-никога.дори и приятелят ми да не е в България 2 месеца пак не бих го направила, не бих го наранила така!
не...аз сам некф супер консервативен на тая тема...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
kvo napraihte be hora vie dobre li ste? edinstveno tva mnenie ot absolutno vsi4ki mi haresa... nikoi ne moje da se 4uka samo s edin 4ovek prez celiq si jivot. nai ve4e pak na teq godini ... TOVA NE E IZNEVQRA!!! TOVA PROSTO E FIZI4ESKA NUJDA!!! posledniq pat kato go napravih pravih nai-qkiq sex v jivota si, zarqzah priqtelq si i ostanah s tozi s koito spah okolo polovin godina. i vse o6te poddarjame vrazka i se vijdame za po edin sex. \Първоначално написано от the^one
/
I believe I can touch the sky!
sex-a za edna ve4er po princip e s kurva 99% ako ne i 100% nqma smisal za nqkva mar6a da riskuvam da si razvalq vrazkata a i ako e stabilna nqma i da mi mine prez akala
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg