.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Голям фен
    ДА , "явно" не бих го направила. Така, че ако се случи при всички положения ще е тайно

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    и аз не бих изневерила,поне на сегашния ми приятел-никога.дори и приятелят ми да не е в България 2 месеца пак не бих го направила, не бих го наранила така!
    2 месеца? Че как ще издържиш толкова колосално "много"? Ебем и ви серем на разбиранията за неизневеряване. Няма да му изневеряваш, ако го няма по-малко от 2 месеца, но ако е в чужбина 4 месеца не можеш издържа. Толко ще издържиш и 2 месеца. То един приятел има прекрасна теория по този въпрос, но е прекалено брутална и няма да я споделя. Колкото до изневярата - единствената изневяра, която съм склонен да приема е тази, която партньора НИКОГА не разбира! Тоест не се хвалиш, че си изневерил и си мълчиш, като същото прави и човека, с който изневеряваш. К`ви са тия съвършенни глупости, че физическата изневяра не е изневяра? Че то ако е така аз ще наеба 20424590285829 путки, докато ходя с една, която обичам и ще излезе, че никога не съм и изневерявал! Ебати, къде са момичетата, които мислят така, че все на обратната крайност попадам? Отгоре на това физическата изневяра лесно би могла да се превърне и във психическа. Както и да е, в обобщение - ако ще се изневерява, то да е супер дискретно. Не знам кой нормален човек ще му сервират, че правят секс не само с него и той ще каже: "Е, какво от това, нали е само физическа изневяра, то това не се брой.".
    Левски шампион але але!

SKAPAN JIVOT
    Guest
    Ako 4ovek naistina obi4a gadjeto si ne bi mu izneveril(e pone ne v trezveno sastoqnie )

Повече от фен
    Град
    Mars
    Твърдо НЕ
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

бати въпроса хахах
    Tina Turner - Simply The Best

Град
    nqkade v galaktikata
    i az sam tvardo za Ne .prosto mn obi4am gadjeto za da q napravq taq glupost
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Фен
    Град
    PleVeN
    Определено не бих го направила....просто държа прекалено много на приятеля си.Не бих рискувала връзката ни заради едно моментно преживяване.
    So I cry,when angels deserve to die!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    ама вий тука сте ебати праведните ве
    напрао се чувствам нещо не на място
    всеки обича много много гаджето си и не би му изневерил
    кат са има предвид, че тука 90% са тийнеджъри на по 15-16-17 години вий какво пък разбирате от обич, че не ми е ясно
    от света хабер си нямате...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    и аз не бих изневерила,поне на сегашния ми приятел-никога.дори и приятелят ми да не е в България 2 месеца пак не бих го направила, не бих го наранила така!
    2 месеца? Че как ще издържиш толкова колосално "много"? Ебем и ви серем на разбиранията за неизневеряване. Няма да му изневеряваш, ако го няма по-малко от 2 месеца, но ако е в чужбина 4 месеца не можеш издържа. Толко ще издържиш и 2 месеца. То един приятел има прекрасна теория по този въпрос, но е прекалено брутална и няма да я споделя. Колкото до изневярата - единствената изневяра, която съм склонен да приема е тази, която партньора НИКОГА не разбира! Тоест не се хвалиш, че си изневерил и си мълчиш, като същото прави и човека, с който изневеряваш. К`ви са тия съвършенни глупости, че физическата изневяра не е изневяра? Че то ако е така аз ще наеба 20424590285829 путки, докато ходя с една, която обичам и ще излезе, че никога не съм и изневерявал! Ебати, къде са момичетата, които мислят така, че все на обратната крайност попадам? Отгоре на това физическата изневяра лесно би могла да се превърне и във психическа. Както и да е, в обобщение - ако ще се изневерява, то да е супер дискретно. Не знам кой нормален човек ще му сервират, че правят секс не само с него и той ще каже: "Е, какво от това, нали е само физическа изневяра, то това не се брой.".
    оххх, аз го обичам, така че и 2 години да не е в България да не сме се виждали пак няма да му изневеря,ако тези две години се обичаме,чуваме се редовно по тел и тн.НЯМА ДА МУ ИЗНЕВЕРЯ, но ако не се чуваме,тогава няма да ни пука един за друг,тоест няма да има любов и я няма връзката м/у нас,ест,че ще му изневеря!!!
    ти вйобще не ме познаваш..... а си правиш такива изводи,за това,че съм написала " 2 месеца",от един пост,вече си извади кардинално мнение за мен...странен човек си...
    едит: прочетох ти още един път мнение ,така че да допълня
    толкова ли те ядосах,че чак ме изпсува или по точно разбиранията "ми"по-спокойно,пич ,за кво се нервиш на такива неща...радвай се на живота,все пак винаги ще има нещо,което ще те дразни,ама не му се поддавай
    хммм,ти си първият чов в живота ми ,който ме псува /не че съм живяла мн,де,само 17 год

Re: Moderated by W.I.M.:Бихте ли спали с друг/а тайно от гад

Цитирай Първоначално написано от pechomuh_f4e_
    Bihte li spali samo za edna ve4er s drugo mom4e/momi4e dokato si imate priqtel/ka
    Не, защото това е изключително тъпа постъпка.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    ама вий тука сте ебати праведните ве
    напрао се чувствам нещо не на място
    всеки обича много много гаджето си и не би му изневерил
    кат са има предвид, че тука 90% са тийнеджъри на по 15-16-17 години вий какво пък разбирате от обич, че не ми е ясно
    от света хабер си нямате...
    еми,виж за какво да му изневерявам, та аз получавам от него мн повече от колокот вс друг би ми дал...никой друг човек не се отнасял толкова мило към мен,а към тези,коиот ще кажат,че едно момче мн лесно може да заблуди едно момиченце.да прави сте-аз направо се учудвам как като някой батко каже на едно 15 год момиче на втората седмица от запознанството им "обичам те" и то веднгаа повярва и започва да си мисли,че това е голямата му любов....но моят случай не е от този или ме държи в заблуда 1 год и вс неща,които е правил за мен са били само във фантазията ми
    извод:като има любов м/у двама души,няма място за трети

Град
    na lunata....
    Не!

Guest
    ne

Guest
    Разбира се че бих! Може ли само с една и съща ..... ? Малко разнообразие да има. Пък така ми е много добре ту с едната с другата с 3тата \/

Разбира се че бих! Може ли само с една и съща ..... ? Малко разнообразие да има. Пък така ми е много добре ту с едната с другата с 3тата

Тво горе съм АЗ - / малка грешка се получи/

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    До скоро не бях изневерявала на момче , с което ходя , но в последната си връзка си наваксах ... спах с едно момче и се натисках с още двама... изневярата се поражда от липсата на нещо във връзката... така си е ...

Guest
    color=red]Za men tova si e 4isto predatelstvo kam 4oveka do men i nqmam pravo da go naranqvam ne zavisimo ot vsi4ko drugo. Tuk pro4etoh mn i razli4ni mneniq po vaprosa no mislq 4e horata koito sa protiv znaqt kakvo iskat ot jivota i sa ocenili 4oveka do tqh a tezi koito sa ZA vse o6te sa v lutane na idealniq partnior!!![[/color]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от recer
    Разбира се че бих! Може ли само с една и съща ..... ? Малко разнообразие да има. Пък така ми е много добре ту с едната с другата с 3тата

Тво горе съм АЗ - / малка грешка се получи/
    Ako obi4a6 i darji6 na 4oveka do teb nqma da go predava6 po nai podliq i dolen na4in a dori i da nego obi4a6 trqbva li da go naranqva6???Ako iska6 druga prosto ostavi momi4eto s koeto si. V kraina smetka tova si e moe mnenie de no....

Повече от фен
    Град
    (:
    HE
    The pain is temporary!

Супер фен
    Град
    Burgas
    i az ne bih go napravil. a i ako e taka - primerno - kakvo kato kuca ne6to vyv vryzkata ? tva zna4i li 4e az trqq da otida i pri pyrvata (a i da ne e pyrvata) vyzmojnost da precakam priqtelkata si koqto tolkova dylgo sym obi4al ? za6to trqq da i pri4inqvam tova ? "ne pravi tova koeto ne iska6 na teb da ti napravqt" - e tva e mnogo pravilno. a za teq det napisaha "fizi4eska nujda" - to4no kakto kazaha drugi - vii ne znaite o6te na koi svqt jiveete i kakvo ima okolo vas, 4e govorite za nujdi. ne sy6testvuva takava fizi4eska nujda. vsi4ko si e na syvsem syznatelno i moje bi - podsyznatelno nivo. ako haraktera si ti e takyv da se misli6 za mn golqm - da togaa 6te ima6 "nujda". da qde6, da pie6, da spi6, da di6a6 - eto tova sa fizi4eskite nujdi......

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Ne,za sega nqmam takiva nujdi,a i da imam 6te se postaraq da ne gi udovoletvorqvam,nqma da si susipvam vruzkata zaradi ednoto .... a rano ili kusno si4ko se razbira po edin ili drug na4in.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от belluci
    Ne,za sega nqmam takiva nujdi,a i da imam 6te se postaraq da ne gi udovoletvorqvam,nqma da si susipvam vruzkata zaradi ednoto .... a rano ili kusno si4ko se razbira po edin ili drug na4in.
    Horata porastvat i poumnqvat /ne zadaljitelno/ no edno pravilo si vaji nikoga nikoga ama nikoga ne se zari4ai ... macko

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не, не бих.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Според зависи.Склонна съм да го направя,но първо ще се замисля какво ще ми причини човекът до мене ако ми изневери.

мисълта за изневярата, за нещо ново, винаги привлича като магнит. но никога не бих го направила! спира ме това, че мога стршно много да нараня човека до себе си, което не е честно ако обича истински

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си