- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Trevata ne mi se e iz4istila oy organizma ve4e mesec!
kazval sam go v mnogo forumi.. predi da otidesh na test pie6 mnogo mnogo mlqko kolkoto moje6 pove4e i testa ne pokazva nishto ! uspeh sledvashtiq pat !Първоначално написано от Eleonora
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Хора осъзнаите се!Пробвали сте по веднъж и вече си мислете че знаете всичко!Мога да ви кажа че не се изчиства за дни!3 месеца и си чиста!Тва е!Наистина понякога и тестовете грешат!Но по принцип са 3 месеца!Как може да си мислите че тревата се изчиства за 10 дена!То звучи смешно!Аиде ако след 2 месеца пак е положителен кажи!
7-10 dena i si 4ista (:
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
materqla se iz4istva za 6 meseca i kraven test ne moje da go zase4e,predstavi si za ky6trqlki,pii vida mnoo i tve e!!!a tva 4e bg testove sa maloumna rabota e dr vapros![]()
![]()
absolutno edin moi priqtel se beshe napushil predi edna sedmica sa testa pokazva che e otricatelin kak 1 godina i pak shte e polovitelen glupostiПървоначално написано от лалала
Напълно се изчиства за 2-3 месеца.Зависи от организма.
Честно казано не знаех че има такива последици... какво значи това? Има ли някакво влияние върху организма докато се изчисти тая трева?
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
mislq,che ne,no ne sum sigurnaПървоначално написано от Nosferatu_Alucard
мисля че 2 седмици са кажи речи достатачни .... но може би при някои хора е и повече незнам ...а я кажете от каде мога да си зема такова тестче ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
на тези тестове вяра неможе да им се има много ще дам един пример с един френд:маикаму му купува този тест и излиза положителен пича понякакъв начин за да се защити казва на маика си и тя да си направи този тест при нея излиза положителен така че.............![]()
abe xora jointa se 4isti za 2 sedmici do mesec
Дъ бест аватар от галерията