- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Иска ли да бъде с мен ?
mili4ka kolkoto i da go obi4a6 nqma smisyl da te razigrava po tolkova gaden na4in 1vo ti kazva 4e ne e gotov sled tova 4e si misli za druga a v sy6toto vreme ti kazva 4e o6te ima 4uvstva kym teb koe ot vsi4koto e vqrnoima li vyob6te ne6to vqrno
nikoi ne moje da kaje osven toi a toi ne iska taka 4e ako drugiq go haresva6 trugvai na pred i ne misli tolkova mn za toq nqma smisyl!!! ne mu pozvolqvai da te razigrava
uspeh
Първоначално написано от Анонимко
tova bqh az![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Mojebi...![]()
bii my 6yta mila ne te zaslyjava
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Бъди негово огледало.Прави всичко,което той прави на теб.
Или друга стратегия е да оставиш да мине малко време.Така ще започне да изпитва нужда от теб.Със сигурност има най-малкото-симпатии.Това е неоспоримо,затова го оставяме настрана.Според мен това,че ти казва,че не иска сериозна връзка,не бива да те отчайва.Това със сигурност не е от онези "елегантни" начини за "измъкване".Доказателств за това са тези факти:
1.Той сам те е потърсил в Скайп
2.След смс-а ти,ти все пак си получила някакъв отговор.
3.Ако беше начин за измъкване,той щеше да се възползва от него-т.е. досега да е отпрашил и най-малкото щеше да си промени поведението коренно спрямо теб.Бъди сигурна в това.![]()
А това,което трябва да направиш е да му покажеш,че връзката не е задължение,а просто забавление :P
MersiTova i napravih \
/ Mn se radvam, 4e uspqh, 6oto az znaeh 4e moga, problema be6e 4e ne iskah.Imam 4uvstva kum nego qvno i toi ima, no neznae kakvo iska.Toi kaza 4e iska da osstanem mn dobri pr i az razbirase se suglasih.I kogato mu spodelqm za novoto mom4e, toi mn revnuva.Vajnoto e 4e az po4ti si go izbih ot glavata.Mojebi vinagi 6te imam nqkakvo privli4ane kum nego, no dotuk s nadejdite.I mersi na vs koito mi pomognaha
Zaduljena sum vi
![]()
tajno e no toi ne iska da bade s teb i tva e ina4e do sega..darji se milo za6toto my haesva da flirtyvate.spri da go prai6 i 6e se pobarka po teb.pokazvai bezrazli4ie...toi te e haresal ,ti si pokazala 4yvstva i krai.... spri
bravo