- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakuv metod za kontracepciq da izpolzvam ?
S priqtelq mi ne go bqhme pravili okolo 2-3 sedmici.V4era bqhme u tqh i tolkova se bqhme razvihrili 4e ne mislehme za ni6to.Neo4akvano i za dvamata svur6ihme po edno i su6to vreme no problema be6e tam 4e ot udovolstvie toi ne se useti i svur6i v men.6te mi doide 4ak sled mesec a ne mi se 4aka tolkova.Zakusnqla li sum za hap4e?Skupi li sa ?Drugi sredstva osven hap4e ??? Utre 6te si napravq test no iskam da znam kak da postupq ako e polojitelen spe6no e ! Pomognete![]()
![]()
![]()
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
как така ще ти доде след месец? тоест в момента имаш менструация?
а тест и да си правиш няма да излезне верен. за да е верен се прави най-рано на 1 ден закъснение от цикъла.аз точно днес си правих и за щастие е отрицателенно ми закъснява една седмица вече... та,ами ако на теб ти излезне положителен,но не сега,а когато ти казах да си го направиш, ще правиш аборт-нямаш избор....
а дали да пиеш постинор,кажи в кой ден от цикъла ти си.
айде успех
не си закъсняла
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
emi ima hap4eta do 72 4asa ako no si napravi test ako e polojitelen kaji na va6te i idi na ginekolog
е,какво очакваш да покаже тестът след като вчера е станало?Първоначално написано от milanistkata
Не си закъсняла както вече те казаха за Postinor,но по-добре побързай да си вземеш...Защото колкото по-късно се пие толкова и вероятността за действието му е по-слабо.Други контрацептиви след секс нямаЦената му е около 10-12 лева.И както също вече ти казаха тест в този етап не може да бъде верен.Ето още малко информация за Postinor:
http://www.richter.bg/bg/POSTINOR-DUO.htm
А защо правите секс без презерватив? Толкова ли е сложно да дадете дребни парички за една гумичка, ами сега ще се тъпчеш с вредни химии?
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!
иди на гинеколог и толкова....тя/той ще ти каже ако си бременна и тогова ще пиеш постдиор или катко е там и си готова...за нови подвизи![]()
10x adski mn na vsi4kiPolu4ih informaciqta koqto iskah.A tova 4e pravim sex bez prezervativ.. obqsnih kak be6e suvsem neo4akvano i divo
to v takuv moment.... Glupavo ot moq strana nqma spor.Utre 6te si kupq postinor i nadqvam se vsi4ko da e OK
![]()
tva 4e e bilo divo izob6to ne te opravdava 4e neste pomislili da se predpazite sq izjivei shoka s BREMENNA LI SAM????? i 6te ti doide akala v glavata ! dano de!Първоначално написано от Martichka
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
"утре ще си купя Постинор" е най-голямата глупост,която можеш да направиш след секс без презерватив!Абе хора,интересувайте се малко,бре!!Колкото повече време минава,толкова по-малък е процентът на ефективност на хапчето!При положение,че ти си сгафила вчера,това значи,че утре ще са минали 48 часа,а това намаля ефективността почти наполовина!Няма 99%,а към 60!Защо отлагате,аптеки в тоя град няма ли?!
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Защото правят секс без изобщо да се интересуват от нищо. Мамка му, то бива кеф, обаче аз не съм позволявала на мъж да свърши в мен без да вземам противозачатъчни. Трябва да си кръгла идиотка, за да го позволиш. Оргазмът или спонтанността на секса говорят не са извинение. И дори да стане, отговорните момиче и момче ще отидат веднага до аптеката.
Бива ли такова нещо, бе душицо?? Как така ще му позволиш да свърши в теб? Той пък толкова ли не се усеща...??? Е, то ти си в началото на цикъла ти, ама пак е лошо...Не трябва да позволяваш. Еми на твое място ще пия веднага постинор, не утре, не у други ден... Това не е играчка... А пък и какъв тест за бременност? Нз може да те излъжа, но до колкото знам те се правят поне 1 седмица след акта... Пък и какво като си направиш?? Той ако покаже, че си бременна- отиваш и правиш аборт. Няма спасение!
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Тя 100% е непълнолетна и няма да иска да каже на родителите си.
Ima hapcheta za byrza kontracepciq narichat se Postinor duo struvat 10.00lv i mogat da ti pomognat do 72 chasa. A za test-a shte ti otchete veren rezultat edinstveno 1 sedmica sled akta.
Littlewitch, гледай датите на темите преди да пишешМомичето сигурно вече е забравило за тоя случай
![]()
I LOVE MY SEX
Prava si kyde bleq i az ne znam
Хората са го казали:3лв. за капути или 18 години издръжка!
Постинор...тест..гинеколог... и втори път не прави тази грешка
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Postinorat podeistva.Naistina problema e zabraven no si vzeh traina pouka.Pravilno sa kazali horata 4e gre6kite nai dobre se osuznavat kato ve4e sgre6i6. Blagodarq za mneniqta na vsi4kiiii !![]()