- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by W.I.M.: Липсва ли ви детството ?
липсват ми детските години, когато играехме на народна топка и си разменяхме картинки, когато децата все още оставаха пред блоковете до 10 да си играят на нещооо
всичко тогава е толкова простичко и хубаво!
"Целувка за лека нощ"
Не знам за вас, но ние си разменяхме листчета.
ми... да,определено си ми липсват...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Страшно много ми липсва! Дори понякога си разглеждам детските ми неща,ровя си из старите кашони и книжки и ми става мн гадно,но така е-няма връщане назад.![]()
Дам,аз не съм толкова голяма,но не ми харесва тая мойта възраст-Понякога искав да се върна назад,а после да порасна!
Объркващо е!
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
УЖАСНО МНОГО
Толкова много да ми липсва времето,когато всичко беше толкова просто.Липсат ми децките глупави игрички,които сме измисля ли,липсвами времето когато ми трябваха 10 минути за да се оправя за даскало,липсави ми най-вече безгрижието на детството,когато всичко беше просто![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
edva li ima 4ovek na toq svqt,na koito da ne mu lipsva detstvoto.a ako ima-az ne sym ot tqh
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
Gimme a break!Първоначално написано от SlaDka_BliZalka
![]()
Бе я се скрийте-кви проблеми на 12 години може да имате ме просветлете? А и да имате си ги създавате вие самите-почнали секс да правят,да пушат...После се оплакват.![]()
![]()
ама хич не ми липсва да си кажа ...
отвратителен период от време, който изобщо не искам да си спомням :/
сега, като стара, ми е далеч по - добре.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не ми липсва особено...Просто беше гадно детство и въобще не искам да си спомням за него![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Понякога ми липсват, понякога - не. Липсват ми игрите на "Стражари и апаши", криеница, гама и не помня още какви бяха, както и оцветяването на книжки и т.н., ама от друга страна...като си спомня и колко глупаво съм постъпвала и колко неща не съм можела да правя... Абе, предпочитам си тая възраст, ако можеше да си стоя все на 17-18... щеше да е супер.
I`m trying to make your dreams come true...
не знам...може би
липсват ми определени моменти
това,че не съм си и помисляла какво мислят за мен
и това,че излизах с приятели (децата от блока) навън
веднъж с една приятелка избягахме и нашите си изкараха акъла
но от друга страна аз още съм си хлапе,поне така трябва да е
на мен не ми липсва. не беше особено безгрижно и весело.
Аз сам на 15.И немога да си представя кво ще е след 2-3 години.Сега си живея идеално.Нема проблеми които да ме тревожат.Стана даскало после цял ден Щракане с пръсти.Афе детсвтото е незаменимо
И при мен е така.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Липсва ми..прекалено рано започнах да гледам насериозно на живота.Доста разочарования срещнах по пътя си,може би малко по малко онова малко момиче започна да избледнява,но няма да я пусна да си иде [/b]
Липсва ми. Бях много щастливо дете. Доскоро продължавах, да си мисля, че съм такова, но когато вече си на почти 20 години, ходиш от работа- в университета, чудиш се откъде да вземеш пари за това онова, мислиш какво да правиш с живота си, а вашите те имат за равен и ти споделят проблемите си, е трудно...
Въпреки, че се държа детински в много отношения, е време да призая, че не съм хлапе вече...
![]()
На Death' Whore' искам да кажа, че може да пиеш, ио да пушиш, и да се влюбваш, и да ходиш по купони, и пак да си дете. :P Да си дете е не действия които правиш, а възгледите ти за света, това как възприемаш нещата... пуша и пия от 13 год. възраст, но това не ме накара да порастна, изобщо...![]()
Същото е с безгрижието. На 5 липсата на любимата ти кукла може да те рз=азстрои точно толкова , колкото късане с гаджето на 16 например. Така че не сте били безгрижни толкова, просто сега така ни се струва...![]()
Все пак горе главата- всяка възраст е интересна и уникална, случват ти се и научаваш много нови неща... Затова е толкова интересно да се живее...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Kade e to ?! kakvo e to?! ima li go o6te ?! ..neizvestno ..no za6to kogato sam nai-tujen i nai sam vinagi se vsra6tam v onova i tam-bezimenno i toplo ne6to DETSTVO(tova e ot aizuk aizimov)
..na vseki mu lipsva az samo kato si spomnq za detstvoto moga da se razpla4a...![]()
Детството е това, което немога да си върна! Детските спомени са тези, които немога да забравя! Детството е времето когато във въздуха ухаехе обич и разбирателство навсякъде! Детските години се изграждат страшно здрави приятелства! Детството притежава много, хиляди положителни качества! Бленувам да се върна за 5 минути в детството си, в една точно определена дата, и да променя нещо - да кажа на един човек преди да го загубе, че го обичам! Как да не ми липсва, как да не го жадувам, как да го забравя...как да го върна
Много ми е болно, че малките не уважават детството си. тъжно е че мислят за секс от малки, а не за това как да намерят нов приятел. Ужастно е, че потъпкват детската доброта и невинност. Непростимо е, че не се съобразяват с останалите. Немислимо е че днешните деца на възраст 3-4 клас нямат обноски и поведение. Банално е, че разчитат на кака и на батко, вместо да са мили за да нямат проблеми. Тъжно е всичкото това, особно че искат да навлязат в живота по-бързо без да осъзнават каква болка им носи...
Kva e taq tema?!NIto vupros,nito molba,nito obqva...Ti na kolko godini si 4e ti lipsva detstvoto.To pove4eto tuka(ako sadime ot temite sa deca)...
Admin-Coki:
огромен аватар
/постоянна забрана за аватар и подпис
И това го пише човек с "приятно малък" аватар. Е верно, че пише картинките да не затрудняват отварянето, но при мен това го затрудни. Но мой човек СМАЛИ СИ АВАТАРА. Не мисля че те интересува на колко съм, но малко малка се "запознах" с тежката страна на живота и ми липсва...