- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by W.I.M.: Липсва ли ви детството ?
[b][i] Ох много си праваПървоначално написано от `Death`Whore`
Наистина е така. Някви 2 клас лапенца се мислят за голямата работа и за ТИЙНЕЙДЖЪРИ, които могат да се отварят на големите, да пушат, да пият, а за секс да не говорим
![]()
![]()
Аз не съм никак голяма, но ми липсват малко годините когато си играех на криеница ии бях 2-3 класИ наистина всяка възраст има своите готини моменти и е уникална \
/ Но все пак като дете нямаш толкова проблеми..да не кажа хич
![]()
![]()
Mога да се похваля, че се събрахмя четирима приятели миналото лято и си спомнихме детството. Говорихме си за миналоо, настоящето, бъдещето....живота. Говорихме както му се вика - за нещата от живота и за живота на нещата. После хванахме малко по детски се забавлявахме с водата и беше много хуубаво. Изключихме алкохол, цигари, секс, гаджета, проблеми...беше много готино...след това хванахме голяма кутия сладолед и я изядохмеПосле се чувствах страхотно заради преживяното със стари приятели и много спомени...
Ужасно много ми липсва...Искам да се върне безгрижието...Макар че не мисля, че детството ми си е отишло по-простата причина, че не се чувствам толкова голяма, но все пак...
Иска ми се да не мисля за нищо, да излизам в детската градина срещу нас, да играем на подаръци, на бази)
Мисля, че сегашните дечица искат да порастнат твърде бързо, да връхлетят в живота без да знаят колко е скъпоценно детството...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
И пак не разбрах- защо алкохола или цигарите да приключват детството.![]()
В много отношения аз съм все още дете...
Не мога да разбера защо се имате всички за толкова далече от това...
За толкова порастнали.
А иначе се възмущавате че петокласниците пушат и се правят на големи.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ох липсва ми толкова много...Предпочитам да си бях останала мъничка нямаш проблеми, няма любов дето да те прави на глупачка и да те унижава... Липсват ми игрите пред блока с др дечица, които като пораснаха адски мн се промениха и вече рядко се чува измъченето "Здрасти" което казват. Липсват ми безгрижните дни.. Имах хубаво детство и колкото повече пораствам толкова по-малко ми се живее...
az sum po4ti na 14 i se 4uvstvam stara:}