Tipi4na 4ove6ka 4erta da si spomnq samo hubavite ne6ta
Zna4i vi lipsva vremeto kogato vashite sa vi kazvali koga da se pribirate sa vi zabranqvali da izlizate po tamno kade moje i kade ne moje da hodite kazvali sa vi koga da lqgate s kogo da izlizate. Da vi natiskat ot lqvo i dqsno da u4ite da se zanimavate koi s sport koi s ezici kois drugo da vi nalivat postoqnno akul i v ob6ti linii da se opitvat da vi modelirat po tqhno jelanie. She mi kajete 4e vi lipsvat grubnite decki zaka4ki i obidi i kakvo li ne za6to vsi4ki znaem decata sa brutalni i ne pro6tavat edin drugi mu. Pove4eto to vas sega sigurno kato ispadnat v polojenie na fizi4eska ili psihi4eska beza6titnost ili v polojenie koeto sa besilni da napravqt ne6to se otka4ate ili vi obzema pani4eski strah a q si predstavete da ste neprekasnato taka i da ne mojete sami ni6ot da napravite. Da spomnqm si dectvoto dali mi lipsva ne bih kazal dali sikam da se vurne opredeleno ne.
Jivota e takav kakavto si go napravi6 v golqma stepen
Код:
Безгрижните дни,в които още ги е нямало секса и любовта
Vinagi moje da se zeme den po4ivka ot vsi4ko tova 4e pove4eto mislite postqno za tezi ne6ta i v si4ko tarsite sexsualen aspekt. Ako ima jelanie ima i na4in Ako tolkova mnogo vi lipsva6e 6tqhte da namerite na4in da es zabavlqvate nevinno. siguren sum 4e ako re6ite moje 1-2 dena da se otkasnete ot gadjeta itn i da se zabavlqvate bez tezi ne6ta