.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    f-4e
    Guest

Moderated:Бях настинала и сега не ми идва...

zdr na vsi4ki!iskam da vi popitam predi sedmici bqh nastinala i to dosta lo6o-krusta i qi4nicite me bolqha ujasno,sled kato malko se poopravih trqbva6e da mi doide,no ne mi doide ve4e 6 den i ni6to!vuzmojno li e tova da se dulji na nastinkata mi?

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Може,може!Но ако продължава така бегай на генеколог!
    Хуя до края и душата в рая!

f-4e
    Guest
    drug put ne mi se e slu4valo,no dva dni da izlqza ne kakto trqbva oble4ena i eto!

ninja
    Guest
    Еййй момиче много лошо си направиаа !! Бягай на лекар веднага.Това ако ти настинат яйчниците е много лошо.Не знам каква беше тая болест, но бягай веднага шото после може цял живот да съжаляваш

Повече от фен
    Vuzmojno e,no ako ti zakusnee ve4e dosta pri polojenie,4e ti e redoven ne e lo6o da otide6 na lekar.

Ами трябва да отидеш на лекар.Преди време и на мен ми се случи подобно нещо...ходих на лекар и той ми каза да се обличам и в никакъв случай да не излизам с гол кръст...много е важно..тъй че внимавай много за в бъдеще.

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

спокойно! аз като настина и на мене ми закъснява, ама няма нищо страшно. просто другия път слушай мама и татко като казват да не ходиш с гол кръст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си