- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми се скараха много!Какво да правя!
Sujelqvam za latinicata,no mi e mnogo losho ;( i ne znam kakvo da pravq,molq vi ako nqkoi e prejivqval neshto takova neka mi dade suvet kakvo da pravq,zashtotone iskam da se razdelqt ili kakvoto i da bilo zashtoto imam i malak brat na 5 godinki
i ne znam kakvo shte stane ako se stigne do razvod!!!
PLS pomognete mi daite nqkakuv suvet kakvo da pravq!!!!!
ObichaM te Viki!!!
Ако те искат да се разведат няма как да ги спреш - от личен опит знам. Аз бях на 5, когато наще се разведоха, ама те не са се карали (поне не пред мен, щото може да са се карали някъде другаде). Отначало ми беше много гадно, ама сега съм О.К. и така... Незнам какво да ти кажа. Просто как да ти помогна от форума?
'If It's lovin'
That you want'
Kakvoti i da pravish ne mojesh da gi spresh shtom iskat da se razdelqt da se razdelqt ne mislish li che shte e po dobre da se razdelqt otkolkoto postoqnno da slushash kak se karat i da gi gledash kak se uchujdavat i ne se obichat taka shte se chustvash vinovna zashtoto ako sa zaedno to e zaradi teb i bratcheto ti moq savet e da gi ostavish te sami da se razberatПървоначално написано от slunceto86
Остави ги сами да преценят какво да правят. Големи хора са и със сигурност ще се замислят и за малкото ти братче.![]()
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Тук идва голямот НО.
Във всяко семейство има кавги, спорове и т.н.
Соред мен едни добри родители не биха причинили това да на децата си, а именно да се разделят и да ги оставят без един родител...
Пожелавам ти всичко да се оправи...=)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
в почти всички семейства има такива караници, родителите ти са големи хора и сигурно ще могат да разрешат проблемите си
"Целувка за лека нощ"
NE ZNAM I AZ KAKVO DA PRAVQ BLAGODARQ ZA SUVETITE SE PAK!
ObichaM te Viki!!!
Ami,pogovori s tqh i im kaji kak bi se 4uvstvala ako se razvedat,ne mislq 4e ot 1 skandal 6te se razdalqt,no vse pak bi trqbvalo da si pogovori6 s tqh i da im kaje6 kak se 4uvstva6.makur 4e da ti kaja ako zapo4nat redovnite skandali tormoza mnogo po dobre e da se razdlqt,otkolkoto ti i brat ti da jiveete v takava napregnata atmosfeta,za6totot tova sus sigurnost nqma da vi se otrazi dobre,osobeno na bart ti,koito vse o6te ne razbira ne6tata
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ти не можеш нищо да направиш, т.е. пробвай да поговориш с тях, но когато са скарани са достатъчно ефектирани да не ти обръщат внимание. Може би поговори с тях поотделно и им кажи, че страдаш от кавгите им. От тях зависи да разсъдят като родители и да положат грижи да преодолеят конфликтите си.
Желая ти успех...(Знам какво е да се карат родителите ти...Моите са разведени и знам колко е тежко...)
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ми то си е нормално да се карат.Маика ми и баща ми се карат 1 седмично и винаги маика ми започва първа-ми не е доволна с нещо.Я не бил на работа а си гледал кефа (баща ми) я забравил да плати некоя сметка..Абе такива тъпотии..
mi moite sa se razveli oshta kat sam bila malka mai sam bila na 2 sa maikami jivee sas deug maj i po nqkoi pat se karat ama posle edin seks i aide![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Не трябва така да се притесняваш от една караница...Ако наще при всеки спор и караница тръгнеха да се развеждат...споко,ще им мине!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз когато бях по-малка,родителите ми често секара,и аз си мислих че ще се разведът,и ми беше много гадноАма така и не се разведаха,така че не се претиснявай,може да се размине.
Да, видите ли много ще е гадно, когато родителите се разведат.
Нищо, че може вече да не се обичат. Нищо, че имат и те право на щастие. Нищо, че за детето ще е по-лошо всеки ден да гледа караници и евентуално побоища.
Ей такова егоистично мислене имате, че просто се вбесявам... то има деца, които си мечтаят да се разведат родителите им, ама те не...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако и двамата са съгласни да решат проблемите си с развод ти не можеш да ги спреш.По-горе някой потребител спомена че развода не може да стане само от една караница трябват години нетърпимост за да се разделят.Ако само заради тази караница мислиш че могат да се разделят то не мисля че имаш повод за безпокойство!![]()
Сопни се на баща си малко,все пак от това зависи бъдещето ти,мъчи се с всички сили![]()