.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Moderated:Имам гърбица на носа, какво да правя?

nz dali tuka e mqstoto ama....zna4i si4ko si mi e nared samo deto imam gurbica na nosa ne e mn golqma no ujasno se draznq nqkoi da ima ideq kak da se opravi tova ako izob6to ima na4in

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен
    И аз имам. И дори да имам възможност, няма да я махна. Защото това е гърбицата от носа на тати. За да я махнат, трябва да ти махнат кожата и да започнат да пилят и да чупят носа ти.

Повече от фен
    6to za gluposti sa da q maha6? koi nzae kolko po zle moje da ti go"modelirat" nosa.Nedei.

Фен
    Град
    Reality
    Споко и аз имам-малка е, но я има.Профила не си го харесвам хич. Ама кво да се прави.Но не бих си направила операция.

Супер фен
    Не си барай носа да не падне после. Големата работа гърбица на носа, такъв ти е гена.

MOQTA NAI-DOBRA PRIQTELKA SU6TO IMA GURBICA NA NOSLETO.Oba4e mn puti sme se zamislqli i sme obsujdali 4e primerno ako q maxne nqma da ima takuv 4ar.tq gurbicata ne i e golqma no e mn sladka i i otiva.taka 4e kato se gleda6 v ogledaloto si vikai:krasiva sum i s takova nos4e.to si e moe!
    U4ENIE-SPORT-DANCE

една моя приятелка имаше много кофти нос-с гърбица и беше голям.много гаден.миналия месец ходи в пловдив да и правят операция.а сега вече не мога да я позная.нослето и е много сладко.мънинко,вирнато.гол ма сладурана.така че ако имаш възможност една операцийка ще те промени изцяло и адски много ще се харесаш,а и не само ти.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    пол&години?!

само в крайни случаи пластичната хирургия е за препоръчване да реши този, най-често чисто субективен проблем.

иначе за момче - бакенбарди/или липсата им/ + подходяща прическа решават проблема.

за момиче - прическата е решаващ гактор за оптичнота промяна

Guest
    момиче на 13 год съм

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    не се тревожи тогава! в процеса на израстване лицевите пропорции ще добият хармоничен вид.

Голям фен
    оооооо дано да те е чул Господ
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    Еми както казва Batkodoki пусни си бакенбарди.

Guest
    хаха мн смешно

Голям фен
    аз пък мисля че и да пораснеш няма да се махне имам 1 приятел познаваме се охоо той ся е на 18 помня откакто се помня има гърбица на носа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си