.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Hybrid View

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Засега съм загубил само един истински приятел,лошото е че много скоро,а именно на 16.08.06,скарахме се за глупост,или по-точно той започна спора,само защото просто съм по-силен от него на футбол,лошото е обаче,че той злобееше и се скарахме доста злобно,в крайна сметка не се стигна до кой знай кво,просто вече не е същото както преди 4 години (когато се запознахме),трудно ще преудолея този момент от живота си,но се надявам в крайна сметка да успея.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    sluchvalo mi se e 2 pati.kofti rabota e kogato smqtash nqkoi za mnogo dobar priqtel,kogato mu spodelqsh vsichko i mu imash palno doverie,i edin den razbirash 4e veche toi te nqma za fr....
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

хаха..това е смешно. Как ще изгубиш истински приятел. (освен ако не е умрял, което си е вече доста гадничко).
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

Град
    iN ThE DreAmSs

;[

nqkolko puti sa mi zabivali noj v gurba..taka da se kaje..ot ''priqteli''...no istinski priqteli sum zagubila 2ma...zaradi razsoqniq pomujdu ni
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

загубила съм двама приятели.и наистина и аз си мислех,че няма начин да загубиш приятел освен,ако не е умрял,но се оказа ,че греша.има много причини да загубиш някой, но има също и толкова причини да не се съберете отново.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Немога да кажа, че съм загубила истински приятели, защото в последствие се оказаха предатели. За това аз не съм губила истински приятели тиу като въпросните лица ми забиха нож в гърба.

az sam radostna za6toto dosega priqtelite mi na sa mi zabivali noj v garba i im imam doverie no vse pak trqbva vinagi da si ima6 edno na um
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Повече от фен
    Samo 1 priqtel no ne moje da se kaje 4ak zagyba !

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    хахахахаа
    истински приятел не се губи туко така(освен ако не му се е слу4ило не6то)
    така 4е ако ти е бил ист приятел-->той си остава за винаги такъв
    така 4е не преценяваите секи то4ен 4овек за приятел....заблуда
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

frenc
    Guest
    От всичко,изписано дотук,ми стана много интересно от изявленията на някои хора за някакви загубени приятелства в периода 1-4клас.Искам само да попитам защо вече не сте приятели/ки?Защото единия приятел е имал по-хубави играчки от другия?Защото не сте могли да се разберете кой повече харесва Лео Ди Каприо/Бритни Спиърс?Според мен не е оправдано да се говори за ножове в гърба,за предателства на такава възраст.Просто всичко е било детинщини тогава и ако си мислите,че това са били истински приятелства,е изчакайте още няколко годинки като ви премине студентския период пък тогава говорете каквото щете.Глупости дрънкате.Ако обаче става дума за приятелства от онова време,продължили досега,ами мога само да ви кажа 'Браво!',защото ето това вече за мене е добро приятелство,но 'предаденото' тогава просто не е било искрено.
    Иначе по темата-с най-добрия ми приятел сме заедно вече 10 години-от 2ри клас насам.Може и вече да сме в различни класове,но това не ни пречи да си останем най-верните дружки.А за предателствата...ми имало е обаче не са били кой знае какъв проблем.В смисъл след като тези хора са ме предали,то за какво ми е да тъжа за тях?
    И искам да задам 1 въпрос,върху който съм мислил доста.Не искам да отварям нова тема,според мен тази е подходяща.Не мислите ли,че приятелствата при момчетата са много по-издържливи и истински от тези при момичетата?Вярно,че момчетата не споделят толкова много,че не се прегръщат и целуват,но поне от личния ми опит съм стигнал до извода,че мъжките приятелства просъществуват много по-дълго време именно,защото са основани на по-чисти и...как да кажа...братски отношения(мисля,че ме разбрахте).Е,какво мислите?

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Имала съм само 1 истинска приятелка, която миналата година отиде да живее във Варна

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Нито един/една !

1 път ми се случи такова нещо..Ама сега осъзнавам, че е било по-добре така да стане, защото въпросният човек ако ми беше истински приятел едва ли щеше да постъпи по тоя тъп и детски начин...А пък и.когато се промени коренно 1 човек едва ли може вече да ти бъде дори и познат...

да загубя истински приятел е малко трудно
    та нали ако го загубя няма да е истински?!
    ...Bear Me The Light...

Супер фен
    ne sym gubila..pove4eto ne struvat ni6to i ne sa mi priqtelki tolko..prosto poznati
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

cvetityy
    Guest
    emi s moqta priqtelka se poznavame ot 11 god i koftito be6e 4e q zagubih na 2 puti i to zaradi nekvi prostotii vajnoto e 4e sega otnovo sme si zaedno i se razbirame perfektno i se nadqvam da si ostaneme taka [-o<

2 пъти
    и беше супер гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си