Напоследък започнаха да ми се появяват много синини. Преди 2 седмици имах една много голяма от вътрешната страна на коляното, но най-интересното е, че не знам от къде се беше взела и то такава голяма. Ако се бях ударила може би щях да усетя...Освен това преди 1 седмица в училище като ставах и си одрасках крачето малко по-силно в един чин и на следващия ден - появи ми се синина с диаметър към 3-4см. (представете си го!). Първо беше тъмно синя и лилава, сега е червеникаво-лилава и избледнява. Но не мога да разбера как от такъв лек удар (даже не беше удар, а одраскване) може да ми се появи такова огромно нещо. Вече почвам да си мисля, че това не е нормално. А и брат ми е футболист и редовно си се ритат, а няма нито една синина по краката!
Да не споменавам и че редовно по краката (понякога и по ръцете) ми се появяват мъъъънички синини (или леко зеленикаво-сини или червеникаво-лилави).
На какво може да се дъжли това, за бога?!? Не искам да излгеждам като лапе в първи клас с насинени крака и ръце!!!