.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Тя е кучка.

Ходих с едно момче преди време..и мн се привързах към него,и едно момиче с което сме уж голяма партия знае всичко което е ставало между нас с него.Разказвала съм и какво харесва в момиче ала бала..Ии ние с него скъсахме преди да кажем 5 месеца,и ся изведнъж наща (голяма приятелка) започна да се облича като него ..смисъл той си има някои запазени начини на обличане,и тя започна да се облича по същия начин.Когато я попитах защо е започнала да се облича като него,при положение че като го видя по този начин облечен каза "оф гледай го тоя как тъпо се е облякъл",тя започна да ми вика,че не го била копирала не знам си кво..Бях и казвала че въпросното момче харесва луди момичета,при което в скайпа описанието и на следващия ден стана "Луда съм ей." като знаеше че той ще го прочете..Разправя ми как на всички снимки излизал като гей,като педераст,колко бил грозен не знам си кво ,а в момента в който го види и започва да се праи на много интерестна ,на "луда" както казах вече и други глупости..Убеждава ме как е трябвало да го забравя,къв боклук бил не знам си кво и това ме дразни още повече А лошото е,че ако се скарам с нея,трябва в даскало да седя с най-сдуханите,които ще ми говорят само за уроци и тем подобни глупости..не знам как да постъпя..мисля да и кажа ,че въпросното момче харесва в момичетата еди си кво си (като знам че той го мрази) ,и да видя дали ще почне да го прави..как мислите? Какво да направя????

Guest
    ТЯ Е КУчКА, а аз съм НЕНОРМАЛНА, че прочетох цялата ти смотана тема! Виж какво, по това което прочетох съдя, че си около 13 годишна и като малко по-голяма от теб ще ти дам един безплатен савет ОПИТАЙ СЕ ДА ЗЕМАШ РЕШЕНИЯТА СИ САМА! егати ако за всяка дрболия се допитваш до непознати ....

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    a az 6e ta savetvam ta sa ponacepi6 leko v nqkoq stena pa toku vij ti do6al akala
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Тя е кучка.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ходих с едно момче преди време..и мн се привързах към него,и едно момиче с което сме уж голяма партия знае всичко което е ставало между нас с него.Разказвала съм и какво харесва в момиче ала бала..Ии ние с него скъсахме преди да кажем 5 месеца,и ся изведнъж наща (голяма приятелка) започна да се облича като него ..смисъл той си има някои запазени начини на обличане,и тя започна да се облича по същия начин.Когато я попитах защо е започнала да се облича като него,при положение че като го видя по този начин облечен каза "оф гледай го тоя как тъпо се е облякъл",тя започна да ми вика,че не го била копирала не знам си кво..Бях и казвала че въпросното момче харесва луди момичета,при което в скайпа описанието и на следващия ден стана "Луда съм ей." като знаеше че той ще го прочете..Разправя ми как на всички снимки излизал като гей,като гей,колко бил грозен не знам си кво ,а в момента в който го види и започва да се праи на много интерестна ,на "луда" както казах вече и други глупости..Убеждава ме как е трябвало да го забравя,къв боклук бил не знам си кво и това ме дразни още повече А лошото е,че ако се скарам с нея,трябва в даскало да седя с най-сдуханите,които ще ми говорят само за уроци и тем подобни глупости..не знам как да постъпя..мисля да и кажа ,че въпросното момче харесва в момичетата еди си кво си (като знам че той го мрази) ,и да видя дали ще почне да го прави..как мислите? Какво да направя????

На колко си бе,моме???Ти сама си си виновна.Земи си извади поуки от случилото се Научи се да подбираш правилно приятелите си.Хайне казва:"Говори каквото си поискаш,но мисли какво говориш"!Един съвет от мен:влез под душа и хубаво се облей с ледена вода...дано ти дойде малко акъл в главата. Земи мисли малко сама След като не искаш да седиш с зубър,нямаш право да се оплакваш Малееее в децката сме пак
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

ани007
    Guest
    Еми то иска ли питане!?Каквото повикало,такова се обадило !Дано ме разбереш какво искам да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си