.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Moderated:Как да ме забележи едно момче в Double Vision?!

zna4i malko stranen problem imam-hlutnah mn qko po mom4e, koeto po4ti ne poznavam i mn mi se iska pone da se zabiq s nego v double vision. daite nqkfi saveti kak da go nakaram da me zabeleji sred tazi ogromna tulpa ot jenska plut

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

сложи си една хубава поличка....някак си секси се облечи и направи нещо за да му влезеш в главата...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми заложи на чара и на излъчването си,движи се около него за да те забележи,хвърляй му по някое и друго погледче и усмивка или пък ако тва не действа просто иди при него и го заговори

давай смело напред, не го чакай и не го жали )) пък може да излезе нещо.. знае ли човек ))

Голям фен
    Град
    Пловдив
    мм..нас момчетата може да ни зайнтригуваш по милион начини...пробвай номера с хубавата поличка..и с палавите погледи..помага
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Град
    sofia
    a nqkaf dr na4in osven s kusata pola mojete li da se setite, 6toto po teq mesta se navartat mn macki s minijup4eta i edva li tfa e tolko vpe4atlqva6to

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jenny_e
    a nqkaf dr na4in osven s kusata pola mojete li da se setite, 6toto po teq mesta se navartat mn macki s minijup4eta i edva li tfa e tolko vpe4atlqva6to
    Това с полата ми се струва малко к.... така че по добре го впечстли с ДУМИ!

Фен
    Град
    In your nightmares
    От личен опит ще ти дам едно съветче. Преди това пийни малко,но не прекалявай.. Ще ти дойде куража, а с него и всичко останало Айде успех мила..
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

ЕВАЛА с'н4о мноъ си прав/а
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Тааа, не знам какво е това дабъл вижън, не съм от твоя град, ноо ако е дискотека, просто отиваш и танцуваш с него. А оттам натък сами си се развиват нещата.
    HardC0re and BDSM forever

i az nz kfo e!oto4nqvaite de
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Double Vision e diskoteka v Sofiq.
    Po temata prosto otidi i se zapoznai s nego.

Re: Moderated:Как да ме забележи едно момче в Double Vision?

mn trydno.......i az hoda v d.v.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си