Цитирай Първоначално написано от Aleksandyr
????????????? dokoga dA CHAKAM
Виж какво,аз не съм момче,а и не оглеждам много много мъжките членове, но мога да ти дам идея. Защо просто не потърсиш снимка на нормален мъжки пенис във възбудено и невъзбудено състояние. И ще си направиш изводите. Или не попиташ някой приятел. При всички случаи то не пречи да пробваш. В най-лошия случай ще те заболи нещо и ще спреш. В най-добрия всичко ще бъде наред.
Изобщо според мен много драматизираш нещата. Това по-приляга на момиче,защото за нас първия път е доста...хм,особен.Ако и момчетата почнете да се глезите,доникъде няма да стигнем със секса.
Та,значи моя съвет. Първо,сам си реши искаш ли да правиш секс или не.Това си е твое решение,не-наше.
Второ,ако момичето е девствено,гледай и тя да е навита и се примири че първия път най-вероятно ще бъде много скапан и за двамата.Просто щото ти не знаеш кво да правиш,а нея ще я боли.Но тва е положението.Стискаш зъби и мушкаш.
Трето-вземи си презерватив(!!!задължително ) и някакъв овлажнител,който обаче става за презервативи.За да нямате охлузвания.Абе може и без овлажнител ако тя се е възбудила. Да,най-добре гледай да е възбудена.Много
И последно,първо си поиграй с нея колкото да видиш че е възбудена,и после мушкай бързо,но не грубо. Мисля че така най-малко ще я боли. Приятелят ми ми е разправял че той като имал девствена приятелка,първия път само и го вкарал веднъж два пъти,пък после вече са го правили наистина.Аз първия път го правих като за световно,но пък бях много възбудена така че...
Абе тва е,ако не е девствена,давай смело и не се притеснявай толкова.В най-лошия случай ще свършиш преждевременно и ще те е малко срам,но кво пък,първия път не може да бъде идеален.Приеми го и смело напред.
И не забравяй презерватива!!! Веднага щом свършиш си го извади и го огледай да не е скъсан.Да не ти остане лош спомен за цял живот.
Айде успех....