.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    100янтчо
    Guest

Аз съм Бисексуален

Здравейте!!!Аз съм на 18 години и не изпитвам влечение към момичетата.Все още съм Девствен но съм Духал на едно мимче което е ХомоСексъално (Надявам Се).Въпроса ми е Нормално ли е това или аз съм Изрод които ще бъде отблъснат от хората поради различните си Предпочитания

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Това означава,че си хомосексуален,а не бисексуален...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Guest
    както и да е !!! Аз Съм Гей и не ме е срам от това!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Е,и?
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Гей съм
    Guest
    Е тебе не те ли е срам?

spored mene temata e pulna ebavka
    kakto i da e, ne si bisexualen 6tom nqma6 vlezenie kum momi4etata a samo kum mom4etata, da si bisexualen zna4i da iska6 da go pravi6 is momi4eta i s mom4eta
    ako 4uka6 si4ko jivo/nejivo murda6to/nemurda6to na4i si metrosexualen (mai tva be6e)
    ako iska6 nekoe mom4e da ti prusne halkata na4i si pedal ako ne na4i i ti ne znae6 kvo si

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    За мен е малко невъзможно да съм гей,просто защото съм момиче.Хетеросексуална съм и не ме е срам от това,доволен ли си?

unknown:)
    Guest
    E ok ama ne e li po -hubavo da si ili izbiika za momi4etata ili gei za mom4etata. Ina4e jivota e mn skapan i tiq hora ne si zaslujavat 6tot izlizat golemi idoti v kraina smetka

Па, ти първо не си би, а си хомосексуален...
    А да ли е нормално, не е нормално, колкото и да го твърдят разни такива организации на гейове и лесбийки, защото ако всички бяха хомосексуални, то тогава нямаше да има хора на земята. Това все пак е друк въпрос, а това дали ти си изрод, не, не си...хомосексуалните са си доста норманли въпрки всичко...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    не си изрод...просто си различен..умните..и истинските хора ще те разберат...другите..да не ти пука за тях
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен
    Град
    sofia
    moje bi e samo vremenno

Цитирай Първоначално написано от unknown:)
    E ok ama ne e li po -hubavo da si ili izbiika za momi4etata ili gei za mom4etata. Ina4e jivota e mn skapan i tiq hora ne si zaslujavat 6tot izlizat golemi idoti v kraina smetka
    ми щом да си с нормална сексуална насоченост за теб е скапано, пробвай тогава с кон...то така след време и гейството може да ти се стори скапано...какво друго да ти кажа...

P.S.
    чудя се дали в тази страна остана някой нормален !?

Re: Аз съм Бисексуален

Цитирай Първоначално написано от 100янтчо
    Здравейте!!!Аз съм на 18 години и не изпитвам влечение към момичетата.Все още съм Девствен но съм Духал на едно мимче което е ХомоСексъално (Надявам Се).Въпроса ми е Нормално ли е това или аз съм Изрод които ще бъде отблъснат от хората поради различните си Предпочитания
    Ти хомоесксусалист, а не бисексуалист. Правиш ли разлика?

Иначе за това дали си изрод... извратен си и това е. Не е нормално. Ако беше нормално, човекшката раса нямаше да я има.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Ти хомоесксусалист, а не бисексуалист. Правиш ли разлика?

Иначе за това дали си изрод... извратен си и това е. Не е нормално. Ако беше нормално, човекшката раса нямаше да я има.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не, драги, ти не си бисексуален, ти си си педераст. Еми нз посещавай гей клубове, там ще намериш такива като теб. И ще откриеш любовта на живота си. А за мнението на хората - еми да, няма как да го приемат добре... В днешно време са такива хората. Какво да правим.... Няма да те обсипят с цветя, като разберат, че си педал, бе драги... А влизай в мирката има един канал gay там има много като теб. На наай-различни възрасти. И големи са сладури....
    HardC0re and BDSM forever

няя лошо братле...за всеки влак си има пътници

ka-boom
    Guest
    ne si biseksualen.. TI SI PEDAL

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

E ми не е ненормално. Просто си си гей. А що се отнася до отблъскването е нема начин ше го преживееш

С отговорите дотук, считам темата за приключена, прдвид и това, че вече е уточнена и точната ти ориентация.
    /closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си