- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм Бисексуален
Здравейте!!!Аз съм на 18 години и не изпитвам влечение към момичетата.Все още съм Девствен но съм Духал на едно мимче което е ХомоСексъално (Надявам Се).Въпроса ми е Нормално ли е това или аз съм Изрод които ще бъде отблъснат от хората поради различните си Предпочитания
Това означава,че си хомосексуален,а не бисексуален...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
както и да е !!! Аз Съм Гей и не ме е срам от това!
Е,и?
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Е тебе не те ли е срам?
spored mene temata e pulna ebavka
kakto i da e, ne si bisexualen 6tom nqma6 vlezenie kum momi4etata a samo kum mom4etata, da si bisexualen zna4i da iska6 da go pravi6 is momi4eta i s mom4eta
ako 4uka6 si4ko jivo/nejivo murda6to/nemurda6to na4i si metrosexualen (mai tva be6e)
ako iska6 nekoe mom4e da ti prusne halkata na4i si pedal ako ne na4i i ti ne znae6 kvo si
За мен е малко невъзможно да съм гей,просто защото съм момиче.Хетеросексуална съм и не ме е срам от това,доволен ли си?
E ok ama ne e li po -hubavo da si ili izbiika za momi4etata ili gei za mom4etata. Ina4e jivota e mn skapan i tiq hora ne si zaslujavat 6tot izlizat golemi idoti v kraina smetka![]()
Па, ти първо не си би, а си хомосексуален...
А да ли е нормално, не е нормално, колкото и да го твърдят разни такива организации на гейове и лесбийки, защото ако всички бяха хомосексуални, то тогава нямаше да има хора на земята. Това все пак е друк въпрос, а това дали ти си изрод, не, не си...хомосексуалните са си доста норманли въпрки всичко...
не си изрод...просто си различен..умните..и истинските хора ще те разберат...другите..да не ти пука за тях
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
moje bi e samo vremenno![]()
ми щом да си с нормална сексуална насоченост за теб е скапано, пробвай тогава с кон...то така след време и гейството може да ти се стори скапано...какво друго да ти кажа...Първоначално написано от unknown:)
![]()
P.S.
чудя се дали в тази страна остана някой нормален !?![]()
Ти хомоесксусалист, а не бисексуалист. Правиш ли разлика?Първоначално написано от 100янтчо
Иначе за това дали си изрод... извратен си и това е. Не е нормално. Ако беше нормално, човекшката раса нямаше да я има.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Не, драги, ти не си бисексуален, ти си си педераст. Еми нз посещавай гей клубове, там ще намериш такива като теб. И ще откриеш любовта на живота си. А за мнението на хората - еми да, няма как да го приемат добре... В днешно време са такива хората. Какво да правим.... Няма да те обсипят с цветя, като разберат, че си педал, бе драги... А влизай в мирката има един канал gay там има много като теб. На наай-различни възрасти. И големи са сладури....![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
няя лошо братле...за всеки влак си има пътници![]()
ne si biseksualen.. TI SI PEDAL
С отговорите дотук, считам темата за приключена, прдвид и това, че вече е уточнена и точната ти ориентация.
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html