- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво да правим ако си изтървем дневника в учили6те
Здравейте на всички във форума. Искам да споделя нещо. Не е може би кой знае какъв проблем, но има някои неща които ме дразнят(отнася се за училището ми)Преди два дни някой си гепи незабелязано дневника на 10а клас.Вярно е 4е и винаги е имало такива произшествия.Заподозряхме двама-трима кретенизаври ама никой от учителите не смее нищо да им каже защото все пак не е 100% сигурно. Неприятното е, че ако не се намери (а натам май си вървят нещата) целият ни клас щял да държи изпити по всички предмети от целият 2ри срок.Възможно ли е това да стане и въобще имат ли право???
. Ако ми обърнете внимание ще ви бъда благодарна. Благодаря!
![]()
nali gospijite si imat texni belejnici!!! prosto 6te kupqt nov dnevnik i 6te nanesat ocenkite!!!spoko
да,но отсъствията ?
те дали са записани някъде другаде...не,не мисля..
да,при липса на дневник се държат изпити![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз мисля, че бележниците на даскалите ще свършат добра работа. А за отсъствията може да се види в бележниците на отделните ученици.
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Ooo ne ne spoko ni6to nqma da stane,to i nas ni zapla6iha 4e 6te ostanem na ispit po angliiski celiq klas 6tot si izgonihme predi sedmica gospojata,ama vsi4ko se razmina,Spoko![]()
Ае ако си наумят могат да ви накарат, но говорете с директора или класния си ръководител и дано имате късмет.
Na6iq dnesvnik go hvarliha v kazana 2 momi4eta,posle ednata izdade drugata i se razbra.Nikakvi izpiti ne se darjat.Ocenkite si prodaljavat,a otsastviqta pri nas zapo4naha otna4alo.Mnogo dobre pomnq.A te polu4iha preduprejdenie za izgonvane.