- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каза на всички, че бях девствен ;(
Здравейте, приятели!
НА 19 години съм. Ходих с едно момиче, тоест още ходим де,но както и да е....връщаме се няколко месеца назад във времето, когато правихме за секс за първи път. Аз бях девствен, а тя имаше преди мен доста момчета. Тя беше наясно, че ми е доста кофти, че на 19 не бях спал с момиче и я бях помолил да не казва на никой, защото ще се почувствам кофти всички да ми се смеят ;(
Ноооооо днеска какво да науча...тя била казала на нейната най-добра приятелка(тя си пада доста голяма курва) и от там какво следва...цялото даскало сигурно е научило и ми се е смяло ;(
Доста кофти се почувствах, че и каза.
![]()
Е ние кво да напраим са? То па ако някой ти се смее за това требе да е яко тъп...![]()
Нормално си е да започнеш полов живот на 19, кво ти пука кво мислят другите.
Най-добрата й приятелка е курва както се изрази ти,тя те е изпортила все едно си й никой ... прецени си с кого ходиш и дали има смисъл да продължаваш ... това е лично мое мнение и съвет![]()
Относно това,което е направила ... Всичко се връща на тоя свят![]()
Eeee споко бе....защо мислиш че приятелката й е казала на всички....може да не е....а и защо не поговориш с нея(с твоята приятелка)...питай я защо й е казала...абе просто поговори с нея...а и споко за това....няма нищо лошо че ти е било за първи път на 19 и на моя приятел му беше за първи път на 19![]()
А в кое училище учиш?Първоначално написано от viki91
![]()
![]()
Малко се отклоняваме от темата май май..ами в едно частно даскало....но..защо?Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Е как защо, утре като кажа на всички и ще се смеят на приятеля ти. Now u see my masterplan? Муахахах.
Ае не се получи бъзика.![]()
хахахаааа.....амиии дамм.....трябва да разправишш та да му се смеяяттПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ehh golqma rabota kato ti e bilo za pruv put na 19....mi ti si si vinoven-za6to si i kazal??? puk i kvo ti puka-da si na 30oki-sme6no e, ama na 19-kvo tolkova??? da, nie momi4etata si spodelqme dooosta-ti ne znae6e li tova?![]()
Пич гордей се, че си си загубил девствеността на 19, а не на 15.
2т. забрана за ползване на профил
gruba gre6ka, nqma na4in da kaje6 ne6to na edno momi4e i da ne razbere cela sofia, prosto takuv variant nema, 6tot momi4etata vidat nekoe drugo momi4e zapoznaqt se i ve4e sa nai-dobri priqtelki i im spodelqt si4ko i taka na vsi4ki svoi "nai-dobri priqtelki" na 19 nqma ni6to lo6o da ne si go pravil daje evala ti prava, v na6iq kvartal celata kompaniika se proebahme na po 13-14 i sega me e qd za tvaslu4va se, ne sum az vinoven
a i za6to trqbvalo da i kazva6 4e si devstven, ne si i tolkoz, kato ti kaje 4e si durvo prosto i kaji 4e tva si e tvoq stil, to pa golemata filosofIq, a i ti si na 19 predpolaga se 4e ima6 predstava za kvo stava vupros, ti pak si dobre, kogato averkata me "iznasili" i 2mata ne razbirahme absolutno ni6to
няма значение на колко години си бил като си го направил за първи път! важното е да си го направил с много любов и много чувство!
колкото до приятелката ти тая е голяма пощта да заеш. що не си мълча?нали уж ти си й казал да не си отваря устата а тя пак?! не искам да ти влияя за такива работи, ама ако аз бях на твое място отдавна да съм й била шута
![]()
и кво като си го напраил на 19?!?тва пък кво му е смешното.
ама щом толкова се срамуваш и притесняваш от този факт и мислиш че хората могат да ти се присмиват заради тва внимавай на кого го казваш.явно в даскало са доста ограничени хората.
аа тва е супер гадно![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
СпоксПървоначално написано от Бивш девственик
Верно не е постъпила мн добре ,че е казала на някой(независимо дали това е нейната най-добра пр) като си я помолил да не го прави,но немисля че някой ти се смее :P Хората ,които водят полов живот се кефят на тези ,които не водят :P Така че, не се притеснявай
![]()
When you dream anything can happen.
vij pi4 ti ne si napravil ni6to ot koeto da ti se nalaga da se sramuva6 ! a za drugoto kvot stanalo stanalo ne im pravi kefi da te gledat depresiranhi4 da ne ti puka ako nqkoi te pita kaji mu dam taka i kvo ot tva i 6te vidi6 4e pi4a nqma da o4akva takav otgovor i 6te mlkane! taka4e ne se ot4aivai vdigni glava i smelo napred
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Йо не се претисняваи ти пак си по добре от мен
аз сам на 20 и до ся сам нямал гадже!!!!!
Апък са обиколил половината свят!!!
еййй да не ти пука, няма от какво да се срамуваш или да ти е неудобно.Да правиш секс на по 13-14-15 години ли?Дето още не знаят сърби ли ги,боли ли ги,какво им се прави...а заради "модата" търсят някой да им събуе гащите.а май като се замисля,доброволно си ги събуват.. На 19 год. си се почувствал готов тогава си го направил.И аз на тази възраст загубих девствеността си-бях студентка вече!!А хората около мен си мислеха че съм курвичка и само коли,излизания и пениси ме вълнуват ,но се оказа ,че не беше така.Даже се гордея че го ноправих тогава,когато се почувствах готова и сигурна.
А,въобще какво ти пука от хорското мнение, да не живеееш за тях!!Стягай се и горе главата!![]()
e za6to trqbva da se depresirash?! kakto kazaha drugite 19 e normalna vazrast i nqma ot kakvo da te e sram.. a 6to se otnasq do priqtelkata ti... qvno ne mojesh da i imash golqmo doverie..
Love you Kris !!!
Бати путкенската раобта........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай бе, защо се коркаш заради мнението на другите... Кво ти пука кво говори тоя и оня??? Не обръщай внимание на повърхностните хора! Радвай се, за теб, за гаджето ти...
Прави каквото трябва пък да става каквото ще!
i az sam na 20 no imam mnogo malko vreme za li4en jivot ba4kam po 10 12 4asa na den prosto niama vreme
Pravi si izvodite za priqtelkata ti i za neinata nai-dobra priqtelka i znai na koi se doverqva5 i kakvo pravi6!
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Еми за някои момичета да пазят тайна означава да го кажат сааамо на най-добрите си приятелки (които сигурно са повече от една). И да ги помолят да не казват на никого, като им имат пълното доверие. Ти какво си мислиш, че правят жените по цял ден по кафетата - клюкарят за мъжеЕ, повечето де... Докато вие мъжете не сте свикнали толкова да споделяте. Вие сте на принципа "него не го интересуват моите проблеми, защо трябва да го занимавам? " И си говорите за всичко останало, освен за жени.
Та просто тая нейната приятелка не е от най-умничките и е решила да изклюкари всичко наляво надясно. Според мен не трябва да се сърдиш на приятелката ти. Някой жени просто имат нуждата да споделят вълнуващо за тях преживяване с приятелка. Нооо това, както ти казаха, не е нещо, от което трябва да се срамуваш. Освен ако преди това си лъгал, че не си девствен. Тогава би било кофти. Но в този случай ти ще си си виновен. Та това е - така или иначе няма от какво да се притесняваш - нали вече не си девствен![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()