- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родители ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Писва ми
Може да обичам родителите си,може да значат прекалено много за мен но ви казвам че по някога не искам да са ми родители .. не искам ! толкова бясна и огорчена съм .. може да кажете че тфа не е никъф проблем,но за мен е.. тфа обърква целия ми живот,целия ми свят сега.НА 15 години съм излизам с хора на моята възраст .. според родителите ми(особено майка ми) аз съм малка за кафета,за дискотеки и купони няма да говоря .. ако се случи да изляза то това ще е за 1 4ас.4ас половина МАх .. трябва да се прибирам в 8 часа а моите приятели са до 11. не мога повече , излизам за 1 час,нито мога да обшувам така с прителите си нито нищо.опитвала съм се да говоря с тях много пъти и все ми обяснява че съм малка и че съм загубила доверието им.ок,хубаво да,хващали са ме че съм пушила и пила .. така е но се опитвам да оправя всичко но нищо и нищо (мисля че тфа е нормално за моята възраст,но те не го разбират).Ето например вчера..майка ми беше на работа а аз съм във ваканция,станах оправих цялата къща .. два часа съм чистила , научих си по 2 предмета с надеждата да изляза вечерта но уви .. никфо излизане ... как ще излизам,нали съм 8-ми клас .. сега във ваканцията постоянно ме карат да уча,сега му било времето и такива глупости.Във ваканция съм за да почина бе хора..кфо не съм зле в училище,помагам и вкъщи но аз не мога да излизам!!!.. писнало ми е чудя се как да лъжа всички защото ме е срам да кажа че ще правя 16 години и съм до 8 часа!Писнало ми е вече.Говорила съм с тях много , много пъти обеснявала съм им но не става.. с говорене нищо не мога да постигна.. как да променя мисленето им ??? как .. как как как как???? Един приятел одеве ми каза че ако сега позволя на майка ми да ме контролира и да се опитва да ми слага ред,то това ще е цял живот.. до известна степен е така.. говорихме за това защото той чу майка ми как ми се обади 1 час след излизането и как ми каза че ще дойде да провери дали съм там където и казвам,всички се хващат за главата .. защо на мен ?защоо ????
Моля ви помагайте..как да променя отношението им към това..и повтарям това не е най-големият ми проблем но не мога да съществувам така .. какво повече да направя?какво ??? Ако не живея сега,то кога??? кога? Знам че има хора които дори и такива родители нямат но поставете се на мое място,приятно ли щеше да ви бъде?? единствени вие да сте по този начин ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
п0знато ми е. Аз като бях по-малък, лъжех нашите, че 0тивам в 1 мой приятел- Тошко и 0тивах в Comics club или на Златните- Pr, MAsai![]()
Първоначално написано от Say It Right
позната история....и аз като бях на тоите години родителите ми не ми даваха да ходя на дискотека ,да излизам до по-късно....но не съм имала ограничение само за 1 час да съм навън.....по този начин и аз се отдалечих от приятелите ми ,но ..нямах избор...Сега вече се налагам ,защото това не може да прадължава вечно...но майка ми и баща ми имат доверие в мен...никога не съм им дала повод да се съмняват....А относно това как да промениш тяхното мислене ...мисля че няма начин ...трябва да имат доверие в теб...а ти вече си го разрушила според мен
Да , изгубих доверието им към мен,но все трябва да има някакъв начин да си го възвърна ..а тфа за 1 час..смисъл ние като излезем към 6.30-7 и ми остава толкова но има и случаи които наистина ми дават да излизам за 1 час - 2 ... пфф много е гадноПървоначално написано от lorena
Поне знам че ако всичко е добре,догодина ще съм далеч от тях,ще съм в друг град и ще имам малко повече свобода тогава..
ами..честно казано стоях си няколко седмици в къщи при наще и накрая им досаждах и ме гонеха от къщи ; ) викаха ми ади ти няма ли да излизаш и тка нататъканямам проблем с дискотеките просто защото не обичам да ходя
никога не съм им казвала къде ходя тка че нямам проблем и с кафетата
мисля че наистина трябва по някакъв начин да спечелиш доверието им.. винаги ще им е по-лесно да те пуснат с някоя приятелка или приятел ако ги познават.. : ) не е нужно да стоите заедно сичките..просто приятелите ти да идват когато вашите са във вас или да стоят малко след като вашите се приберат
аз тка правех и винаги когато им кажех че съм с фр която знаят що за стока е ме пускаха
Макар и да си мислиш че ако се примириш с мнението на майка ти и правиш каквото ти каже че и за напред ще е тка.. поне при мен не стана тка.. И мисля че не е вярно..Там е работата че когато ги слушаш те ти вярват..Слушай ги отначало прави каквото ти кажат..После малко по малко искай и ти..
Надявам се че ти помогнах.. Най-важното е да имаш търпение
![]()
![]()
Първоначално написано от elmosGirl8
мерси много![]()
Сама си си виновна - защото си им загубила доверието. Проблема не е във възрастта - майка ми би ме пуснала на диско, купон навсякъде до 1-2 часа, стиога да знае, че не съм сама на улицата. Защото ми има доверие, знае че не пуша, нито пия.
Memento moriendum esse!
До 7 клас бях така до 10 часа.Как взеха да ме пускат ли ? Ами прибирах се няколко пъти в 2-3 часа ядох шутовете и като разбрах ,че с бой не става спряха да ме бият и им обесних : Е виждате ли до колко седя и нищо ми няма по-тъмно от 9 часа няма да стане ,ако ми е писано да стане нещо , ще стане и в 2 на обяд.В момента мога дас е прибера когато си искам безн никакав проблем и си мие гот 9 клас съм.Има обаче едно ти си момиче в 8 клас нормално е да не те пускат,особенно ако си им единствена рожба , но все пак УСПЕХ !
кво да кажа ти си моми4е , нормално е ваще да се трвожат , ако беше момче надали щеше да е така , познавам хора които са на по 12-13 години а се прибират към 2-3 часа.докажи им по някакъв начин , че не си малка и че можеш да се грижиш сама за себе си![]()
И на мен това ми е познато.С разликата че аз не съм им давала абсолютно
никакъв повод да се съмняват в мен.Иначе съм им единствено дете.И чак пък само за 1 час да ме пускат и да ме проверяват-не.Не ми дават да стоя до късно навън иначе нямам други проблеми.Но за мен и това не е малко щот не стана лесно...
Иначе приятелят ти е напълно прав!Не стига че не ти дават да излизаш достатъчно ами и им изпълняваш всичко-недей така...Прави това които наистина се изисква от теб не им се мазни прекалено щот става по-лошо.
Обаче до някъде ги разбирам(не казвам че ги оправдавам!!!)-видя ли са те да пиеш и пушиш и вече мислят че ще тръгнеш по некав лош път.Опитай се да им докажеш че грешат-нека да им се отдаде възможност да прекарат повече в време с приятелите ти които надявам се ще се представят по най-добрия начин и родителите ти ще са по-сигурни.
Разбира се за да постигнеш трябва да покажеш малко твърдоглавство и ще се наложи и да поспорите...Важното е да обмислиш всичко което ще им кажеш за да могат да ти повярват-например това което Nightguardian написа е много добро.Също и че излизанията ти по никакъв начин няма да повлияят на оценките ти защото знаеш колко много са важни.И че няма да пиеш и пушиш повече защото не искаш отново да изгубиш доверието им защото го цениш и ти е болно когато се съмняват в теб.Кажи че се чувстваш като в затвор и като всеки нормален човек изпитваш нужда да общуваш и че без приятели ти е самотно.Че заради това че не излизаш достатъчно не можеш да завържеш приятелство и в училище се чувстваш като аусайдер.Такива работи...Важното е да им кажеш колко ти е гадно и да ги накарш да се чувстват виновни.Може и малко(малко!!) рев да вкараш за повече екшън.
Айде успех.С много постоянство всичко ще се нареди.
мерси много на всички,ще се опитам да направя най-доброто и да спечеля доверието им отновоБлагодаря още веднъж.
Ами аз скоро навърших 13 и са ме пускали до 22:30-23:00 най-много...Как го постигам? Просто не им обяснявам къде съм,забравям си телефона, така че да нямат връзка с мен,казвам им че това си е моят живот и толкоз,ако сега не живея то кога? Мисля,че просто трябва да спреш да ги слушаш за вс,трябва да имаш твое мнение и да го изразяваш пред тях,не могат да ти направят нищо,заплащвай ги,че ще се обадиш на социалните случайно ако ти посегнат,но мисля,че като си на 15 би трябвало да ти имат поне малко доверие,на мен ми е писнало да се обяснявам така,че просто отсичам и и не се обяснявам много. Не знам,аз си падам малко такава и не ми пука особено за мнението на другите,но ако си от по-зрамежливите...ще се наложи да си вдигнеш самочувствието. Но да съм честна,не съм им губила доверието на нашите. Пускали са ме по целия свят сама със самолет да обикалям и всякакви неща да правя. Кажи им,че си се поправила и би се почувствала много стимулирана ако ти позволяват повече неща,в смисъл:"Ехе,те ми имат доверие и ми помагат да се справям по този начин с пороците си". Нз кфо др да те посъветвам,при мен действа...Успех.
Gabriela_ na roditelite im pyka za teb ne iskat da ti se sluchi neshto malkata. Ako utre te blysne kola (nedai boje) koi she reve za tebe ? maika ti i bashta ti ili tiq deto ta eb*t ?
i kato tolkova ti e problem izlizaneto napravi taka: 2 vecheri izlizash za po chas, treta vecher do 22:00-23:00 dogovori se s vashite.
i nedei vika che ne iskash da ti sa roditeli idiotke, ako bqha nqkvi deto ne im pyka za tebe ili ti takiva iskash...
tos nomer i az go praq ma ot comics ne izlizam za ni6ty na sveta....Първоначално написано от comics
![]()
![]()
![]()
:P