- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как си се представяте като баба / дядо ?
Все още не съм мислила по този въпрос,но сигурно ще съм дърта и дано здрава това е най-важното!![]()
i sega i predi na 14 15 godini sa rajdali no samo cigan4etata xax ((li4no mnenie) ina4e i az ne moga da si se predstavq kato "babe" iihПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
shte buda sbru4kana
ujassss
![]()
emi az oshte ne moana 25 da si se predstava kamo li na 70 80
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ще съм много любящо бабе.![]()
Ще ги надупчя всичките и ще ги накарам да научат всичките песни на Пантера.Няма да им е лесно.![]()
http://www.popartuk.com/g/l/lgpp3055...her-poster.jpg
като дядо ей така![]()
Ми ще чета приказки на внуците,те ще искат парички от баба си,аз ще им давам,те ще се радват,аз ще обикалям света с моя старец и така.![]()
ем аз си се представям няква старомодна баба (като вси4ки баби), 6тото след толкоз много години вси4ко 6те стане о6те по-модерно. То преди много години и бабите и дядовците ни сигурно са били модерни ама сега са старомодни хора със стари разбирания. И си мисля 4е и ние 6те станем такива, сега6ната мода ве4е няма да е такава ами много по-6тура и ние сигорно няма да можем да я проомеем.
Mi predstavqm si se nqkva mnoo darta i opredeleno nqma da sam kato baba mi da stavam v 5 da praq zakuska na dqdo6te spa do obqd posle 6te 4atq s dr babi i dqdovci posle 6te gledam sapunki 6te se tap4a s shokolad i nai dale4noto mqsto do koeto 6te se pridvijvam 6te e ot spalnqta do vsekidnevnata
Дърта,сбръчкана,с много внуци...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Оффф...изобщо не искам да остарявам![]()
Аз не мога да си се представя на 40,че на 70 или 80,ще съм пулу човек,дарта баба дето се разлага в движение![]()
![]()
![]()
Искам все да съм на 18По хубаво от това да си млад няма.
Ем като дядо си се представям с бирен корем,с цайси и с някфи големи крака,както и бръчки и ще си седя на двора кефейки се на животеца![]()
неми се вярва че ще доживея до 70-80
az nema da jiveq do togaanema smisal samo da se ma4a.... ama ina4e ako po nekva slu4ainost stane tva.... sig 6e sam qko moderen...
i togava 6e si slu6am muzikata koqto sega... 6e hoda nasam natam po kuponi po jeni
![]()
![]()
haha dano dano
![]()
Нз как ще съм ама се надявам да не мириша хахахаха..А и съм се чудил мн пъти как ще ми викат.. "Дядо Дидо" :>>?
The Spark
Напушен с трева всеки ден и надул орд скуул рап-а на двора...в Америка
Бахти тъпия ник имам
ами внуците около мен ще им разказвам каква съм била като младаще вървя подире им,ще им правя вкусни неща за хапване и с мойто дядо
ще си ги обичаме,ще си ги гледаме в къщата с басейн ще им одисваме на акъла и ще ги радваме
а когато ги няма при нас ще лудеем както беше казал някой в по горен пост ще сакачаме с бънджи с парашут и ще покажем на младите че да си възрастен не означава че нямаш право да живееш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Интересно...представям си се като една дърта баба скачаща с парашут...![]()
Немога да се представя на 18, та камо ли на 70-80!
![]()
Ще съм досадната баба, която не оставя на никой достъп до компаПредставям си се нещо като бабата на един мн добър приятел - тя е много художник, носи само черно и е супер странна (съдейки по разказите му). Общо-взето си се представям като сега, само че по-проклета и с повече бръчки
![]()
+1Първоначално написано от p4elata_brumze
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
em nqkfa luda sas zeleno i sinio kosa s kalci pola i obica na ezika ...me4ti me4ti
:P