.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Loli_Bon
    Guest

Moderated: Има ли някой също хлътнал по черния цвят като мен

Хора помогнете ми даите ми някакъв съвет направо съм се вманячила в черния свят напоследък от 2-3 месеца насам .Като си отворя кадероба всичко е черно /без дънки де/ черни блузи ,очила ,слитчери потничета, маратонки, обувки.... Когато излизам не обичам цялата да съм в черно ходя само с дънки защото изглиждам много слаба и все пак не съм металиска. Сега искам да ви попитам има ли някои също хлътнал по черния цвят като мен?И в момента косата ме е кестеява ако си купя черен шампоан оцветител "ще ме хване ли"?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

az si slu6kam metal ot kak se pomna i ot kak se pomna se obli4am samo v 4erno, daje v ponedelnik 6e me lakirat s 4eren lak \/ ama az drug cvqt drehi nqmam, imam samo nqkolko bluzi koito gi obli4am kato nqma kvo da se oble4e ili ako iskam da raznoobraza malko

Голям фен
    тва пък е много грозно момичетата трябва да са в шарени светли цветове

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Абе не слушам метал, ама напоследък в гардероба ми определено черното надделява. Имам и дрехи др цветове естествено.... Пък и аз не съм от най-слабите, а черното те прави поне малко по-слаба(оптична измама )А и вече като вляза в някой магазин и веднага погледът ми е привлечен от черните стоки (блузи, панталони или каквото и да е др). Черното може да се носи с всичко, в смисъл отива си с почти всичко.То и бялото е така, но черното повече ме влече. И явно не съм само аз така
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Супер фен Аватара на Barbie
    I az si imah 4eren period...ni6to nenormalno a metul4e...si slu6am...vupreki 4e moje6 da me vidi6 da se motaq s kusa poli4ka i tok4eta...pri tva v rozovo (da re4em) ta...predi 2 godini saaaaamp 4erno noseh...no ot samosebe si...ne6to mi se ohladi maniqta po 4ernoto...i sega sum na 4erveno i zeleno ...i sin period imah...a tumno lilavo - ponqkoga i po tova se vmaniq4avam
    a za 4erniq ocvetitel...az sum zabelqzala 4e 4ernoto, kakvoto i da e...principno hva6ta

Винаги съм обичала черното! 1/3 от дрехите са ми черни, 1/3 бели, и останалата 1/3 - розови, сини, оранжеви. Т.е. при мен бялото и черното преобладават, но пък лятото не е за черни дрехи.
    Както и да е...може би черното и бялото винаги ще си останат на мода, така че не би трябвало да се притесняваш. Носи дрехи, с които мислиш, че си красива, без значение какъв цвят са.

П.П. И аз не съм метълка и не мисля, че черният цвят е запазен само за тях.

4ерното е яко да!Но най-ве4е оби4ам розовото!!!Оби4ам по-светлите тонове дрехи.Пове4ето ми дрехи са розови,сини ,бели и 4ерни4ки има))

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Аз, ама аз съм метъл...т'ва няма значение...абе ходи както ти е кеф...мен поне 10 от тишъртките ми са черни...и маратонките са ми черни с бели връзки...

Повече от фен
    аз почти нищо черно нямам..не ми харесва много,доста мрачно ми се струва.само черно е гадно(особено пък лятото).предпочитам розовото,синьото

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    С това черно през лятото много ще те напича слънцето
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Дай нещо по-весело, това черното е ужасно. В БГ има един доста голям процент, които предпочитат черното ... това никъде го няма. Цветът е много умрял, не говоря за вечерна рокля, светлите цветове придават чистота на образа, а черното даже говори за някаква нечистоплътност ... не казвам че е така, но така изглежда определено. Особено за летните месеци черното хич не върви, толкова потискащ и мрачен цвят за това хубаво време.

Повече от фен
    Nie sme mladi hora,ne e gotino da se obli4ame v 4erno.Sega mu e vremeto da nosim sveji cvetove.AZ obi4am sinio,rozovo i bqlo,4ernoto go izpolzvam samo za oficialni slu4ai i za botu6ki prez zimata.

ZNaChi i az mn 0bicham da n0sq cherno osobeno prezz zimata..Imam chyvstvoto che prez zimata samo cherno nosq..no kato si vidq lqtnite drehi sichko e bqlo..lqtoto osobeno nosq bqlo..NZ./.no 2/3 sa cherno i bqlo...i rqdko se sreshtat nqkvi rozovki potnicheta , sini..
    ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си