.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Имате ли си "интернет приятели" (SKYPE и ICQ)

Здравейте!!!Искам да ви попитам,дали си имате приятели в света на SKYPE и ICQ.Аз да речем имам един двама,но с тях не може да се говори,много са особени,но както и да е!Въпросът ми е дали имате такива приятели и какъв е най-лесният начин да се запознаеш с такива хора???Лек ден.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника :!:

Голям фен
    Град
    sofia
    da imam samo edin no ne bih go narekla fr a prosto poznat
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да,имам.. и то доста
    както са и много хората с които съм се запознала в чата,а после и на живо и сме си станали добри приятелчета
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Мисля че имам ... в крайна сметка какво ще се окаже , не се знае...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Re: Имате ли си "интернет приятели" (SKYPE и ICQ)

Цитирай Първоначално написано от rockysiemens
    Здравейте!!!Искам да ви попитам,дали си имате приятели в света на SKYPE и ICQ.Аз да речем имам един двама,но с тях не може да се говори,много са особени,но както и да е!Въпросът ми е дали имате такива приятели и какъв е най-лесният начин да се запознаеш с такива хора???Лек ден.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    имам като повечето са чужденци защото искам да си развивам английския и е приятно да се говори с тях . от БГ също има 1 с който си пишем повече

тцък немам си

тхйе

Цитирай Първоначално написано от DeviL`s^PaIn
    тцък O:) немам си
    Епа кажете си някой ник бе :lol: !!!Който се интересува от човек,който търси приятелство THENEWIVO :wink:

ami da imam si!
    ako nqkoi si tyrsi priqteli po skype tyresete Neshich ili Neli_91(tva ne e samoreklama)
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Guest
    Хехеее.....аз и имам тоооолкова много приятели в ICQ че вече им загубих бройката И в SKYPA ама там са по малко...viki_wild_girl....ако искате пишете(това е в SKYPA)

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ми в ICQ често си приказвам с едно момче, което е българче, но живее в Сърбия много ми е приятно да си пишем, щото си разказваме някви случки, обсъждаме общи работи и така.. доста се сближихме
    апък и ми е много забавно как говори хаха едно такова странно и смешно :P
    разбира се сичко е само в кръга на приятелството, тъй като едва ли ще имаме някога възможност да се видим
    не че не искам, но за жалост е почти невъзможно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Там някъде!
    Е аз пък така се запознах с едно много готино момиче от Бургас и после когато бях на екскурзия в СОЗОПОЛ тя дойде да ме види Беше много яко....така имам и много приятели с който си общувам непрекъснато! \/ \/ \/

Дам имам си и то достичка са С някои съм се виждала, но с повечето само чат, но е яко. Приказваме си на всички теми \/

ТХЕ

Цитирай Първоначално написано от viki91
    Е аз пък така се запознах с едно много готино момиче от Бургас и после когато бях на екскурзия в СОЗОПОЛ тя дойде да ме види :):):):):):):):):)Беше много яко....така имам и много приятели с който си общувам непрекъснато! \:D/ \:D/ \:D/
    Гледам,че тук има късметлии.Ето аз да речем например съм от квартал на Перник,но понеже от нашия квартал има маршрутка за София,аз не ходя на Перник.Не за друго,просто като се кача с тролея стигна до центъра за 50 минути,а като се кача на маршрутката в София само за 40 минути.Но това няма значение.Аз си търся човек за приятел (Може да е момче може и момиче,защото говорим за приятел,а не за гадже),Човек,с който да си чатя (А пък ако има микрофон и да си говорим).Чковек,който живее в София мога и да се стещна.Но до сега не съм намерил такъв!!!

Да, и сповечето съм се виждал...много приятни хора...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    ми имам си уж

Az imam mn priqteli i skype i v icq i s tex moje da si govorim pove4e otkolkoto s dr priqteli.Nai lesno e da se zapoznae6 s tex i da namerite ob6ti temi a zapoznanstvoto stava kato pusne6 seach i si izbira6 nqkoi i takam )
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Град
    На хората в устата
    Да. Имам
    Готино е защото се запознавам с хора, с които при други обстоятелства надали бих могла да комуникирам. Лафиш си за неща, за които по принцип отбягваш да говориш.
    Не е важно дали говорят зад гърба ти. Важно е като се обърнеш всички да мълчат!

To4no ot skype s mnogo xora se zapoznax Tarsete ma na draganka
    No ne vinagi skype e vklu4eno no s nikoi ne sam se vijdala

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Dam imam mi zapozna me edna pr vkara me v konf s tqh i posle zapochnahme si prikaame i taka i daje lqtoto she si hodim na gosti mn sa pecheni dai na lichno skype imeto ti i moje da si lafime

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Имам страшно много приятели там.
    Някои дори с ръка на сърцето мога да кажа, че са ми по-добри от приятелите в истинския живот.
    В чата си намерих най-добрият приятел. В чата се запознах с гаджето ми, с което сме вече една камара време.
    С повечето се познавам, а с остналите ми приятели там ще се запознаем рано или късно.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    estestveno 4e imam "virtualni priqteli"s edin pi4 pt mirkata(pi6em si tam pove4e no ponqkoga i v skaipa) ne sme se vijdali a sme stanali dosta blizki

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Имам, и то много добри.

Имам, и то доста..
    С повечето от тях съм се запонавала лично и сме си ставали и то доста добри приятели и продължаваме да се виждаме често..
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си