- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпити след 7 клас!!!
[/i]Tazi godina 6te kandidatsvam! I sega pi6a to4no den predi izpita!Niama ni6to stra6no1 Stiga da ima6 psihi4eskata naglasa! 4.500 e napalno dostata4no ako si ot provinciata,no ako si ot Sofia triabva da izkara6 palno 5 ,za da vleze6! Taka ,4e uspeh!Imai uverenostta i 6te vidi6 rezultatite si s 24 karatova usmivka!![]()
Ами на единия пробен имах четири и 50,но беше най-високата оценка от цялото даскало.(не си мислете,че сме малоумни)Ами по принцип на истинския ми са по-лесни,щото решавах миналогодишни..
Koya tema se e padnala po literatura 2005 god?
---
Значи 2005 г. се падна върху Адреналинка. Темата не мога да ти кажа точно, ама беше нещо от рода на Магията на първата любов или нещо такова.
Тук е момента да ви запитам: Според вас наистина ли теглят темата или някой ученик/чка плаща доста пари, за да нагласят да се падне тема, коята той/тя иска?![]()
Според мен е 2то,а ако е така е мн добре, защото мисля, че почти никой не би искал да се падне Бълг.език или Опълченците на Щипка...(което мн ме радва)
![]()
А3 не съм ходила на пробен изпит тази година а утре са изпитите но мисля че пробните изпити са освен за това да прецениш възможностите си още преди самият изпит ами и за да нагласят психиката на човека за самия изпит,защото всички се притеснявме много сега но този който е ходил поне на пробен изпит е с по добра психическа нагласа все пак според мен полезно затова на тези на които им предстои те първа седми клас нека ако имат възмжност да се явят на пробен изпит.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Най-важно е да се запази спокойствие и добре да се обмисли какво да се пише. Три часа са напълно достатъчни. Дали може да се пише чернова, а после да се препише темата?
"Магическата сила на красивото и доброто" - "Ангелинка" на Елин Пелин
2004 - Една българка във време на изпитание - съчинение разсъждение върху първи и втори епизод на едноименния Вазов разказ /"Една българка", Иван Вазов/
Резервни теми:
• Мъченическата смърт на Странджата – подвиг на духа (съчинение разсъждение върху V глава на повестта “Немили-недраги”;
• Свещената магия на родната реч – съчинение разсъждение върху Вазовото стихотворение “Българският език".
• Бездуховното съществуване на чорбаджийското семейство – съчинение разсъждение върху І и ІІ-ра глава на повестта “Маминото детенце” от Л. Каравелов
2003 - Пътят на спасението - съчинение разсъждение /"По жицата", Йордан Йовков/
2002 - Очарованията на първата любов - съчинение разсъждение /"Ангелинка", Елин
Пелин/
Резервни теми:
Бабо, благодаря ти, ти си добра жена! – пътят към доброто в V епизод на разказа “ Една българка ” от Иван Вазов
Срещата на страданието и състраданието - съчинение разсъждение върху V епизод на разказа “ Една българка ” от Иван Вазов
Болка и утеха в разказа “По жицата” на Йордан Йовков
"Ще я видите, чедо, ще я видите…” – човешката доброта и вяра в разказа “По жицата” от Йордан Йовков
Страдание и състрадание в разказа “По жицата” от Йордан Йовков
Вълненията на едно влюбено сърце в разказа “Ангелинка” от Елин Пелин
Житейските възгледи на Нено и Неновица според първа глава на повестта “Маминото детенце” на Л. Каравелов
“Ниагара! Дай боже всекиму да изпита такива блажени чувства…”
"Чудото на Ниагара в пътеписа “До Чикаго и назад” на Алеко Константинов
2001- Дългът срещу егоизма - текст разсъждение върху трети епизод/"Една българка", Иван Вазов/
2000 – “Да забравиш себе си в грижата за другите” текст разсъждение върху епизод(и) на разказа “Една българка” от Иван Вазов
1999 – “ Как е изграден образът на чорбаджи Нено според І глава на повестта “Маминото детенце” от Л. Каравелов
1998 – “По жицата” - разказ за споделената човешка мъка - преразказ с елементи на разсъждение.
Може би го знаете вечеИмам натрапчивото усещане, че ще бъде $Една българка$ или $На прощаване$, как ви се струва
---
Падна се 3та глава от Немили Недраги.. Не чух точно темата. Успех 7мокласници !
До сега бях на изпит ! Темата беше "Речта на Странджата". Супер тема, добре че не се падна друго. Обаче имах чувството, че много малко хора се бяха подготвили върху Немили-Недраги, защото почти никога не се е била падала и не вярвали да се падне..дано да го взема над 4.50Доволен съм от това, което направих.
същото искам да кажа само че в женски родПървоначално написано от Анонимко
![]()
И аз не се бях готвила много върху речта,но мисля,че всичко си написах-5страници и половина ми излезе.Днеска почивка,а от утре трябва да уча по математика...![]()
firelady, и аз съм така. А, и един съвет- учителката ми от частните уроци по мат ми каза само да преговарям, без да решавам нови задачи. Нз защо,така ми каза и смятам да я послушам... Предполагам, че знаете, че следобеда преди изпита не се учи, аз се излиза някъде, за да се разтоварим, да не мислим за изпита и да не се притесняваме...УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ПЕТЪК!!! ДАНО СЕ ПАДНАТ ЛЕКИ ЗАДАЧИ!!! [-o<
Мдам, аз вчера вечерта (деня преди изпита) с колелото и 2-3ма приятеля карахме от 4.00 следобяд до 9-30 вечерта. Хем се уморих, хем се разторавих и чак сутринта като се събудих се усетих, че имам изпит и гледай на бегом как се стига до училищетоПървоначално написано от Lorein
![]()
![]()
Иначе успех и дано се паднат наистина леки задачи, както беше с темата - поне за мен
![]()
Първоначално написано от Ollas
opredeleno na men zada4ite na probnite izpiti mi bqha mnogo po trudni ot tezi na istinskiq izpit. Na probnite nai visokata mi ocenka be6e kum 3.80 nqkade, ne pomnq s to4nost ve4e. I mnogo se bqh 6a6nala, ama na izpita izkarah 5.20 taka 4e spok![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Еми те са подобни-тва е пробен изпит/но все пак е за материала изучен досега-а ти натам не се знае колко ще учиш-смисъл че може да ти се стори по-труден,но ако сега си се справила и учиш със същото темпо според мен ще изкараш същите разлутати/
Според мен ще е нещо подобно като на пробните... то няма как да е по-различно, след като включва един и същи материал.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Некой може ли да напише съ4инение разсъждение на Немили Недраги на тема Животът на хъшовете между страданието и надеждата много ми трябва направо животът ми зависи от това
Мога, но защо трябва да ти го напиша? Да си губя времето, докато ти чакаш на готово?Първоначално написано от Нуждаещ се от помощ
Аз едно време като кандидатствах не ходи даже на уроци по математика ..ходих само по литература и не съм ходила и на никакви предварителниВ крайна сметка имах 3.595 по математика и 5.625 по литература
сега е време за кандидат-студентски изпити,дано преминат със същия успех
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..