.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    centurionka
    Guest

6te kandidatstva6?

[/i]Tazi godina 6te kandidatsvam! I sega pi6a to4no den predi izpita!Niama ni6to stra6no1 Stiga da ima6 psihi4eskata naglasa! 4.500 e napalno dostata4no ako si ot provinciata,no ako si ot Sofia triabva da izkara6 palno 5 ,za da vleze6! Taka ,4e uspeh!Imai uverenostta i 6te vidi6 rezultatite si s 24 karatova usmivka!

Ами на единия пробен имах четири и 50,но беше най-високата оценка от цялото даскало.(не си мислете,че сме малоумни )Ами по принцип на истинския ми са по-лесни,щото решавах миналогодишни..

УЖАС!!! Утре е по литература! Успех на всички, дано изкарате добри оценки и ви приемат, където искате! \/

monza
    Guest

literatura

Koya tema se e padnala po literatura 2005 god?

Re: literatura

---

Значи 2005 г. се падна върху Адреналинка . Темата не мога да ти кажа точно, ама беше нещо от рода на Магията на първата любов или нещо такова.

Тук е момента да ви запитам: Според вас наистина ли теглят темата или някой ученик/чка плаща доста пари, за да нагласят да се падне тема, коята той/тя иска?
    Според мен е 2то,а ако е така е мн добре, защото мисля, че почти никой не би искал да се падне Бълг.език или Опълченците на Щипка... (което мн ме радва)

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    А3 не съм ходила на пробен изпит тази година а утре са изпитите но мисля че пробните изпити са освен за това да прецениш възможностите си още преди самият изпит ами и за да нагласят психиката на човека за самия изпит,защото всички се притеснявме много сега но този който е ходил поне на пробен изпит е с по добра психическа нагласа все пак според мен полезно затова на тези на които им предстои те първа седми клас нека ако имат възмжност да се явят на пробен изпит.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

monza
    Guest
    Най-важно е да се запази спокойствие и добре да се обмисли какво да се пише. Три часа са напълно достатъчни. Дали може да се пише чернова, а после да се препише темата?

monza
    Guest

Вижте това!

"Магическата сила на красивото и доброто" - "Ангелинка" на Елин Пелин
    2004 - Една българка във време на изпитание - съчинение разсъждение върху първи и втори епизод на едноименния Вазов разказ /"Една българка", Иван Вазов/
    Резервни теми:

• Мъченическата смърт на Странджата – подвиг на духа (съчинение разсъждение върху V глава на повестта “Немили-недраги”;

• Свещената магия на родната реч – съчинение разсъждение върху Вазовото стихотворение “Българският език".

• Бездуховното съществуване на чорбаджийското семейство – съчинение разсъждение върху І и ІІ-ра глава на повестта “Маминото детенце” от Л. Каравелов

2003 - Пътят на спасението - съчинение разсъждение /"По жицата", Йордан Йовков/
    2002 - Очарованията на първата любов - съчинение разсъждение /"Ангелинка", Елин
    Пелин/
    Резервни теми:

Бабо, благодаря ти, ти си добра жена! – пътят към доброто в V епизод на разказа “ Една българка ” от Иван Вазов

Срещата на страданието и състраданието - съчинение разсъждение върху V епизод на разказа “ Една българка ” от Иван Вазов

Болка и утеха в разказа “По жицата” на Йордан Йовков

"Ще я видите, чедо, ще я видите…” – човешката доброта и вяра в разказа “По жицата” от Йордан Йовков

Страдание и състрадание в разказа “По жицата” от Йордан Йовков

Вълненията на едно влюбено сърце в разказа “Ангелинка” от Елин Пелин

Житейските възгледи на Нено и Неновица според първа глава на повестта “Маминото детенце” на Л. Каравелов

“Ниагара! Дай боже всекиму да изпита такива блажени чувства…”

"Чудото на Ниагара в пътеписа “До Чикаго и назад” на Алеко Константинов
    2001- Дългът срещу егоизма - текст разсъждение върху трети епизод/"Една българка", Иван Вазов/
    2000 – “Да забравиш себе си в грижата за другите” текст разсъждение върху епизод(и) на разказа “Една българка” от Иван Вазов
    1999 – “ Как е изграден образът на чорбаджи Нено според І глава на повестта “Маминото детенце” от Л. Каравелов
    1998 – “По жицата” - разказ за споделената човешка мъка - преразказ с елементи на разсъждение.

Може би го знаете вече Имам натрапчивото усещане, че ще бъде $Една българка$ или $На прощаване$, как ви се струва

Мi6
    Guest
    Падна се 3та глава от Немили Недраги.. Не чух точно темата. Успех 7мокласници !

Guest
    До сега бях на изпит ! Темата беше "Речта на Странджата". Супер тема, добре че не се падна друго. Обаче имах чувството, че много малко хора се бяха подготвили върху Немили-Недраги, защото почти никога не се е била падала и не вярвали да се падне..дано да го взема над 4.50 Доволен съм от това, което направих.

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    До сега бях на изпит ! Темата беше "Речта на Странджата". Супер тема, добре че не се падна друго. Обаче имах чувството, че много малко хора се бяха подготвили върху Немили-Недраги, защото почти никога не се е била падала и не вярвали да се падне..дано да го взема над 4.50 Доволен съм от това, което направих.
    същото искам да кажа само че в женски род

Цитирай Първоначално написано от tedy_girl
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    същото искам да кажа само че в женски род
    И аз същото, и аз в женски род... Много се надявам за 4,500,че и нагоре... [-o<

А,и още нещо...На 3 юли,когато ще излязат оценките,пишете кой колко има.

firelady
    Guest
    И аз не се бях готвила много върху речта,но мисля,че всичко си написах-5страници и половина ми излезе.Днеска почивка,а от утре трябва да уча по математика...

firelady, и аз съм така. А, и един съвет- учителката ми от частните уроци по мат ми каза само да преговарям, без да решавам нови задачи. Нз защо,така ми каза и смятам да я послушам... Предполагам, че знаете, че следобеда преди изпита не се учи, аз се излиза някъде, за да се разтоварим, да не мислим за изпита и да не се притесняваме... УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ПЕТЪК!!! ДАНО СЕ ПАДНАТ ЛЕКИ ЗАДАЧИ!!! [-o<

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    firelady, и аз съм така. А, и един съвет- учителката ми от частните уроци по мат ми каза само да преговарям, без да решавам нови задачи. Нз защо,така ми каза и смятам да я послушам... Предполагам, че знаете, че следобеда преди изпита не се учи, аз се излиза някъде, за да се разтоварим, да не мислим за изпита и да не се притесняваме... УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ПЕТЪК!!! ДАНО СЕ ПАДНАТ ЛЕКИ ЗАДАЧИ!!! [-o<
    Мдам, аз вчера вечерта (деня преди изпита) с колелото и 2-3ма приятеля карахме от 4.00 следобяд до 9-30 вечерта. Хем се уморих, хем се разторавих и чак сутринта като се събудих се усетих, че имам изпит и гледай на бегом как се стига до училището Иначе успех и дано се паднат наистина леки задачи, както беше с темата - поне за мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Аз кандидатствах през 2003-та. Ходих само на един пробен по математика. Имах 4,75, а на реалния изпит 4,638... Очаквах повече. Иначе... не мога да кажа кой изпит е по-лесен, зависи. По литература ни се падна "Пътят на спасението" върху "По жицата". Имах 5,375.

Иначе мнението ми е, че всичко е до късмет, спокойствие и знания В крайна сметка няма да се мре, ако не се учи там, дето ни се иска

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    opredeleno na men zada4ite na probnite izpiti mi bqha mnogo po trudni ot tezi na istinskiq izpit. Na probnite nai visokata mi ocenka be6e kum 3.80 nqkade, ne pomnq s to4nost ve4e. I mnogo se bqh 6a6nala, ama na izpita izkarah 5.20 taka 4e spok
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Еми те са подобни-тва е пробен изпит/но все пак е за материала изучен досега-а ти натам не се знае колко ще учиш-смисъл че може да ти се стори по-труден,но ако сега си се справила и учиш със същото темпо според мен ще изкараш същите разлутати/

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Според мен ще е нещо подобно като на пробните... то няма как да е по-различно, след като включва един и същи материал.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Нуждаещ се от помощ
    Guest
    Некой може ли да напише съ4инение разсъждение на Немили Недраги на тема Животът на хъшовете между страданието и надеждата много ми трябва направо животът ми зависи от това

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Нуждаещ се от помощ
    Некой може ли да напише съ4инение разсъждение на Немили Недраги на тема Животът на хъшовете между страданието и надеждата много ми трябва направо животът ми зависи от това
    Мога, но защо трябва да ти го напиша? Да си губя времето, докато ти чакаш на готово?

Голям фен
    Аз едно време като кандидатствах не ходи даже на уроци по математика ..ходих само по литература и не съм ходила и на никакви предварителни В крайна сметка имах 3.595 по математика и 5.625 по литература сега е време за кандидат-студентски изпити,дано преминат със същия успех
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си