- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Скейт модата...
В никакъв случай не си взимай от тези по 30 лвПървоначално написано от ^FaiNt^F
... един малчо ми даде да покарам , направих един флип и машинката се строши..
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
hah mi to4no za tva govoreh. pone kato se fa6tam s ne6to da go praa ka4estvenoae 4e ofloodihme temata
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
хахахахахахаха
някой очаква,че като стъпи на дъската и флипа му е вързан...Кфо имаш предвид под качествено?
ае не!
както и да е
ако го искаш толко много ше намериш начин,ше спестяваш за скейт и най-тъпия ти въпрос беше от къде да си го взема?
ТИ КУХА ЛИ СИ?!![]()
има супер мноо магазини,от които ти спомена че пазаруваш
ами поспести малко от марковите кецки,спри се със екстрите и така в някой прекрасен ден ше имаш достатъчно пари за дъска
недей се оправдава че не познаваш скейтъри?!
и аз не познавах никого,ама тфа не ми попречи въобще,даже може да се каже ме нахъса още повече
и ше флууудим темата,все пак за скейт говорим![]()
Абе тва да се пребиваш на неква дъска с колелца от 200 лв не го разбирам...
Ама кой каквото му харесва в крайна сметка...
Такива като тебе са ми много интересни... къде пише , че трябва да се пребиваш? Я ми кажи в кой спорт няма риск да паднеш , да се ожулиш и т.н. Все пак това е за хора със силна воля , не за лигльовци.. като не ти изнася просто не се занимавай! А като не си пробвал не говори !Първоначално написано от Анонимко
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Нашите скейтърчета сте направо машини...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
За нашите "скейтърчета" няма да коментирам.. говоря по принцип... въпреки че и между тях има доста добри.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
То за всичко трябва воля...Първоначално написано от skate_warrior
Че измежду българските скейтъри има добри - има. Това не го отричам. Само дето се броят на пръстите на едната ръка.
Abe seki da si kara za kefa tva e moito mnenie
a forzzi ti ima6 jelanie taka 4e produljavai![]()
bate ne mi obqsnqvai da se skrivam da ne ti skriq zahapkata,4ekijiq nevrustenПървоначално написано от Lord Vader
![]()
Are lapai...
Ако го видиш някъде, ще му го кажеш ли в очите?Първоначално написано от Lord Vader
Първоначално написано от exploitedteen
6e trebe da te 4erpim 4e hodataistva6 pred mladejta
да верно, страшничък си еПървоначално написано от exploitedteen
![]()
алелуя.
xaxa abe mai kuhata si tiПървоначално написано от forrzi
mnoo dobre znam kyde se prodavat sk8oveznam ot kyde da si zema
kecovete mi ne sa markovi...yyy vs mogat da minat za takiva prosto gi ziam na mnogo malko pari-ot porqdyka na 30lv 6tot kakto kazah ve4e ne moga da daam po 120lv za 4ift![]()
i s kvi xtri da spra m? izob6to kvo znae6 za mene 4e da mi daa6 akyl s kvo da spra i s kvo ne. kvo razbira6 pod xtri?! i otkyde znae6 4e ne sybiram? prosto na preden plan v momenta sedqt drugi ne6ta za kupuvane taka 4e myl4i malko
i koi magazini podqvolite sym spomenala 4e pazaruvam O_o pazaruvam ot magazin4etata v kvartala mimnoo rqdko se vqsvam v nakoi 'gyzarski' magazin po edna ili druga pri4ina i to nai-4esto za da poplakna oko
ae peace ve4e spiram 4e qko flood stana
^FaiNt^F
mmm mn si me kefqt skaterskite drehi i kecove.ne se obli4am kato skate.... oba4e nosq kecove 6toty mn si me kefqt![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ами аз об6то взето се нося като тях - не съвсем смъкнат(с некви сме6ни потни4ета и гупави 6апки де),но предпо4итам баика много пове4е.Ина4е и техните трик4ета не са ло6и,когато няма кво да правя ходя отвреме навреме на паметника да ги гледам.
Аз давам пари единственно за скейта си.Без значение колко.Дрехите мисля че не са от значение секи се облича както си иска няя да давам по 100 лева на дънки да падна да ги скъсам и само дето съм си дал парите с който съм можел да си зема някоя нова дъска или ролки![]()
гениален сиПървоначално написано от lqlqblabla
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мисля скоро да си купувам скейтборд.
За дрехите по принцип - харесват ми, но нямам намерение да се обличам така.
ем даПървоначално написано от _SL_
се пак за да караш скейт ти трябва даска машинки ролки и някой други по малки неща , а не някви кецове за 150 лева или дънки или квото и да е било такова скейтърско! Дадох пари за един идеален скейт и ся си карам пък за кецове земи си там някакви каквито и да са просто да ти е удобно с тях ! Като си купиш Adio , Etnies , Vans или някви такива и като се качиш на дъската с тях няма да станеш по добър скейтър !
![]()
направо не мога да повярвам...
лъжеш!!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да уе нали![]()