.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    forrzi
    i kvo? az ot kyde da q zema taq dyska m? nito iam poznati det karat nit ni6to nito iam dostaty4no kinti za sk8 (makar 4e gledah nekvi za po 30lv ma te siurnu sa nekvi bokluci ot karton ) ne sym spynata spox
    В никакъв случай не си взимай от тези по 30 лв ... един малчо ми даде да покарам , направих един флип и машинката се строши..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    hah mi to4no za tva govoreh. pone kato se fa6tam s ne6to da go praa ka4estveno ae 4e ofloodihme temata

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    хахахахахахаха
    някой очаква,че като стъпи на дъската и флипа му е вързан...Кфо имаш предвид под качествено?
    ае не!

както и да е
    ако го искаш толко много ше намериш начин,ше спестяваш за скейт и най-тъпия ти въпрос беше от къде да си го взема?
    ТИ КУХА ЛИ СИ?!
    има супер мноо магазини,от които ти спомена че пазаруваш
    ами поспести малко от марковите кецки,спри се със екстрите и така в някой прекрасен ден ше имаш достатъчно пари за дъска
    недей се оправдава че не познаваш скейтъри?!
    и аз не познавах никого,ама тфа не ми попречи въобще,даже може да се каже ме нахъса още повече
    и ше флууудим темата,все пак за скейт говорим

Guest
    Абе тва да се пребиваш на неква дъска с колелца от 200 лв не го разбирам...
    Ама кой каквото му харесва в крайна сметка...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе тва да се пребиваш на неква дъска с колелца от 200 лв не го разбирам...
    Ама кой каквото му харесва в крайна сметка...
    Такива като тебе са ми много интересни... къде пише , че трябва да се пребиваш? Я ми кажи в кой спорт няма риск да паднеш , да се ожулиш и т.н. Все пак това е за хора със силна воля , не за лигльовци.. като не ти изнася просто не се занимавай! А като не си пробвал не говори !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Все пак това е за хора със силна воля , не за лигльовци..
    Нашите скейтърчета сте направо машини...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    За нашите "скейтърчета" няма да коментирам.. говоря по принцип... въпреки че и между тях има доста добри.

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    За нашите "скейтърчета" няма да коментирам.. говоря по принцип... въпреки че и между тях има доста добри.
    То за всичко трябва воля...

Че измежду българските скейтъри има добри - има. Това не го отричам. Само дето се броят на пръстите на едната ръка.

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Abe seki da si kara za kefa tva e moito mnenie
    a forzzi ti ima6 jelanie taka 4e produljavai

Голям фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Lord Vader
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    абеееееее тука са супер скъпи и елитарни тези дрехи, иначе са си много яки, ама не и при печелбарите от бордшоп и прочие...
    Хах...бе, Бордшопа са толко тъпи, само гледат как да те цакнат...пример един модел DVS в америка лично съм го видял за 49 долара, нормална цена за кецове там...тук същия модел, за 220 кинта...еми не е ли да им е*еш майката...в инсомния та е същото положение, от съботажа бих си взел нещо, в същност от там си взех кецовете...и Радикала(радикал шоп) ето тия два магазина, а и Мохоморката са най-приличните...
    ei pisna mi ot nekviklouni deto ne znaq kvo prikazva seriozno vi kazvam zapo4vam adski mnogo da se iznervqm.kakvo mi govori6 za DVS i posle namesva6 board shop be pi4e.ako ima6e malko zkul glavata 6te6e da znae6 pone koi magazi s koq firma ima dogovor.aman ot puqci deto govorqt na izust.maika vi deeba.i da - znam - piqn sum i kato sum pil pove4o ne e oferta da pi6a vuv foruma.ama kat vidq takiva naizusteni izkazvaniq me zabolqva glavata
    пффф...скрий се...
    само казах, че в Бордшопа е тъпо, не съм казал, че там има DVS и от...казах "ТУК", което ще рече в България...верно си на градус...
    bate ne mi obqsnqvai da se skrivam da ne ti skriq zahapkata,4ekijiq nevrusten

Are lapai...

Are lapai...
    Ако го видиш някъде, ще му го кажеш ли в очите?

Голям фен
    Град
    SF
    аз съм го виждал и определено не бих посмял...
    6e trebe da te 4erpim 4e hodataistva6 pred mladejta

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз съм го виждал и определено не бих посмял...
    да верно, страшничък си е
    алелуя.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    хахахахахахаха
    някой очаква,че като стъпи на дъската и флипа му е вързан...Кфо имаш предвид под качествено?
    ае не!

както и да е
    ако го искаш толко много ше намериш начин,ше спестяваш за скейт и най-тъпия ти въпрос беше от къде да си го взема?
    ТИ КУХА ЛИ СИ?!
    има супер мноо магазини,от които ти спомена че пазаруваш
    ами поспести малко от марковите кецки,спри се със екстрите и така в някой прекрасен ден ше имаш достатъчно пари за дъска
    недей се оправдава че не познаваш скейтъри?!
    и аз не познавах никого,ама тфа не ми попречи въобще,даже може да се каже ме нахъса още повече
    и ше флууудим темата,все пак за скейт говорим
    xaxa abe mai kuhata si ti
    mnoo dobre znam kyde se prodavat sk8ove znam ot kyde da si zema
    kecovete mi ne sa markovi...yyy vs mogat da minat za takiva prosto gi ziam na mnogo malko pari-ot porqdyka na 30lv 6tot kakto kazah ve4e ne moga da daam po 120lv za 4ift
    i s kvi xtri da spra m? izob6to kvo znae6 za mene 4e da mi daa6 akyl s kvo da spra i s kvo ne. kvo razbira6 pod xtri?! i otkyde znae6 4e ne sybiram? prosto na preden plan v momenta sedqt drugi ne6ta za kupuvane taka 4e myl4i malko
    i koi magazini podqvolite sym spomenala 4e pazaruvam O_o pazaruvam ot magazin4etata v kvartala mi mnoo rqdko se vqsvam v nakoi 'gyzarski' magazin po edna ili druga pri4ina i to nai-4esto za da poplakna oko
    ae peace ve4e spiram 4e qko flood stana

^FaiNt^F

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mmm mn si me kefqt skaterskite drehi i kecove.ne se obli4am kato skate.... oba4e nosq kecove 6toty mn si me kefqt
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Guest
    Ами аз об6то взето се нося като тях - не съвсем смъкнат(с некви сме6ни потни4ета и гупави 6апки де),но предпо4итам баика много пове4е.Ина4е и техните трик4ета не са ло6и,когато няма кво да правя ходя отвреме навреме на паметника да ги гледам .

Аз давам пари единственно за скейта си.Без значение колко.Дрехите мисля че не са от значение секи се облича както си иска няя да давам по 100 лева на дънки да падна да ги скъсам и само дето съм си дал парите с който съм можел да си зема някоя нова дъска или ролки

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lqlqblabla
    Аз давам пари единственно за скейта си.Без значение колко.Дрехите мисля че не са от значение секи се облича както си иска няя да давам по 100 лева на дънки да падна да ги скъсам и само дето съм си дал парите с който съм можел да си зема някоя нова дъска или ролки
    гениален си
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Почакай есенните листа...
    Мисля скоро да си купувам скейтборд.
    За дрехите по принцип - харесват ми, но нямам намерение да се обличам така.

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от lqlqblabla
    гениален си
    ем да се пак за да караш скейт ти трябва даска машинки ролки и някой други по малки неща , а не някви кецове за 150 лева или дънки или квото и да е било такова скейтърско! Дадох пари за един идеален скейт и ся си карам пък за кецове земи си там някакви каквито и да са просто да ти е удобно с тях ! Като си купиш Adio , Etnies , Vans или някви такива и като се качиш на дъската с тях няма да станеш по добър скейтър !

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

направо не мога да повярвам...
    лъжеш!!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

да уе нали

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    МнОгУуУуУ мЪъЪъ кЕфкЪъЪъТ кЕцКиТиИиИиИиииИи...

Re: За Скейт модата...

Дам.
    London Tipton

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си