.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Въпрос за пинсетата

Начи.....нямам чак толкова косми просто искам да попитам ако си махна някои по ръцете и по краката с пинсета(щото са малко тази, които искам да махна) след колко време ще пораснат отново,ще се уголемят ли и ще станат ли по-тъмни и високи?

Предварително Ви благодаря и моля ви отговорете възможно най-бързо.Благодаря!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami ako si skube6 vejdite moje6 lesno da razbere6 sled kolko vreme!!! no opredeleno niama da e dylgo i ne si zaslujava tarpenieto da gi maha6 s pinseta,po dobre s epilator!

Guest
    ok i mersi

S pinseta e kofti za6toto ponqkoga se obra6ta kosama( sled kola maska kato mi ostanat tuk tame i az gi maham s pinseta i na pove4eto mesta mi se obra6tat)
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар/широчина/.

Guest
    kosmite 6te ti stanat po debeli po tamni i po grubi a sa6to taka mije i da ti se obarne kosama po dobre gi mahai s epilator otkolkoto s pinseta

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kosmite 6te ti stanat po debeli po tamni i po grubi a sa6to taka mije i da ti se obarne kosama po dobre gi mahai s epilator otkolkoto s pinseta
    Pulni gluposti.Na vejdite kato si gi maha6,kakvo ot 1 stavat 5,ot rusi stavat 4erni po 4 santimetra.Aide molqti se.Ot epilatora su6to se obru6tata,stavat kato pup4ici vutre s kosum4e.Nai-dobre si gi mahai s kola maska,stava nai-burzo,a i e nai-efikasno.

Guest
    Aha.OK.6te probvam i mersi

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ще ти пораснат за толкова време, за колкото е нужно да се образува корен и да започне да расте "на повърхността", разбира се, ако направиш точно процедурата т.е. не откъснеш косъма, а го извадиш в корена! Същото като кола маска и епилатор. Няма да ти се по-дебели, по-тъмни, по....

И не разбрахте ли, че косамът НЕ се обръща - посоката му на растеж е една и съща!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си