.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Червените точици след кола маска:(

След като си направя кола маска и първоначално си ги има(което е напълно нормално)обаче дори след 1-2 та дори и повече дни те все още си седят.Как да ги махна,защото е ужасно?

Да,ужасно е и аз бих искала да знам как могат да изчезнат

Фен
    Град
    Sliven
    на мен самички ми се махат след няколко дни мажа си краката на ден по няколко пъти с лосиончета и се махат...ползвам на Avon Hair minimaising/така май се пише /

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    Sled kolata gi namaji sus spirt ili s pudra ili talk za tqlo. \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    A kakъв спирт?Салицилов ли или ... ?
    И кakво е това talk за тяло?
    A и след като кожата ми е раздразнена от колата,спирта няма ли да и повлияе зле ... или няма да има проблем ?
    Съжалявам,обаче наистина искам да ги махна,а ме е страх да не стане по-зле и затова питам толкова много ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    на мен самички ми се махат след няколко дни мажа си краката на ден по няколко пъти с лосиончета и се махат...ползвам на Avon Hair minimaising/така май се пише /
    А има ли го в новия каталог,защото аз като го разглеждах май не го видях?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    A kakъв спирт?Салицилов ли или ... ?
    И кakво е това talk за тяло?
    A и след като кожата ми е раздразнена от колата,спирта няма ли да и повлияе зле ... или няма да има проблем ?
    Съжалявам,обаче наистина искам да ги махна,а ме е страх да не стане по-зле и затова питам толкова много ...
    Ami obiknoven spirt neznam kakuv se vodi.To ti zatvarq porite i dezinfekcira.Az po rucete kato gi maham s epilatora i sled tova gi maja sus spirt,a ako iska6 moje i s nqkakuv star dezedorant koito primerno ne izpolzva6 ve4e su6to stava da gi napruska6.Talk za tqlo e pudra,moq primerno e s blestq6ti 4astici i mn gotino miri6e,ot oriflame si go bqh vzela.Ako iska6 probvai po dobre s talka ili pudra za tqlo,ako te e strah sus spirta.neznam macka na men mi pomaga preceni ti.

Na men sa mi kazvali che bebeshkata pudra pomaga mnogo,a syshto taka i oblivaneto sys studena voda.

Guest
    Ей хора много мерси за съветите,но ако може да ми отговорите на още един и май последен въпрос... Това,което казвате,се прави веднага след колата маска или след около 1-2 часа?

Nqma znachenie spored men!!!

Когато си искаш

Град
    Ghetto Gospel
    ami sled tova se namazvash s spirt i nqkakav krem i do nqkolko 4asa shte ti iz4eznat.
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Нормално е, при чувствителна кожа се появяват и бебешката пудра лично при мен помага мн!!!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Нормално е, при чувствителна кожа се появяват и бебешката пудра лично при мен помага мн!!!
    И при мен е така
    I was lost and I'm still lost...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си