- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червените точици след кола маска:(
След като си направя кола маска и първоначално си ги има(което е напълно нормално)обаче дори след 1-2 та дори и повече дни те все още си седят.Как да ги махна,защото е ужасно?![]()
Да,ужасно еи аз бих искала да знам как могат да изчезнат
![]()
на мен самички ми се махат след няколко дни мажа си краката на ден по няколко пъти с лосиончета и се махат...ползвам на Avon Hair minimaising/така май се пише/
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
A kakъв спирт?Салицилов ли или ... ?Първоначално написано от Glezlata
И кakво е това talk за тяло?![]()
A и след като кожата ми е раздразнена от колата,спирта няма ли да и повлияе зле ... или няма да има проблем ?
Съжалявам,обаче наистина искам да ги махна,а ме е страх да не стане по-зле и затова питам толкова много ...![]()
А има ли го в новия каталог,защото аз като го разглеждах май не го видях?Първоначално написано от krisi_sl
Ami obiknoven spirt neznam kakuv se vodi.To ti zatvarq porite i dezinfekcira.Az po rucete kato gi maham s epilatora i sled tova gi maja sus spirt,a ako iska6 moje i s nqkakuv star dezedorant koito primerno ne izpolzva6 ve4e su6to stava da gi napruska6.Talk za tqlo e pudra,moq primerno e s blestq6ti 4astici i mn gotino miri6e,ot oriflame si go bqh vzela.Ako iska6 probvai po dobre s talka ili pudra za tqlo,ako te e strah sus spirta.neznam macka na men mi pomaga preceni ti.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Na men sa mi kazvali che bebeshkata pudra pomaga mnogo,a syshto taka i oblivaneto sys studena voda.![]()
Ей хора много мерси за съветите,но ако може да ми отговорите на още един и май последен въпрос...Това,което казвате,се прави веднага след колата маска или след около 1-2 часа?
Nqma znachenie spored men!!!
Когато си искаш
ami sled tova se namazvash s spirt i nqkakav krem i do nqkolko 4asa shte ti iz4eznat.
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
Нормално е, при чувствителна кожа се появяват и бебешката пудра лично при мен помага мн!!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
И при мен е такаПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
I was lost and I'm still lost...