като ходя по малка нужда страшно много ми пари и ме боли едвам ходя до тоалетна . Отидох на лекар и той ми предписа някфи хапчета и вагинален крем . то нали урината излиза от друг канал кфо общо има тфа с вагината . А и вече втори ден се мажа и ги пия и не усещам подобрение . незнам кфо ми е и ме е страх![]()
Да беше казала какво ти предписаха, къде си ходила преди да почне да ти пари и колко време преди това, какви изследвания ти правиха? Това, че урината изиза от друг канал не означава, че не те боли както уретрата, така и вагинта. Венерическите болести не са нещо, което минава за 2 дни. Те се лекуват упорито и продължително, иначе има реална опасност да хронифицират и в някой случаи при неправилно лечение да доведе до стерилитет!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Първоначално написано от Dr. Smurph
predpisaha mi Gyno-Pervaryl - vaginalen krem i funolgon . funolgona mi kaza da go piq 1 sedmica po 1 na den i kato mine taq sedmica sledvashtata da izpiq samo edno . seks s prezervativi samo osven 1 pyt koito beshe predi okolo mesec ( s postoqnen partnior da otochnq ne s nqkoia ednomesechka ) . ne sa mi pravili isledvanq![]()
оо и аз така.. заболя ме изведнаж и чак се разплаках беше нечовешко..в даскало бях зех си багажа и чаках майка на поликлиниката .. зеха ми кръв и урина и гепи тоя цистит.. с тея антибиотици от едно се излекуваш друго хванеш![]()
Ами май и нейното е цистит.Получава се от настиване на бъбреците и краката,както и от полов контакт.Супер упорито заболяване.Аз не можех да се излекувам с години.Бях на около 10 годинки когато се почна всичко.И до скоро дори само като ме духне по-студен ветрец и веднага почваше да ме боли.Нещо отвратително еПо едно време спря да ме боли..не бях толкова чувствителна.Болеше ме само при полов контакт.А приятеля ми имаше доста големичък полов член
и е притискал пикочните ми канали или нещо такова по научно му казано
Но откакто се отървах от бившия-май се отървах и от болесттаДа не казвам голяма дума,ама вече не ме боли от няколко месеца нямам проблеми.
П.С. Цистита може да се получи дори от къпане в морето!!!!
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Абсолютно!Не напразно "Не Ходете С Голи Кръстове..."(ся е лято де)
Цистит,Бъбреци,Яйчници... родителите и баби там... даскалки не говорят на вятара , ама както и да е..Дано не ви се случи.![]()
godiniiiiiiiiiii?
ми юркайте се с голи пъпове&кръстове - и после ревете, че става така. що не разберете , че момчетата ги вълнува не пъпа ви, а това дето е под или над него![]()