.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

ЧЕСТИТО НЕ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ

ЦСКА паднаха от Родопа с 0:1, а ЛЕВСКИ победи Ботев Пловдив с 2:1.

ЛЕВСКИ Е ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ!!! \/

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ!

\/

П.П. Някой беше ли на мача на Левски?

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    mffff mrazq uefski

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
    mffff mrazq uefski
    Не че искам да се заяждам, но вие паднахте с 0:1 от отбор, който ние бихме с 6:1. Вярно, че вие паднахте като гости, а ние ги бихме като домакини, но все пак...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    SAMO LEVSKIII!!!!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    днеска щеха да ми ебат меча, че съм карал крадена кола ти с некъф футбол ме занимаваш...
    Да си мислил...

wiiiiiii
    Guest

LEVSKIII!!

Samo levski hora!az razbrah ot Dj stan4o za tfa (bqh v double vision i kat kazaha.sledovatelno si4ki mn se izkefiha...pysnaha himna na levski kakto i nz kak se kazva pesni4kata "we are the champion...!!"i mn be6e qko !)
    P.S. Az ne predpo4itam levski ili CSKA,ili lykoil i taka natatuk - prosto se radvam kato nqkoi spe4eli !!! taka 4e LEVSKI! \/

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    е излязох рано и ми се спеше... откъде да знам, че ми трябват и документи и че шибаното дистанционно за алармата не бачка като хората...
    и трябваше на майната си в другия край на София да ръчкам жиците по таблото на колата за да я спра да не пищи и некфи тъпи куки да ме видят...

ПС. Колата е на баща ми... той взе моята
    Кофти работа, но на всеки се случват преебавки.

CSKA \/ \/ \/ \/

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нормално най-добрия отбор в България да е първи.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    mffff mrazq uefski
    Не че искам да се заяждам, но вие паднахте с 0:1 от отбор, който ние бихме с 6:1. Вярно, че вие паднахте като гости, а ние ги бихме като домакини, но все пак...
    ми ти ако не знаеш левски как стана шампион тая година, жалко за теб... само ще ти кажа че божков взе доста пари...
    а иначе - САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    SAMO LEVSKIII!!!!
    ПОдкрапям priti с две ръце и няколко вдигнати крака!
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от snooppy_f
    SAMO LEVSKIII!!!!
    ПОдкрапям priti с две ръце и няколко вдигнати крака!
    и аз прибавям това-онова вдигнато от мен

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    mffff mrazq uefski
    ми ти ако не знаеш левски как стана шампион тая година, жалко за теб... само ще ти кажа че божков взе доста пари...
    а иначе - САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!
    Абе като почнете всички с уредени мачове и т.н. ме дразните вече. Да има ги и те са част от футбола, за огромно съжаление на много хора.
    Сега да почнем всяка една титла и купа да я разглеждаме по този начин, а?

Голям фен
    Град
    Пловдив
    В България няма футбол...и няма да има скоро
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Тва беше уреден мач, спор няма. Рожков просто ако може да сложи 50-100000 още у джеба ще го направи.
    Само не разбирам как можете да давате пари да гледате неква пародия на футбол. Как можете да харесвате отбор, който напоследък се продава във всеки мач и праи смешни загуби от изпадащи отбори. Аз ако бех цскар повече немаше да стъпя на мач на ЦСКА, защо ми е да гледам продаден мач, смех и резил. И пари да ми даваха немаше да отида да го гледам.

Голям фен
    Град
    София
    Въпреки че станаха шампиони , този сезон в първенството въобще не беше силен...
    За мен най-добре представилия се отбор този сезон без съвнение беше Локомотив София
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

това, че втория може да падне от застрашен отбор говори за истинско първенство... в повечето случаи. този май не е от тях. не знам дали мача е бил уреден, не знам дали Левски купи титлата или Орманджиев им я подари за да изгони Йешич, но така или иначе РЕЗИЛтатът е налице. поне в ШЛ отива Левски - така е по-добре. просто Орманджиев руши ЦСКА твърде бързо. те нищо не могат да направят там. Левски поне имат шанс, тъй като там се работи. не казвам, че не купуват мачове, но там поне Мъри и футболистите се мъчат да рабоят.

айде стига, че се увлякох. нищо няма да стане колкото и да говорим. затова ще кажа просто ЧЕСИТА ТИТЛА на отбора, на който съм фен. успех в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Въпреки че станаха шампиони , този сезон в първенството въобще не беше силен...
    За мен най-добре представилия се отбор този сезон без съвнение беше Локомотив София
    не съм съгласен. сезонът за Левски беше невероятен - 12 мача в Европа, 7 от тях - победни. да не говорим за мачовете в първенството - 2 пъти четворка на Локо Пловдив, поредица силни мачове... не че софийското Локо не бележи възход. просто каквото и да е първенството Левски заслужи тилата си. дори само за да има български тим шанс за ШЛ. това е най-силния отборв момента и тоя е с титла. при всички уговорки за първенството това не може да се отрече.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Със закъснение, ето "малко" снимки от мача:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...&AlbumId=52718

\/ .

ujasno e v nai-dobriq otbor na balgariq da ima tolkova predateli...SAMO CSKAAAAA \/ \/ \/ \/ Istinskite fenove sa fenove i v trudnite momenti na otbora si!!!!
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

честито на всички ЛЕВСКАРИ и да пожелаем на отбора успехи за натък все да ни радва!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    SAMO LEVSKIII!!!!
    Олеееееее!

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    dam mersi i az predpo4itam levski pred cska
    ..impossible...
    ...is nothing...

Голям фен
    Град
    SF
    Lokomotiv Kaspichan Forever In Our Hearts Ultras Mega Evil Muhtafuckin Hooligans Army

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от zaharcheto_f
    SAMO CSKAAAAA \/ \/ \/ \/ Istinskite fenove sa fenove i v trudnite momenti na otbora si!!!!
    така си е!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си