- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svirkite dokazvat li lubovta ti kum 4ovek?
oralnata lubov ne dokazva lubovta kum 4oveka.A za tova dali da go napravi6-ti si re6ava6-ako ne sika6 ne go pravi,nali znae6-nasila hubost ne stava
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
маи маи приятеля ти само иска ти напълни дупето с любов![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
АРЕ ПЪК ВИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! кво се правите на мотики.... ходят отдавна а вие давате съвети да не му правела!! Е кво не е ли заслужил още повече че не виждам причина...Ако беше тука някой 13г. келеш да се хвали че прави нон стоп свирчоци на гаджето си щяхте да отговаряте (" миииииии щом ти харесва прави муууу" ) а сега викате да не прай момичетоо...айдеее моля, човека просто си е поискал свирка КОЕ МУ Е ЛОШОТОО.....ПО НОРМАЛНО ОТ ТОВА НЯМА.... кво се правите... а ако беше пусната тема на колко годините правите свирки 80% щяха да почнат да квакат 12-14години налииииии?!?!? а сега се рпавите тука...
МОМИЧЕ ВЗЕМИ ПРОБВАЙ и достави удоволствие на пича си щом той се отнася толкова време добре с теб НЕ ВИЖДАМ ПРОБЛЕМ И НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ УПРЕКНЕ или да ти каже нещо...ИЗЖИВЕЙ това и нищо чудно да ти харесва...много момичета обичат
=D>Първоначално написано от Анонимко
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Свирките доказват единствено непритеснителността на момичето. Ти изобщо водиш ли полов живот? Ако да, значи не се чувстваш достатъчно добре с него или страдаш от задръжки и закостенял морал.
Аааами,глупости,4овека иска да му духа6 и тва е!Ни6то пове4е.Оба4е(не 4е се опитвам да се заяда)вси4ки моми4ета прекалено много се пла6ат от тия не6та - духа6 и тва е,няма да умре6 нито пък тои 6е те зареже по тоя слу4аи...Като 4ета некви теми(ооо,ми изгубила си детството си ,са си за ада)и ми се ревесамо ви пла6ат - за тва и има толкова тапи теми по тоя въпрос
![]()
Първоначално написано от fasta4eto
=D> =D> =D>
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Kategori4no ne![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
BOJE! Ei tfa e vyrha.. Ako nqkoi mi kaje "Napravi mi svirka" ne samo che nqma da mu napravq no i shte me qdosa zdravo... Izvinqvai no dori da e s men ot 5 godini..Ako az ne iskam ne sam dlajna da mu pravq svirka... Ako az go pojelaq DOBRE.. No ne i toi da kara edva li ne...
че защо не? Тои човека си пита, пък ти ако искаш правиш!Първоначално написано от Nadelina
Свирките показват, че жените са курви!![]()
napravi mu no ne za6toto toi te kara,a za6toto ti go iska6.Tova 6te e sledva6tata stapka vav va6ata vraska.Probvai pak kakvoto stane ne e stra6no pak moje i da ti xaresa.
=D> =D> =D>Първоначално написано от NeSTa_86
we sviri na kavala puk kfo ti dreme
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
v nikakuv slu4ai ne dokazva lubovta!!! kvi sa teq gluposti?! prosto pogovori s nego i mu obqsni 4e ne ti e osobeno priqtno da go pravi6 a ako ne te razbere i te pomoli da pravi6 ne6to koeto ne ti e priqtno spored men e s teb zaradi sexa?! zamislqla li si se?
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
oleee
ama razbira se 4e dokazva kolko e silna lubovta ti k1n nego AKO GO OBI4A6 6TE GO NAPRAVI6 AKO NE NIAMA!!! tfa seki go znae!!!!! v sexa i lubovta niama gnusno ili nepriatno si4ko e iakoo i ako obi4a6 istinski 4oveka 6te pravi6 vsi4ko v1zmojno(kakto i toi) za da mu dostavi6 udovolstvie!!!!!! ZAPOMNETE GO!!
ако те обича и без свирка ще издържи![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Свирката не доказва чувствата.Доказателствата на чувствата изобщо не бива да се смесват със сексът,защотот що народ прави секс без чувства.Ако не искаш-не му правиш.Ако те обича ще те разбере,ако ли не да си духа сам!
Правилно!Първоначално написано от krem4et0
![]()
bhaxhxa --> typa siПървоначално написано от bimbo
![]()
ko ne ma...da ta imam v monahinqtaПървоначално написано от honey91
![]()
mdam...ostsega natatyk mom4etata s momi4etata samo 6te se "obi4ame" i nqma da pravim sexПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
I ti si zle be...? Biva li takiva izkazvaniq ?!?![]()
Svirkata DOKAZVA 4uvstva, se pak nali ako go obi4a6 i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie i bla bla, znaete gi tez banalnosti
I to4no 4uvstvata TRQBVA da se SMESVAT sys SEX-a , 6oto to iny4e ko stava...q se zamislete predi da pi6ete, mnouu smqh ma udrq tuka, v toq forum kato vi 4eta glupostite..
momi4e, nqma da umre6 ako mu pravi6 svirki, daje naprotiv, moje da ti haresa...pyk i v ada nema da hoi6, ako mu go blizva6 ot vreme na vreme, nqa sa 6a6ka6, are davai smelo![]()