- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Svirkite dokazvat li lubovta ti kum 4ovek?
"izvinena" siПървоначално написано от Nadelina
![]()
Ah o6te malko ako mom4eto ti poiska svirka, 6i mu otkysne6 salama za ediniq vypros..da ta imam v devstvenata kravi4ka![]()
stiga ma,6i doide edin qk batko nqkoi slyn4ev den s oblaci,i s hubava kola,6te poiska da mu napravi6, i hi4 nqma da sa zamisli6, samo i samo da go vpe4atli6..eiii taka 6te pylni6 buzkite![]()
Pomni mi dumite![]()
dam..pyk ti kato se pere6 bez spirane sys sveki vtori, ama NE im pravi6 svirki, NE si ku*va naliПървоначално написано от Анонимко
\
/
![]()
![]()
...leleiiiii...Boje opazi!
az pa 6ti kaja edno otkritie..neiniq priqtel si e syvsem nared i sys dvete glavi4kiПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Toi ako ne be6e nqma6e da iska svirki,koi normalen ne go kefqt...to nqma takis![]()
mdam...godina i polovina e s teb SAMO zaradi SEX-a..Първоначално написано от cvetiiii
puuuuu ne sprqhte da pi6ete gluposti oba4e...vie ste sa ulqli v taq tema!
Ти му направи свирка, но в замяна му поискай той да ти направи шпакла...така е най-честно![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
mmm tc , ne nqmaПървоначално написано от N.C.L
![]()
xexexexe priznavam taПървоначално написано от kristini4ka
![]()
mdam...ostsega natatyk mom4etata s momi4etata samo 6te se "obi4ame" i nqma da pravim sex![]()
![]()
![]()
I ti si zle be...? Biva li takiva izkazvaniq ?!?![]()
Svirkata DOKAZVA 4uvstva, se pak nali ako go obi4a6 i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie i bla bla, znaete gi tez banalnosti
I to4no 4uvstvata TRQBVA da se SMESVAT sys SEX-a , 6oto to iny4e ko stava...q se zamislete predi da pi6ete, mnouu smqh ma udrq tuka, v toq forum kato vi 4eta glupostite..
[/quote]
Ти си зле,а не аз.Правенето на секс не доказва,че обичаш даден човек.Аз мога да спя с тебе даже само ако ме кефиш,не е задължително да те обичам.Чувствата не се показват само в леглото.Да естествено ако обичаш партньора ще си по-освободен и ще искаш да му доставиш удоволствие,но това не е задължително.Има двойки,които не правят секс,но това не значи,че не се обичат,а имат други причини.А и докато правиш секс с някой и той ти каже обичам те-не му вярвай-обича това,което му правиш!
Съгласна съм с това. Защо оралната любов да не показва чувствата на един човек? Ако никой не го кара да го прави насила, а сам е решил, това не значи, че примерно момичето е к**ва... Защо всички трябва да са к**ви?!! Нима не можеш да покажеш привързаността си към някого по този начин?! Любовта, както всяко друго чувство може да се покаже по различни начини. А за момчето не мога да кажа много, защото все пак не са ми известни подробностите...Kogato neshtata se pravqt s jelanie , togava te sa istinski...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
V nikakav slu4ai svirkata ne dokazva lubov.Toi prosto te manipulira po tozi na4in,za da polu4i svirka.
Дечица сладки. Май не разбирате за какво става въпрос. Свирката не доказва чувства, защото е глупаво да я правиш само за да му е приятно на другия. Свирката трябва да достави удоволствие и на двамата, дори за единия да е възбуждащо само пъшкането на другия. Ако наистина момичето е много гнусливо и не му харесва да го лапа, не обича, така ли?
Spored men svirkata ne dokazva liubovta.Az primerno mn obichah moq priqtel,no chak na 4-iq mesec mu napravih svirka i tova v nikakav sluchai ne oznachava,che ne sam go obichala i za tova ne sam mu napravila prez tezi 4 meseca,prosto ne se chuvstvah gotova,to trqbva da si ti doide ot vatre,a ne da te karat.Toi me e lizal prez cqloto tova vreme i nito edin pat ne si napravi ustata da mi namekva neshto ot sorta:ako me obichash mi napravi ili nqma li da mi varnesh jesta i vsqkakvi takiva neshta
SVIRKITE NE DOKAZVAT NI6TO KATO NE ISKA6 NEDEI AKO MISLI6 4E TAKA SHTETE OBI4A POVE4E
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Мисля, че и сама можеш да си направиш извод... Приятелят ти просто търси причина да те накара да му духашСвирките не са доказателство за любов, но са удоволствие, от което не бива да се лишава човек
![]()
обичам дениту ми{}