- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 40% не познават рисковете от интернет запознанства
Рискове има големи от запознанствата през интернет. Но определено бяха по-голям процент преди години, когато не беше толкова разпространен. Сега всяко лапе има пряк достъп до PC и чати в 100 места.
Един път играя Counter - Strike в Матрицата и някъФ ме псува като каруцарИН. Ама вика.. 'аз ше те намеря, ше ти счупя кофата, ше ходиш куц до края на дните си'.. викам си, тоя е ебаси битката.. и по едно време вика - аз разбрах на кое PC си и идвам.. и след 2 мин ми цъфти някъф петокласник и ми гледа в монитора![]()
Умрях си от смях.. викам му 'ти ли биткаджията бе, мушморок' .. он ме изгледа с тия ми ти изкъклени очички през 18 диоптъра и се пръждоса..
![]()
Имам едно приятелче, което всеки ден се среща с различни момичета от мрежата и то от IRC канали катo #sofia.. дори не е от форуми.. a/s/l .. pic ... не знам си кво и всеки ден с различна - а е много готин и точен човек и някоя може само да спечели ако бъде с него - и последните му 2-3 приятелки са от нета..
Но пък познавам и едно момиче, което сгафи с един възрастен боклук от нета, като се запозна с него.. 'ма това е дълга тема, сега се чуди как да го разкара, ама проблема при нея е от друго естество.. както и да е.. с тези примери целя да покажа, че и двата момента ги има - така че внимавайте!![]()
Запознавал съм се.
Няма нищо страшно.![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
Стига да не те фанат у некое храстче!![]()
Иначе и съм се запознавала, но само 1-2 пъти най много...![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ми аз съм се запознавала с доста хора от форума главно,точно по този начин..
иначе мирката я ползвах доста рядко но ся напоследък почнах да влизам.. но не в чатове като АБВто щот много съм си патила от тях.. секви ги има!
Срещата винаги трябва да е на място, където няма храсти, дръвчета и всякакви такива!Първоначално написано от snooppy_f
![]()
ta nqkoi da iska da me skiva x)
heh taka e ama kak ina4e da si 4atish s horiza ot drugata strana na zemqta(:
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
По принцип (поне според мен де), по голямата част от срещите (в софия) се правят по НДК-то, а там е цялото обрасло...има достатъчно терен...![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Ami to verno 4e moje da te lajat,vse pak tva e internet... to az predi se kefeh kat se zapoznavah s novi hora ama ve4e mi pisna i samo s FR 4atq a v mIRC postoqnno mi se vklu4vat-moga li na si4ko jivo da otgovarqm?! a kolkoto do sre6ti.. ami hodila sym i ne sa me lagali ama e mn kofti ako se razo4arova6 ot 4oveka.zatova vse pak razgovorite na jvi os novi hora sa za predpo4itane.
Вътре, в самото НДК, незнам да има храсти?!?Първоначално написано от snooppy_f
![]()
![]()
![]()
shtom se pritesnqvash se digizirai kato takovaПървоначално написано от p4elata_brumze
Ем хуу...аз с много хора съм се запозлан след чат. И мисля че сред тях имам доста приятели на които мога да разчитам и които са ми са се доказали.
Жалко е но е реалност