- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит празник - 24 Май
Честито на всички форумци по случай 24 Май - Ден на българската писменост и култура. Да продължава делото на Св. Св. Кирил и Методий. Да живее кирилицата и българския език - най-мелодичния славянски език.
Поздрави. =D> =D> =D>\
/
:P
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!![]()
ще се напъна поне днес да пиша на кирица-мерси.честит и на вас!!!!![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Честит празник!
Бъдете горди, обичайте и пазете българския език и култура![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Честит празник на всички българи.
4естит празник ... живи и здравии нека живее славянската писменост на светите братя Кирил и Методий !
Честит празник и от мен![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
честит празник на всички!
"Целувка за лека нощ"
4estito![]()
Ами.. двамата братя ще живеят вечно, това е важно да се отбележи. Хвала.
Честит празник!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Честит празник
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Айде и от мене....Честито На Всички...![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Българите сме наречени от Константин Кирил Философ "славяне", което означава народ на словото. Той създава азбуката за Моравския народ, но всъшност в нея има букви, които не съответстват на моравския език. Всъшност, азбуката бива създадена за българския народ, благодарение на молбата на Борис Първи. Странното е че българите получават писмеността си, след покръстването си. Неслучайно евангелието от Йоана започва с думите "В началото беше Словото, и Словото беше у Бога, и Бог беше Словото". Така, във втория завет, се изразява най-важното - Словото. Така, българската земя, като Земята на Словото, се превръща несъзнателно като Свещенната Земя, както в Стария завет такава е Авраам.
До създаването на азбуката, българите са пишели с гръцки и римски букви. И наистина - гръцката писменост е много по-стара от българската, но защо почти нито един грък незнае кой е създал азбуката му, а всички славяни знаят кой е създал тяхната - Светите братя Кирил и Методи.
Покланям се пред паметта на създателите на азбуката - Кирил и Методи!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Честит празник на всички![]()
Празникът не е само български. По-правилно щеше да бъде, ако беше казала "честито на всички славяни"Първоначално написано от priti_kiti
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Мерси бре 4овеко!И аз по слу4ай 24-ти по4вам на кирилица,но о6те ми е малко трудно,6тото фонети4ната е мн по-разли4на,а на бг пи6а бавно.Марзи ме да си поправям гре6ките![]()
Честит празник!
П.П. Макар че вече мога да кажа, че мразя всеки един празник....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
И защо мразиш всеки празник вече?!Първоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
mersi
4esito i ot men![]()
..impossible...
...is nothing...
HA 4ESTITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Mira bien, todo va mal y todo est
Аре да ви е честито.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Въпреки различията ни с exploitedteen се съгласявам с него.Първоначално написано от exploitedteen
Как не ви беше срам!![]()
![]()
Тва ли е вече модерно при метълите - да мразят празницитеПървоначално написано от Циндил-Пиндил
Аз пък си бях останала с впечатлението че най-долемият празник за тях е рождения им ден, защото са се роили, а това означава че ще умрат
Някъф метъл ми го обясняваше наскоро
Не си в крак с модата
![]()
Erin Everly