- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- той е завършва, а аз съм в лоши отношения с него
Ами на мен проблема ми е следния. Имах един приятел, просто приятел, на който споделях всичко. Запознахме се в началото на годината и от тогава сме неразделни. Много ми беше скъп като човек, въпреки че мисля, че той има чувства към мен...за което се чувствам още по-виновна.
Всичко вървеше добре..докато един ден той не запозна да ме обижда и да ми казва, че съм нищо и че имам още много хляб да ям в точи живот. А той е на 18..аз съм на 17. Преживяла съм много неща, и той ги знае..но някак изведнъж отношението му към мен се промени тотално. След пореден такъв супер неприятен разговор, аз му се обидих окончателно и му казах, че никакво внимание няма да му обръщам докато не се промени и не се осъзнае малко какво говори и какъв смисълът на всичко това. Той нищо не каза...
От тогава аз даже не го поглеждам, а той учеше в моето училище...но чувствам, че каквото и да прави, с когото и да е той все гледа към мен с един тъжен поглед и знам, че се разкайва..но нищо повече не прави.
Омръзна ми само да правя компромиси...да се правя, че нищо не е станало. А на него все едно не му пука...
След днешния бал...той заминава за Боровец...от там за морето с класа си..а от там...септември месец за Мадрид. Там ще учи. И повече сигурно няма да го видя, ако продължава всичко това. Но искам той да се усети какво прави и какво ми причинява...затова не пердприемам първата крачка... Днес ще ги изпращаме..
Какво да правя??? Да отида ли и да му пожелая хубав живот и окончателно "Сбогом", да си стоя безчувствена и непукистка, или да му се извиня, че съм го оставила така...
Незнам..просто ми е трудно. Боли ме, че се отнасяше така с мен. И с последната троха достойнство...какво да направя?? как да я използвам..
Позната история...случи ми се абсолютно същото...
Ами аз на изпращането отидох, подарих му една роза много красива. Казах му, че ми е скъп и никога няма да го забравя и го прегърнах и целунах и така...В смисъл бяхме страхотни приятели, но не мисля, че има за какво да му се извинявам...Просто живота ни събра и раздели.
Бих те посъветвала да му се извиниш, да поговориш с него и да му пожелаеш лек живот...Иначе може би цял живот ще съжаляваш, че си оставила недоизречени неща между вас.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Я вдигни високо глава![]()
При мен се случи нещо подобно,но момчето не е последна година.Просто позната история,само дето ми се извиниха
Ам...аз мисля,че НЯМА ЗА КАКВО ДА МУ СЕ ИЗВИНЯВАШ точно ти.Той е този който те е отблъснал,той трябва да ти се извини.Според мен просто не е искал да сте приятели вече,щом като до сега не е направил нищо-един поглед,сама разбираш не е решение(какъвто и да е той тъжен,весел и т.н.)
А на теб нищо не ти пречи да отидеш,да му стиснеш ръка и да му пожелаеш късмет,успех и всичко най-хубаво.
Това е...
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Ами ако и той така се чуди дали да ти се извини или не..може би никой няма да се реши..докато после и двамата не съжалявате!Какво от това,всеки прави грешки..най-добре отиди при него и му пожелай всичко най-хубаво,защото после доста време няма да се виждате.Но ако не го направиш,ще съжаляваш може бии..ще си кажеш"На каква се правих,та успях да позволя така да замине без една думичка поне-Умната!"