- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигарени неволи...
Я кажете вие сега тука всичко.Как са ва фащали и ей такива други.Мен засега,СЛАВА БОГУ,майка ми не ма е усещала(А може и да ма е усетила майка,нз,не ми казва).Ама аз ше ви разкажа една френдка на сестра ми кво ми разправа.
Значи кат била на 13-14 и нали си пуши в кенефа и изведнъж баща и и чука на вратата и вика
И оная насирация и фърля фаса в кошчето с лайняните хартии и баща и влиза и тва кат пламналооо........си бу ибалу мамата вика.Пък друг път вика че си стояла в детската и нали си пушела,ама било вечер,нали,техните си били легнали и някъде към 12 - 1 и влиза баща и в детската и тя слага няква такава цигарата под юргана и после глей ква дупка останала,тва запушило и напраооо...ма не помна кво ми каза - били ли са я,нз.И на другия ден,обаче майка и викалаАре излизай ма!И тая почва няква такава и нещо са издънила и майка и викала че няма да пуши,щот не мое да пуши и после обаче тая напрайла някой друг крУг и майка и са възхитила и и давала да пафка...аааа...аре ся казвайте вий някви таквиз неволи...разкази,или нз.Аре давай са да та вида,дали моеш да пушиш!
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!