Я кажете вие сега тука всичко.Как са ва фащали и ей такива други.Мен засега,СЛАВА БОГУ,майка ми не ма е усещала(А може и да ма е усетила майка,нз,не ми казва).Ама аз ше ви разкажа една френдка на сестра ми кво ми разправа.
Значи кат била на 13-14 и нали си пуши в кенефа и изведнъж баща и и чука на вратата и вика
Аре излизай ма!
И оная насирация и фърля фаса в кошчето с лайняните хартии и баща и влиза и тва кат пламналооо........си бу ибалу мамата вика.Пък друг път вика че си стояла в детската и нали си пушела,ама било вечер,нали,техните си били легнали и някъде към 12 - 1 и влиза баща и в детската и тя слага няква такава цигарата под юргана и после глей ква дупка останала,тва запушило и напраооо...ма не помна кво ми каза - били ли са я,нз.И на другия ден,обаче майка и викала
Аре давай са да та вида,дали моеш да пушиш!
И тая почва няква такава и нещо са издънила и майка и викала че няма да пуши,щот не мое да пуши и после обаче тая напрайла някой друг крУг и майка и са възхитила и и давала да пафка...аааа...аре ся казвайте вий някви таквиз неволи...разкази,или нз.