- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ето ви малко инфо за целувката
таикато прочетох толкова мн теми за целувката реших да пусна една тема за да отговоря на многоброините ви въпроси:
Ако разгърнем речника на думата "целувка", най-вероятно ще видим обяснение от рода на "начин да покажем обич и внимание чрез допиране на устни". Както по-късно ще разберем, целувката е първия физически израз на сериозно привличане между партньорите. Двама души могат да се държат за ръце, да се гледат влюбено в очите, но ако те не се целунат, тяхната връзка е обречена.Нежният допир на усните е най-голямата магия на света. Тя е свързана с първите трепети на Вашето сърце. Никога никой няма да ви научи как да го правите. То ще дойде отвътре, от дълбочината на вашата душа.Някои определят целувката като най-евтиния наркотик на света. Лекарите сексолози имат също своето обяснение. Според тях целуването стимулира хормоните бетаендорфини, които отстраняват стреса, болките и се грижат за доброто ни настроение. Пълното отдаване при целуването стимулира имунната система, отразява се благоприятно на кожата на лицето. Обилното отделяне на слюнка при този процес понижава киселинното съдържание в устната кухина и води до намаляване на риска от кариес. И още нещо: една целувка е равна на изгарянето на 10-12 калории. Но целувката също отстранява умората, особено ако дълго стоите пред компютъра.
Увереността с която целувате, ще ви направи много по-привлекателни за Вашия партньор. Е, пожелавам ви късмет.
abe ot kade gi vzima6 tiq raboti???
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
tva si e savsem taka.nikoi nemoje da ti kaje6 kak da napravi6 celuvkata priqtna.spored men kolkoto po-4akana e tq tolkova po hubava e posle
па от мене че нема нет.Първоначално написано от barbito
Е хе има да се учитеПървоначално написано от iskamTe_vednaga
![]()
![]()
xexe ...bravo na teb dano ve4e nikoi ne puska takiva tupi temi BRAVO :![]()
Ми аз веднъж написах ж гугъл "целувка"и то ми намери някои от тия неща.Първоначално написано от barbito
![]()
зарибено![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ако сануваш:
* Целувка ако дадеш на сън, значи ще си заловиш нов любовник, ако си женен – ще измениш на жена си.
* Целувка ако получиш от някого на сън, значи ще се помириш с неприятеля си или с любовника си.
* Целувка на любовницата си или на жена си ако даваш на сън, значи ще се скараш с тях.
* Целувка на хубаво момиче ако даваш или получаваш на сън, значи те чака истинска радост.
аз съм на твоето мнениеПървоначално написано от otchaqnata
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ee bravo nai nakraq nqkoi zapalni praznotite.sega vsi4ki koito nqmat opit moje da pro4etat i da se nau4at \/ =D> =D> =D> =D> nqma ve4e da si blaskat glavite i da pitat KAK?
![]()
![]()