.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ето ви малко инфо за целувката

таикато прочетох толкова мн теми за целувката реших да пусна една тема за да отговоря на многоброините ви въпроси:

Ако разгърнем речника на думата "целувка", най-вероятно ще видим обяснение от рода на "начин да покажем обич и внимание чрез допиране на устни". Както по-късно ще разберем, целувката е първия физически израз на сериозно привличане между партньорите. Двама души могат да се държат за ръце, да се гледат влюбено в очите, но ако те не се целунат, тяхната връзка е обречена.Нежният допир на усните е най-голямата магия на света. Тя е свързана с първите трепети на Вашето сърце. Никога никой няма да ви научи как да го правите. То ще дойде отвътре, от дълбочината на вашата душа.Някои определят целувката като най-евтиния наркотик на света. Лекарите сексолози имат също своето обяснение. Според тях целуването стимулира хормоните бетаендорфини, които отстраняват стреса, болките и се грижат за доброто ни настроение. Пълното отдаване при целуването стимулира имунната система, отразява се благоприятно на кожата на лицето. Обилното отделяне на слюнка при този процес понижава киселинното съдържание в устната кухина и води до намаляване на риска от кариес. И още нещо: една целувка е равна на изгарянето на 10-12 калории. Но целувката също отстранява умората, особено ако дълго стоите пред компютъра .
    Увереността с която целувате, ще ви направи много по-привлекателни за Вашия партньор. Е, пожелавам ви късмет.

abe ot kade gi vzima6 tiq raboti???
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

tva si e savsem taka.nikoi nemoje da ti kaje6 kak da napravi6 celuvkata priqtna.spored men kolkoto po-4akana e tq tolkova po hubava e posle

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от barbito
    па от мене че нема нет.

когато една целувка е изпалнена с чуства тя винаги е приятна!

dumbo_s
    МнениеПуснато на: Чет Май 25, 2006 8:41 pm Заглавие:
    barbito написа:

па от мене че нема нет.

хаха иска ти се

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    dumbo_s
    barbito написа:

па от мене че нема нет.

хаха иска ти се
    Е хе има да се учите

iskamTe_vednaga написа:
    dumbo_s
    barbito написа:

па от мене че нема нет.

хаха иска ти се

Е хе има да се учите Laughing Laughing
    щом казваш. то никои не се е родил научен

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    xexe ...bravo na teb dano ve4e nikoi ne puska takiva tupi temi BRAVO :

Цитирай Първоначално написано от barbito
    Ми аз веднъж написах ж гугъл "целувка"и то ми намери някои от тия неща.

КАК да се ЦЕЛУВАМЕ на публично място ?

* Застанете някъде, където хората няма да се блъскат във вас.
    * Двете най-добри места на тротоара са близо до някоя сграда или точно на бордюра!
    * Приближете се до партнъора си!
    * Целунете любимия смело, без излишен свян!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    зарибено
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

ако сануваш:
    * Целувка ако дадеш на сън, значи ще си заловиш нов любовник, ако си женен – ще измениш на жена си.
    * Целувка ако получиш от някого на сън, значи ще се помириш с неприятеля си или с любовника си.
    * Целувка на любовницата си или на жена си ако даваш на сън, значи ще се скараш с тях.
    * Целувка на хубаво момиче ако даваш или получаваш на сън, значи те чака истинска радост.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    tva si e savsem taka.nikoi nemoje da ti kaje6 kak da napravi6 celuvkata priqtna.spored men kolkoto po-4akana e tq tolkova po hubava e posle
    аз съм на твоето мнение
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    ee bravo nai nakraq nqkoi zapalni praznotite.sega vsi4ki koito nqmat opit moje da pro4etat i da se nau4at \/ =D> =D> =D> =D> nqma ve4e da si blaskat glavite i da pitat KAK?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си