- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против токчетата?
Нямам нищо против токчетата, но да не са на моите крака... Ще се побъркам като се има предвид, че постоянно съм в движение. Предпочитам практичните обувки.
"Hominem te esse memento"
Само до 5см,на по-високи не мога да стъпя...пък и мразя ВИСОКИИИ токчета...тва е положението..но предпочитам ниски обувки...
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
токчета ... да но да не са много високи...момичета покажете естествената си височина![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Нямам нищо против. Аз много рядко нося, но определено една елегантна обувка на красиво момиче, при подходящо облекло. Гадното е че са неудобни
Просто не си им свикналаПървоначално написано от FikyScHetOo
![]()
Що? Ти да не би от опит да го казваш?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
"Hominem te esse memento"
не че нося...ама бих носила...ама ще стана още по височка от колкото съм...ЗАПървоначално написано от rusalkata_
Носила съм токчета и след 1 година пак са толкова неудобни.
Ami ima koito sa ydobni, no za sujelenie pove4eto ne sai zatova pisah'protiv'!
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
I az sum za.Ponqkoga hodq s niski obuvki,ponqkoga s tok4eta,zavisi,no na men ne sa mi neudobni,v smisul ako samite obuvki sa si tvurdi i neudobni da,no tok4etata ne mi suzdavat problem.Daje kogato sum v nqkoq diskoteka mi e mn po-udobno da tancuvam s tok4eta otkolkoto s niski obuvki,ne znam moje bi sum sviknala ili nz...no sum za![]()
Ami az sum za tok4etata,samo da ne sa prekaleno visoki,6toto izglejda kyrvesko![]()
Moite me4ti nqmat granici-az vinagi iskam nevuzmojnoto!!!
Много сте елегантни и красиви с токчета, особено като се кикерчите и бройте всяка стъпка. Много сексапил и женственост придава тая походка, ще знаете....
Най-високите ми обувки са едни Вермахт с 5 см ток... С токчета не знам какво е да се ходи, но предполагам като гледам как се мъчат повечето. Освен, че са грозни са и вредни - водят до увреждания на колената и деформации на кокалчетата на ходилата. Питайте някоя по-възрастна и изпатила жена...