.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    И аз имам приятелка,която е постоянно с гаджето---ама постоянно,само с него излиза,само за него ми говори,просто за нея той е най-важния човек.Дори пренебрегва до известна степен приятелите си,макар и да не гъмжи от толкова много приятели около нея.Не знам какво може да се направи в тоя случай.Например аз съм доста често сама с приятеля си,но и често сме в компания,той винаги си ме взима с тази компания,с която ще сме вечерта и по този начин не пренебрегва нито приятелите си,нито мен.Аз също излизам с приятелки,а по-късно излизам с гаджето.Това е-просто мога да намерия време,мисля,че и този твой приятел трябва да размисли,защото така може да загуби истинските си приятели,а такива не се намират лесно.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    da ma ti si si s priqtelite nali???a tq 4e e s gadjeto.....skoro kato se razdelqt 6e vidi6 pak 6e kaje mi izvinqvai az go obi4am mn,bqh plenena mn i t.n.......vseki dokat e vluben prai edin ton gluposti

не е хубаво такова разделение. За тва се опитвам мацката да я приобща към компанията.

Цитирай Първоначално написано от white_chik
    много хора за съжаление са така.Щом тя му е "първата" това още повече обяснява нещата.Дано приятелите му сте свестни хора и след време,когато скъсат да сте до него и да продължите да сте му приятели,въпреки че се е държал тъпо.Любовта понякога заслепява хората
    Не понякога а почти винаги

Spored men e malko typo da zareje6 priqtelite si za edno momi4e no neznam vseki si re6ava.V smisl takyv samo po filmite po4ti stava o6te s pyrvoto ti gadje da prekara6 celiq si jivot .Pone spored men 6te ima o6te mn i mn . No rano ili kysno moje da osyznae gre6kata si 4e za edno momi4e ne trqbva da gubi vsi4kite si priqteli
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Guest
    Има си един лаф 'за п**ка не ставай п**ка)

Фен
    Град
    sofia

Re: Гаджето пред приятелите

Цитирай Първоначално написано от MC_JAMAL
    Абе хора има един мой приятел който сега за 1 път си има приятелка и е адски влюбен в нея, щастлив е много с нея ( или поне така излежда ) но си забравя приятелите. Излиза само с приятелката си, само за нея мисли, демек го боли сайдера за нас. Преди няколко дни ми спомена че на първо място е приятелката после приятелите и аз се хванах за главата. Немисля че като има приятелка трябва да се жени за нея но е малко тъпо от страни, кажете си вашето мнение по въпроса, благодаря предварително
    ми според мене не е мн нормално но напоследък става доста 4есто явление и това въоб6те не ми харесва за6тото все пак колкото и да оби4ам някои за мен приятелите са над вси4ко и това се надявам да го знаят и те-4е мн държа на тях и 4е предпо4итам тях пред което и да било гадже
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Tvoq priqtel v momenta e vluben i zaguben, no spored men sled vreme sam shte osuznae greshkata si! Vie,negovite priqteli, trqbva da go podkrepite i da go razberete v tozi moment, zashtoto na vsichki ni e qsno kakvo e da si s nqkoi ! tyrpenie!

Това поведение е хипер, адски тъпо. Може да е много влюбен, но така да заебава приятелите си не е правилно. И аз имам подобни случаи и после скъсат ли с въпросния/въпросната връщат се с подвити опашки. Просто е жалка картинка, но лично при мен мнението ми вече се е развалило за тях и съм ги заклеймила като неприятели. Един истински приятел не би те игнорирал заради нечия фуста или нечии панталон.

От личен опит знам че става почти винаги така дори и да не е първата.. ама поне ся вече знам че квото и да става тва време което си испуснал с приятелите нокои не може да ти го върне.. просто според мен наистина ако не се намери баланс между приятелката и приятелите е най-добре..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    много хора за съжаление са така.Щом тя му е "първата" това още повече обяснява нещата.Дано приятелите му сте свестни хора и след време,когато скъсат да сте до него и да продължите да сте му приятели,въпреки че се е държал тъпо.Любовта понякога заслепява хората
    Аз съм на същото мнение.
    И аз. \/

Град
    Sofia
    abe i az sum na su6toto mnenie ama...
    i az iam edin takuv priqtel det hodi s edna ot mai 2 godini ili pove4e nz ve4e.toi naistina q obi4a nemoje da jivee bez neq ,vse e tujen i az kato go pitam vse ani e vinovna ...nz ma mene mi pisna s moq purvi az ne 44e pomnq kak se durjah ama ...vse pak pomnq 4e izlizah i s frendkite si ne samo s nego (osven 4e go vla4en navsqkude s mene)eeeeeeeee 9meseca ne e malko vreme
    dai mu malko vreme na onq da se poradva na novata si pridubivka sled vreme 6e se opravi.a kato skusat toi 6e ima da pla4e ema mnou 6e pla4e i posle 6e doide sledva6tata 6e go svali 6e trugnat ama toi ve4e 6e e sviknal i 6e znae 4e vsi4o si ima krai
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    А това е тъпо да заебеш приятелите си. Ами ако скъсат то на кого ще разчита пак, на приятелите си.... според мен трябва да се намира някакв баланс м/у приятели и гадже. :P
    prava si

Град
    Sofia
    mhm
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    vinagi na parvo mqsto sa priqtelite......

Nikoga ne trqbva da se zabravqt priqtelite. Vse pak e logichno da iskash da prekarvash poveche vreme s gadjeto. Prostoto obqsnenie- obiknoven priqtel ne moje da ti dade tova, koeto moje gadjeto, nito moje da te pregurne po sushtiq nachin, oshte po-malko da te celune. Vse pak obache ne biva da zabravqme, che predi "nego", purvo sa bili priqtelite ti.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си