- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гаджето пред приятелите
И аз имам приятелка,която е постоянно с гаджето---ама постоянно,само с него излиза,само за него ми говори,просто за нея той е най-важния човек.Дори пренебрегва до известна степен приятелите си,макар и да не гъмжи от толкова много приятели около нея.Не знам какво може да се направи в тоя случай.Например аз съм доста често сама с приятеля си,но и често сме в компания,той винаги си ме взима с тази компания,с която ще сме вечерта и по този начин не пренебрегва нито приятелите си,нито мен.Аз също излизам с приятелки,а по-късно излизам с гаджето.Това е-просто мога да намерия време,мисля,че и този твой приятел трябва да размисли,защото така може да загуби истинските си приятели,а такива не се намират лесно.
не е хубаво такова разделение. За тва се опитвам мацката да я приобща към компанията.
Не понякога а почти винагиПървоначално написано от white_chik
![]()
Spored men e malko typo da zareje6 priqtelite si za edno momi4e no neznam vseki si re6ava.V smisl takyv samo po filmite po4ti stava o6te s pyrvoto ti gadje da prekara6 celiq si jivot .Pone spored men 6te ima o6te mn i mn . No rano ili kysno moje da osyznae gre6kata si 4e za edno momi4e ne trqbva da gubi vsi4kite si priqteli
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Има си един лаф 'за п**ка не ставай п**ка)
ми според мене не е мн нормално но напоследък става доста 4есто явление и това въоб6те не ми харесва за6тото все пак колкото и да оби4ам някои за мен приятелите са над вси4ко и това се надявам да го знаят и те-4е мн държа на тях и 4е предпо4итам тях пред което и да било гаджеПървоначално написано от MC_JAMAL
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Tvoq priqtel v momenta e vluben i zaguben, no spored men sled vreme sam shte osuznae greshkata si! Vie,negovite priqteli, trqbva da go podkrepite i da go razberete v tozi moment, zashtoto na vsichki ni e qsno kakvo e da si s nqkoi ! tyrpenie!
Това поведение е хипер, адски тъпо. Може да е много влюбен, но така да заебава приятелите си не е правилно. И аз имам подобни случаи и после скъсат ли с въпросния/въпросната връщат се с подвити опашки. Просто е жалка картинка, но лично при мен мнението ми вече се е развалило за тях и съм ги заклеймила като неприятели. Един истински приятел не би те игнорирал заради нечия фуста или нечии панталон.
От личен опит знам че става почти винаги така дори и да не е първата.. ама поне ся вече знам че квото и да става тва време което си испуснал с приятелите нокои не може да ти го върне.. просто според мен наистина ако не се намери баланс между приятелката и приятелите е най-добре..
И аз. \Първоначално написано от p4elata_brumze
/
abe i az sum na su6toto mnenie ama...
i az iam edin takuv priqtel det hodi s edna ot mai 2 godini ili pove4e nz ve4e.toi naistina q obi4a nemoje da jivee bez neq ,vse e tujen i az kato go pitam vse ani e vinovna ...nz ma mene mi pisnas moq purvi az ne 44e pomnq kak se durjah ama ...vse pak pomnq 4e izlizah i s frendkite si ne samo s nego (osven 4e go vla4en navsqkude s mene)eeeeeeeee 9meseca ne e malko vreme
dai mu malko vreme na onq da se poradva na novata si pridubivka sled vreme 6e se opravi.a kato skusat toi 6e ima da pla4e![]()
![]()
ema mnou 6e pla4e i posle 6e doide sledva6tata 6e go svali 6e trugnat ama toi ve4e 6e e sviknal i 6e znae 4e vsi4o si ima krai
![]()
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
prava siПървоначално написано от flying_girl
mhm
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Nikoga ne trqbva da se zabravqt priqtelite. Vse pak e logichno da iskash da prekarvash poveche vreme s gadjeto. Prostoto obqsnenie- obiknoven priqtel ne moje da ti dade tova, koeto moje gadjeto, nito moje da te pregurne po sushtiq nachin, oshte po-malko da te celune. Vse pak obache ne biva da zabravqme, che predi "nego", purvo sa bili priqtelite ti.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!